2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kesinlikle başkasına akıl vermeye gelince iyi ama kendine gelince bütün bildiklerini gidiyor... Bazen de fazla bilmeden saçma sapan senoryalar kuruyorsun kendine
Olsun biz yinede senden alalım bilgileri diyeceğim de sende pek dikkat etmiyorsun galiba

Kızlar ben de bi ara kabızlık yaşadım hosaf yaptım baya iyi geliyor bir de haftada 3 4 gün çorba icmeye dikkat ediyorum şükür şimdi pek sıkıntım kalmadı

Bebegin hareketlerini hisseden var mi aranızda kızlar. Herkes balon patlar gibi kelebek uçar gibi diyo ama ben 2 gün önce baya net sanki içeriden biri parmağıyla bastırıyor gibi hissettim. Tabi bebegin parmağı olamaz da hissiyatı öyleydi sizce olabir mi. Balon patlar gibi de hissediyorum ama o gazdır diye pek takmadım açıkçası. Ilk gebelik bu arada

Olsun biz yinede senden alalım bilgileri diyeceğim de sende pek dikkat etmiyorsun galiba
Ben biraz doğaçlama yaşıyorum canım isterse her şeyi yerim ben birazcık ucundna bakmakla bir şey olmaz... Ama tabi sizler doktorunuzu dinleyin ben biraz dik basliyim bir de ilaç içmeye karşı bir insanım... Belki de bu yüzden geçmiyor bulantılarım

Benim ikinci hamileligim ama hala çok net bir şeyler hissedemiyorum ben

Selam kizlar çok giremiyorum siteye bulantısına çare bulan varmı ilk gebeligimde hiç yaşamadım desem yeri şimdi ne yesem hop çıkıyor artık dayanmaz oldum sabah aç sam bile midem azimda geziyorum

Kizlar yazdıklarınıza baktım herkes hala mide bulantısı yaşıyormuş bende 2 gündür çok kötüyüm o konuda ilaç içmeme rağmen kusuyorum gün içinde bide bazıları bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamış ama benimkinde tık yok ilk çocukta gecmi hissedilir hareketleri

Olabilir canım, bende eşim olmasa dik başlılık yapacağım da maalesef her an ensemde

Benim de bugün sol göğsüme ağrı girdi normalde göğüs ağrılarım olur ama baya sancı şeklinde oldu acaba gaz sancısı mıdır var mı yaşayan kızlar?

Selam kizlar çok giremiyorum siteye bulantısına çare bulan varmı ilk gebeligimde hiç yaşamadım desem yeri şimdi ne yesem hop çıkıyor artık dayanmaz oldum sabah aç sam bile midem azimda geziyorum
Doktorun ilaç vermedi mi? Bana prilam verdi çok zorlandığım ve biyere gideceğim zamanlar içiyorum o günüm çok güzel geçiyor

Canım 1 haftadır yüzüstü yatınca çok rahat hissediyorum doktoruma sordum bu kıpırtı bebek olabilir mi hissetmem normal mi diye,hatta yetini gösterdim ultrasonla baktı gerçekten gösterdiğim yerde yani ben baya hissediyorum kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…