- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #6.581
Kızlar günaydın bugün benim de pembe bir akıntım var acile falan mı gitsem?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Proluton iğne yapmalarının faydası olacaktır. Kırmızıya dönmesin, gitsen aklın kalmaz.Kızlar günaydın bugün benim de pembe bir akıntım var acile falan mı gitsem?
Bana da öyle geliyor canım zaten bende baya baktım pipi vs görmedimSenin kesindir bence yaa detaylı da bakildi çünkübenimde perşembe kontrol heyecanla bekliyorum
bakalim ne dicek doktorum
O decavit yüzünden mahvoldum ben. İlk hamileligimde vermişti doktor tam dört kez boğazıma kaçırdım. Üç dört parçaya bilmeme rağmen... En son eşim sinirlendi bir fırlattı çöpe kullanmayacak son diye. Bildiğin boguluyordum adam korkudan bembeyaz kesildi. Allah'tan bu hamileliğimde doktor vermedi verse de kullanmam, kullanamam zaten. Minik tiroit halini bile zorla içiyorum. O hap yuzunden şimdi hiçbir hapı içemiyorumDecavit pronatal kullanıyorum 3 gündür. Bu vitamin doğuma kadar kullanılacak mı![]()
Çok büyük, zor içiyorum evet ama gün içindeki mide bulantım arttıO decavit yüzünden mahvoldum ben. İlk hamileligimde vermişti doktor tam dört kez boğazıma kaçırdım. Üç dört parçaya bilmeme rağmen... En son eşim sinirlendi bir fırlattı çöpe kullanmayacak son diye. Bildiğin boguluyordum adam korkudan bembeyaz kesildi. Allah'tan bu hamileliğimde doktor vermedi verse de kullanmam, kullanamam zaten. Minik tiroit halini bile zorla içiyorum. O hap yuzunden şimdi hiçbir hapı içemiyorumboğazıma kaçırıyorum...
Devamdi ama ben beş aylıkken falan bıraktım bunda da kullanmıyorum. D vit damla ve kan için meyvesuyu tarzı bir şey verdi ikisini de kullanamıyorumÇok büyük, zor içiyorum evet ama gün içindeki mide bulantım arttıumarım geçicidir. Senin tecrüben var. Doğuma kadar vitamin devam mı? Ne kadar sabredeceğim diye merak ediyorum.
Yazarim canim yazmam miBana da öyle geliyor canım zaten bende baya baktım pipi vs görmedimKordon'da uzaktaydı zaten... Dün antalyay gittim gitmisken de e bebekten bir şeyler alayım bari dedim... Zam gelecekmiş ya tekstile
eşim aldırmadı da sokmadı da... Daha çok erken belki değişir diye
inşallah seninki de belli olur Perşembe günü yaz kesin
![]()
Allahım ben yoldaydım eve dönüyordum kaçırdımAy içim bir tuhaf oldu, kıza alışmışım sanırım![]()
EveeeetAllahım ben yoldaydım eve dönüyordum kaçırdımerkek mi dediiiii
Anaaa sağol neden bu kadar erken dedin diyecektinEveeeet
Bi ben hissedemedim ya ahahha
Valla sorma kuzu 14. Haftaya kadar kız dedik 18. Haftada gol yedikAnaaa sağol neden bu kadar erken dedin diyecektinişte bu korku yüzünden şimdi gidince de kız dese inanasım gelmez sonradan fırt oradan bi şey görünneyeceği garanti değil
![]()
Bende ona yeni başladım kocaman ya içerken midem bulanıyor çok. Ama nekadar içeceğim diye sormadım bendeDecavit pronatal kullanıyorum 3 gündür. Bu vitamin doğuma kadar kullanılacak mı![]()
Yok hic yorum yapilmadi canım
Banu çiftçi’nin uygulamasından okudum, tam olarak 14. Haftada cinsiyet organlarının oluşması tamamlanıyormuş ondan önce söylenen çoğu durum ihtimalden ibarettir diyorValla sorma kuzu 14. Haftaya kadar kız dedik 18. Haftada gol yedik![]()
14. Haftada bomboştu ayol sonradan mı çıktı pipisi ne olduBanu çiftçi’nin uygulamasından okudum, tam olarak 14. Haftada cinsiyet organlarının oluşması tamamlanıyormuş ondan önce söylenen çoğu durum ihtimalden ibarettir diyor![]()