- 11 Nisan 2022
- 3.062
- 2.706
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.881
Ense gayet güzel, burun kemiği de oluşmuşsa sıkıntı etme. İyi olacak inşallah. Yarın dr dan çıkınca yazacağımEnse kalınlığı 0.93 doktor birşey soylemedi ama internetten araştırdım kadariyla normal görünüyor. Doktor sonucunu buraya yazarımısin merak ettim
Kanama yoksa Dr a gitsen de en fazla serum verecek. Geçmiş olsun. Keşke rapor alabilsen de dinlensen. Allah yardımcın olsunİyi geceler kizlar çok kötü bir gün geçirdim çok moralim bozuk... Ağrılarım tavan yaptı... Yani yazmak istiyorum ama hatırladıkça ellerim titriyor... Çalışmaktan pertim çıktı artık. Yaşadığım olumsuzluklarda tamamen isyerimle alakalı. Gerçekten ağlamamak için kendimle savaş veriyorum... Aktif bir kanama yok şu an ama çok kasık ağrım var dra gitsemmi bilemedim
Bu ara bende biraz kasık ağrısız çekiyorum umarım kısa zamanda atlatırızİyi geceler kizlar çok kötü bir gün geçirdim çok moralim bozuk... Ağrılarım tavan yaptı... Yani yazmak istiyorum ama hatırladıkça ellerim titriyor... Çalışmaktan pertim çıktı artık. Yaşadığım olumsuzluklarda tamamen isyerimle alakalı. Gerçekten ağlamamak için kendimle savaş veriyorum... Aktif bir kanama yok şu an ama çok kasık ağrım var dra gitsemmi bilemedim
Canım İzmir’de onkolog kadın doğumcu bir arkadaşı var ablamın o da amniyosentez yaptırsın demiş karar verdim yarın fetal DNA yaptırmaya gideceğim doktorumaHarika. Çok şükür sorun yok. Zamanı gelince perinatolog için ayrıntılı ultrasona gidersin. Çok sevindim, geçmiş olsun
Panaroma testten yaptırdım canım çok ilgililer 420 dolar ücretiDoktordan bağımsız özel laboratuvara yaptıran var mı DNA yı hangi laboratuvar lütfen yazar mısınız?
Geçmiş olsun canım kanaman varmiA Aklimtrakyada canım merhaba en son bükerek gittiğinde aktif kanama alanların artmıştı ozman bi belirti falan yaşadınız mı benim bel agrim çok kötüydü bugün ve sanki adet olacakmışım gibi karnıma ağrı giriyor bazen korkuyorum açıkçası bide çok iş yapmıyorum yaoinxa ağrı giriyor acaba iş yapmadığım icinmi ağrıyor saun uyuyamıyorum ağrısından
Yok işte kanamam progestan hap iciyorum günde 3 öğün bide 3 ghnde bir prolotun igne kullanıyorum doktora gitsem yapacakları şey bunlar ama bilmiyorum bel agrim çok kötü kanamam 1. 2 hafta oldu kesileli ilk defa böyle oluyorum oyuzden korktum birazGeçmiş olsun canım kanaman varmi
Büyüyen rahminden dolayı olamaz mı ağrıların bilemiyorum yanlışta yönlendirmek istemiyorumYok işte kanamam progestan hap iciyorum günde 3 öğün bide 3 ghnde bir prolotun igne kullanıyorum doktora gitsem yapacakları şey bunlar ama bilmiyorum bel agrim çok kötü kanamam 1. 2 hafta oldu kesileli ilk defa böyle oluyorum oyuzden korktum biraz
Bilmiyorumki ilk hamilelik bende ona yormak istiyorum birkaç gün geçsin o olmaya devam edersem doktora gözüktüm ozamnBüyüyen rahminden dolayı olamaz mı ağrıların bilemiyorum yanlışta yönlendirmek istemiyorum
Evet şuan iyiyimÇok geçmiş olsun canım rabbim bir daha göstermesin inşallah. Kanaman ne durumda durdu mu?
Bende 11+4 gittim 2 hafta sonra gel dediler. Bugün başka hastane gidecem inşallah ogrencem artıkSelam kızlar.. Bugün kontrolüm vardı, 12+1 ken 13+1 çıktı.. cinsiyet sordum 1-2 hafta sonra belli olur 2 hafta sonra ikili tarama sonucu çıkıcak onun için gel cinsiyetide söylücem dediÖlçümlerini yaptı iyitiymiş çok şükür
Benimki gözüküyor. Çabuk çıktı bile 1 gün içindeikili tarama sonucum çıkmış ama e-nabızda göremiyorum.
detaylı pdf şekilde tarzı bi yazı var ama açamıyorum daha düşmedi mi acaba e nabıza :/
Ben erken aldım ama bende hala kullanamıyorum. Ben Rossmann da aldımKızlar hala çatlak kremi kullanmaya başlamadım bugün şöyle bir baktım da o nasıl fiyatlar öyle :)))) tavsiyesi olan var mı
Benimde 3 tane var ,en son Kasım da yaptım bende kararsızımKızlar merhaba.bende grubu yeni keşfettim.16+1 haftalık hamileyim.inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.size bir sorum var.korona aşısı olacak mısınız?hamileyken aşı olmaktan çok endişeleniyorum sizler neler düşünüyorsunuz?bu arada 3 biontech aşım var gebelik öncesi vurulmuştum tekrar 4.aşı çıktı ama olmayı çok düşünmüyorum
Yaşı kaç???Ben 1 hafta sonra 36 olacam .doktor sadece sordu yaptırmak istiyorum mu?hayır dedim ve biz normalde ikili test yaptık. Riskim düşük çıktı. NT 1.4mm çıktıBenim de yaştan dolayı fetal DNA istedi doktor çok şükür sorun çıkmadı.7000 verdik ABD de bakıldı
İşi bırakmak şansı yok mu???Ben ayrıldım (((benim ilk çocuk olacak ve benim ve onun sağlığı daha önemli. Hamilelik da biraz zor geçiriyor (((İyi geceler kizlar çok kötü bir gün geçirdim çok moralim bozuk... Ağrılarım tavan yaptı... Yani yazmak istiyorum ama hatırladıkça ellerim titriyor... Çalışmaktan pertim çıktı artık. Yaşadığım olumsuzluklarda tamamen isyerimle alakalı. Gerçekten ağlamamak için kendimle savaş veriyorum... Aktif bir kanama yok şu an ama çok kasık ağrım var dra gitsemmi bilemedim
O rapor olayı da ayrı bir kısımKanama yoksa Dr a gitsen de en fazla serum verecek. Geçmiş olsun. Keşke rapor alabilsen de dinlensen. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?