2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya eşim de yasakladı bana da hiçbir şey yemeyince onu yememe izin verdi ama artık onu da yiyemiyorum
Bu yaptırdığımız testlerden birinden sonra doktor özellikle yasakladı bana bünyen dışardaki çiğköftelere (etli ya da etli çeşneli) ya da az pişmiş etlere virüs oluşturur dedi.
Dışardakiler de sanki etli de o yüzden yasaklıyor
Benim ki tövbeler olsun Azrail gibi tepem de bir zar zor burger king yiyorum hafta da 1 kere mutlu oluyorum diye
Bana bıraksa vicdan azabı çekmesem herşeyi yerim

Anladım zaten hamilelik başlı başına çok zor bir de yasaklar olunca insan daha çok zorlanıyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah zamanla geçecek

Anladım zaten hamilelik başlı başına çok zor bir de yasaklar olunca insan daha çok zorlanıyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah zamanla geçecek
Hemşireye de açıklamalı bir şekilde yazmak şov gibi oldu dimi

Tansiyon mu acaba hiç bilmem. Diğer herseyine de baktır olmazsa detaylı

Ya ben oğlumda koku hassasiyeti ve mide yanmasından oldum toplamda üç kilo alabilirim onda da açtım ama bu da boyle olunca sinirim bozukdu
Benim mide bulantısı en çok bunda oldu aciktigim an kusabilirim ama hemen ağzıma birşeyler atiyorum. Diğer ikisindede çok kolay değildi tabi. Ama bu farklı baya

Benim mide bulantısı en çok bunda oldu aciktigim an kusabilirim ama hemen ağzıma birşeyler atiyorum. Diğer ikisindede çok kolay değildi tabi. Ama bu farklı baya
Ya kıyaslarsak ilk hanileligim daha kötüydü... Hicbir şey yiyemiyordum ve kaniyordum süresi şükür bunda öyle değil ama mide bulantıları beni delirtiyor bir de sinir var... Aşırı sinirliyim

Ya kıyaslarsak ilk hanileligim daha kötüydü... Hicbir şey yiyemiyordum ve kaniyordum süresi şükür bunda öyle değil ama mide bulantıları beni delirtiyor bir de sinir var... Aşırı sinirliyim
Çocuksuz hamilelik daha sakin oluyor ama zaten. Çocuk olunca birde evde e küçükte daha seninki insan istemeden geriliyor. Benim 2.zordu hamilelik çünkü ilk oğlum 1.5yasindaydi çok yoruluyordum. Ama şimdi iki oğlum güzel vakit geçiriyor okadar yormuyorlar şükür kendi ihtiyaclarinida görüyorlar

Ben de öyle acıktığım zaman bişey yiyince de midem yanıyor sabahları oluyor genelde arada geçiyor sonra tekrar başlıyor. Ama şu ağzımdaki kötü tat hiç geçmiyor

Demir ilacim çok bulantı yaptığı ve yutamadigim için bırakmıştım.devlette doktoruma ulaşamıyorum ozeldeki doktorum 2 hafta içme bulantın geçince tok karnina içmeyi dene dedi.2 hafta içmemek bana mantıklı gelmedi.Ayrica derdim açlık tokluk değil ben başka hap veya şurup istiyorum bu hap leş gibi

Haklısın şimdi üç ysinda bir çocuk peşinden koş dur... Sabahları uyusa tatil günleri ona da razıyım uyumuyor. Gündüz uykusu da uyumuyor. Bugün az kaldı kafama huni takip gezecegim

Benim demir ilacım gynoferon canım, çok şükür hiç bulantı yapmadı. Normal tablet şeklinde pembe bir hap. Aç karnına içiyorum. Doktoruna danışarak deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…