2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Tamm canım aynen benimde dün biraz fazla ayakta kaldım belki oyuzden ağrıdı karnım sadece 1.2 saniyelik ağrı giriyor öyle çok sık değil ama doktorumda demişti karnın çok ağrırsa mutlaka gel diye. Korkuyorum ya kanama yaşadığım gün gibi bel agrim olunca panik yapıyorum aslında şimdi biraz daha iyiyim doktor randevusuna kadar çok kalkmamaya calisicam

Hahaha alem bu cocuklar göster iste dimi.
Bizde az once ciktik basasagi yatiyordu hic istifini bozmadı ne ölçebildi doktor ense yi fln nedr cinsiyete bakabildi . Biraz gezin gel dedi tekrar gidicez

O kadar dürtükledi ama yok bizimkinin de hiç umurunda değildi İnşaAllah bu kez görebilir doktorun çok heyecanlı

Cok sukur canim daha iyi olmana sevindim.
Esine masaj yaptir biraz yaaktan olduysa gever en azindan

Aaaaa hadi ya kaçıncı haftadaydınız 3 çizgi dediğinde
Yaa tam hatirlamiyorum ama 3.5 aya yakindim sanki .o zmanlar antalyaya gidiyordum doktor icin ben ilçesinde yaşıyorum.
Esim herkes ogrendi biz kaldik diye acele edip ilcede doktora götürdü uc cizgiyi gordum dedi bir hafta sonra kendi doktoruma randevum vardi ne uc cizgisi bu bildigin pipi dedi

Yaaa öyle mi :) bakalım bana 1 ay sonra tekrar gel dedi ama ben o kadar imkanı yok bekleyemem akşam medipole gidicem

Bizde az once ciktik basasagi yatiyordu hic istifini bozmadı ne ölçebildi doktor ense yi fln nedr cinsiyete bakabildi . Biraz gezin gel dedi tekrar gidicez
Aaaa bak sen yaaa tam gireceğinde cikolata ye canım ben öyle yaptim bildigin zipliyordu

Çok sevindim canım Ben de yakın zamanda çatlak kremi almayı düşünüyordum. Duyduğum iyi oldu.
Amin canım inşallah sonuçların da güzel çıkar
AA tekrar mı bakacak iyiymiş. Hadi haberlerini bekliyoruz

Kızlar bugün benim de randevum vardı bebiş iyi keyfi yerinde hareket ediyordu 14+6 çıktık toplamda ayrı ayrı ölçtü hepsini kafa, bacak, göbek. Göbüş diğerlerine göre önde gidiyormuş. Cinsiyeti maalesef göremedik. Bacaklarını zar zor gördük göstermedi bize kendini. Ama şu amniyotik bant meselesi hala kafamızı kurcalıyor geçmemiş duruyor hala. Perinatologa görünmen lazım dedi. Haftaya devletten randevu aldım ordan perinatologa yönlendirmeye çalışıcam. Olmadı özelden perinatolog randevusu alıcam.

Ben bu amniyotik bandın ikinci trimester'ın sonlarına doğru kaybolduğunu biliyorum bence stres yapmayın çok fazla perinatolog nediyecek bakalım ona göre bir yol izlersiniz ama şimdiden çok sıkıntı etmeyin büyük ihtimalle ikinci trimester sonuna doğru geçer sizinki de.

Kızlar doktordan çıktık şimdi şükür her sey yolunda. Gecen sefer erkek demisti ama kesin degil demisti simdi de kız dedi bu hafta yanılma payı olur mu ki acabaa
Canim neye dayanarak erkek demisti bende 12. Haftamdayim cikinti gördük %70 erkek dedi.ama ama kiz bebeklerin klitorisi buyuk olabiliyor dedi bende bi umut bekliyorum kiz desin diye

Kızlar doktordan çıktık şimdi şükür her sey yolunda. Gecen sefer erkek demisti ama kesin degil demisti simdi de kız dedi bu hafta yanılma payı olur mu ki acabaa
Bence degişkenlik olabilir 18. Haftaya kadar bu böyle sürüp gidecek bi benim doktorum 3 seferdir kız bu kız dedi hiç erkege dönmedik süpriz yapacak mı acaba

Ya inşallah bacakları biraz zor gördük o ara bile korktum yani acaba banda mı dolandı diye.inşallah kaybolur bazen esnek olunca da sıkıntı olmuyormuş.

Amniyonik bant ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…