2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben herseyi goze aldim. Bankada calisiyorum. Aktif kanamam oldugu icin ikinci kez 40 günlük heyet raporu aldim. Yerim daha fazla bos kalamayacagi icin eleman alimi yapacaklarmis seni de gelince degerlendirirz dediler. Umrumda degil bir kere kayip yasadim zaten yeterki ikinci kez yasamayayim. Hukuken raporluyken cikartamiyorlarmis zaten sendika oyle söyledim. Dilyy canim sen devlet memurusun sizde cok mu zor rapor almak . Eger isine zarar vermiyorsa etraftakiler surat yapacak diye almamazlik yapma sonra uzulursun

Uc cizgi demeyin bana ilk hamileligmde uc çizgi yi gordum dedi doktor sinra erkek cikti

Randevu almaya baslayayim o zaman anca sıra gelecek zaten

Kizlar kizlarrr ben muayeneden ciktim ne güzel seyler duydum cok sukur
Doktor seni daha once gormemis olsam cok bi risk yok derdim dedi plasentanin etrafi tertemiz ,zaman lehimize islemis dedi
Siyah kahve kanamalarin anlami yok onemseme dedi. 31 ,32 . Haftalara kadar dogumu erteleyebilirsek gerisi kolay dedi..

%70 erkekmis çıkıntı gördük ama bazi kiz bebeklerin klitorisi buyuk olabiliyormus 20 gun sonra netledir dedi halen umut var

Kizlar bir de sizi ilgilendirecek bir sey doktora lierac kullaniyorum dedim 20. Haftadan once kullanma aslinda ben hic onermiyorum bebege yakin yerlere suruldugu icin dedi.kantaron yağını sordum bitkisel yaglari kullanma dedi mesela hindistan yagi bebegim kalbinde delik yapıldığına dair arastirma varmis.
Ben hic kullanmama taraftari degilim 20. Haftadan sonra lieraca devam edecegim.ama yagdan vazgectim.

Sanki vucudum kırılıyor her yerim ağrıyor ya , parol içtim kızlar hamilelik boyunca ilk defa
Bende aynıyım her yerim dökülüyor belim bacaklarım kollarım sızlıyor. Korona değilimdir diye dua ediyorum. İnleyerek uyuyorum 7 haftalık hamileyim doktora gittim sadece parol icebilirsin dedi

Canım benim de gebeliğin başından beri kanama lekelenmelerim var.şuan siyah pıhtı şeklinde devam ediyor muhtemelen içerde kanama olunca birkaç gün sonra pıhtı şeklinde düşüyor.doktor bana da kanama alanı yok endişelenme demişti.9 ay boyunca kanaması olup sorunsuz doğum yapan birçok insan var çevremde.o beni biraz rahatlatıyor.sen de endişelenme 3 ayı da geçmişsin umarım kanamaların azalarak kesilir

Kizlar bugün 15. Haftam doldu 2 3 gündür hafif kasık ağrım var. Normalde onemsemem bile ama simdi insan korkuyo. 1 saat sonra dr randevum var allahtan. Sizlerde de böyle oluyo mu netten baktım rahim büyüdüğü için normal diyo. Ben mi biraz paranoyagim acaba uzun zamandır hic ağrım olmamıştı

Ne güzel haberler bunlar Mehmet hoca dedi değil mi ben öneriyorum diyeadam müdahale olan her şeye karşı resmen ben de yarın güneş kremi soracağım ona da kullanma derse bayılırım artık

Oyy masallah canimmm
Hep guzel haberlerle gel bende gidicem birazdan bakalim insallah guzel seyler duyarim bshsettigin yaglar catlak icin vucuda surdugun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…