2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
3 e kadar normal diye biliyorum canım

kızlar selamm doktora gittik bebek iyi görünüyo çok şükür doktor fitili ağızdan almamı söyledi. Birde endol diye makattan alınan bi fitil verdi hiç kullanan var mı aranızda duyan bu fitili
Ben kullanmadım canım ilk hamileligim hep kanamaliydi benim progesteron hap kullanmıştım bir de iğneler kullanmıştım sürekli

geçmiş olsun canımmm kanaman durdu. mu peki

Eki Görüntüle 3098705 selam teyzoslar biz geldik cinsiyet öğrendik de geldik bir kızım olacakmış çok duygulandım
Ay maşallah gozunaydin canım
Çok gecmiş olsun kanaman nasıl oldu

Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha göstermesin inşallah. Kanaman ne durumda durdu mu?

Kızlar merhabaa doktor kontrolünden çıktık, benim de kızım oluyorrr
Doktor çok fazla kanamışsın dedi bebeğin eşine çok yakın yerden kanamam olmuş, o yüzden iğne verdi. 1 hafta da raporluyum. Rahminde çok fazla kasılma var dedi, magnezyum verdi. Bebek sağlıklı, 1 hafta da önden gidiyor. Ama kanamam tekrarlayabilirmiş o yüzden dikkat edeceğim ama çok mutluyum cinsiyet belli olduğu için kendim de dahil herkes erkek diyordu yanıldık

Gözün aydın canım ekliyorum listeye

Selam kizlar. Güzel haberler alanlar gözünüz aydın kanaması olanlarda inşallah kısa sürede geçer sağlıkla devam edersiniz.
Ben bu ağızdaki acı tartan kurtulamadım ya hatta arttı buara. Diş bile fırçalamak istemiyorum o bile kötü yapıyor ne yesem sonrası hep acı tat bırakıyor hemde uzun süre. Neden oluyor ki bu birşey eksikliği falan mı acaba. Sinirim bozuluyor resmen çünkü hiç geçmiyor

Kızlar merhaba, yazarak actief olamiyorum ama okuyorum firsat buldukca evde 3 cocuk olunca bide calisinca hayat akıp gidiyor.. zaman ne cabuk geciyorki cinsiyetler belli oluyor herkesin.. Rabbim hepimize sağlıklı keyifli guzel bi hamilelik gecirmemizi saglasın :)

Bizde 12+3 le oglumuzun olacagini ogrendik dun :) boylece 2 kız 2 oğlanlı bol nufuslu bi aileye donustuk :))

Aslinda bel agrilari normal ancak seninki soyledugine gore cok siddetli. Uzun sure ayakta kalinca mi oluyor, ya da uzun sure ayni pozisyonda kalinca mi yoksa dinlenirken mi?
Pazar günü çok şiddetliydi evde temizlik falan yaptık. Aslında çok yorulmadım da ama bilmiyorum. 2 Gündür sadece arada oluyor. Ama bilmiyorum işte :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…