- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.981
Amniyotik zar içinde ip gibi birşey sanırım ben de ilk defa duydum. İnternetten okudum bebeğin koluna bacağına falan dolanırsa uzuv kaybına sebep oluyormuş. Boynuna ve ya göbek kordonuna dolanırsa daha riskli sonuçlar ortaya çıkıyor. Önemli olan bebeğe uzaklığı bir de esnek olması. Bebeğin arka tarafında kalıyormuş resmini attım. Kese büyüdükçe o da büyür esner dedi. Ama perinatolog a gidip ayrıntılı bakılması gerekiyor.Amniyonik bant ne oluyor?
Ay hadi bakalım benimki de göstermedi belki haftaya gidicem 3 lü test için o zaman görürüz.Kizlarr kizlarr kontrol guzeldi cok tatli gorunuyordu bebişim ama gel lakin cinsiyetini asla gostermedi. Once amuda kalkmis yatiyordi biraz gezin gel dedi. Gezindim bu kezde secde pozisyonu bacaklar sımsıkı kapali yatiyordu. Asla goremedik göstermedi. 1 ay bekleyemem Allahtan 2 ayri doktora gidiyorum. Bakalim hftaya ikili tarama ve cinsiyeti diger doktorum degerlendirir . Insallah cinsiyeti gosterirse tabicok şükür iyiydi ya cani saolsun napalim. He bu arada az daha unutuyordum yazı mi tura mi derseniz kız derim dedi. Bi kızım var nasip Rabbim bilir saglikli olsunda
Kizlarr kizlarr kontrol guzeldi cok tatli gorunuyordu bebişim ama gel lakin cinsiyetini asla gostermedi. Once amuda kalkmis yatiyordi biraz gezin gel dedi. Gezindim bu kezde secde pozisyonu bacaklar sımsıkı kapali yatiyordu. Asla goremedik göstermedi. 1 ay bekleyemem Allahtan 2 ayri doktora gidiyorum. Bakalim hftaya ikili tarama ve cinsiyeti diger doktorum degerlendirir . Insallah cinsiyeti gosterirse tabicok şükür iyiydi ya cani saolsun napalim. He bu arada az daha unutuyordum yazı mi tura mi derseniz kız derim dedi. Bi kızım var nasip Rabbim bilir saglikli olsunda
Çok sağol canım cevap verdiğin içinCanım ben ilcedeyim su an dusuk riski oldugu icin merkeze gelemiyorum ama erken dogum riskim oldugu ve daha ince bebek yoğun bakiminin deneyimledigim icin medstar da dogum yapmayi düşünüyorum. Murat doruk buyuk ihtimal
Ben de düzenli kullanıyorum ama çok bişey farketmediBenimde bıçak gibi saplanan bir ağrı oluyor dr usg de de farketti magnezyum verdi o iyi gelir düzenli kullan dedi
Ben idrar yolu enfeksiyonu olduğumda kullanmıştım baya rahatlatıyorBu arada idrara cok sıkışıyordum birde kesik kesik iniyordu cisim yani birden degilde agir agir. Bunu soyledim doktora .aslında akinti yanma agri biseyim yok ama monurol tek kullanimlik şase vermiş. Kullanan var mi?
Gebeyken kullandin dimi canim? Birde ben enfeksiyon oldugumu sanmiyorum ya bi4 sikayetim yok çünküBen idrar yolu enfeksiyonu olduğumda kullanmıştım baya rahatlatıyor
Evet gebeyken hem onu kulllandım hem de 2 kere agumentin kullanmak zorunda kaldım ama bebek iyi bişey olmadı.enfeksiyon daha zararlı bebeğeGebeyken kullandin dimi canim? Birde ben enfeksiyon oldugumu sanmiyorum ya bi4 sikayetim yok çünküama iyi gelir herhalde dedigin gibi zaten tek kullanimlikmis
Aaaa anladım o zaman evet zor(((Devlet memuruyum birakamam
Vallah gittim başka hastaneye))))ilk doktor 11+4 kıza benziyor dedi ama %100 değil bugün 13+5 gittim başka doktor da kıza benziyor dedi ama 16 hafta tam soylecem)))10 gün kontrol hakkı var ya aldım bir daha randevuBen 13+1 olduğum halde söylemedi 2 hafta sonraya randevu aldım o zaman söylücekmişHadi bakalım sen öğrenirsin inşallah
Ben de kullandım canım hamileliğin ilk haftalarında idrar yolu enfeksiyonu in vermişti doktor. Kanımda çıkmıştı ama herhangi bir belirti göstermiyordum. Ertesi günü aşırı susatıyor haberin olsunBu arada idrara cok sıkışıyordum birde kesik kesik iniyordu cisim yani birden degilde agir agir. Bunu soyledim doktora .aslında akinti yanma agri biseyim yok ama monurol tek kullanimlik şase vermiş. Kullanan var mi?
Selam daha önce mesajlastik)))Ben akdeniz universitesi gidiyorum doçent Mehmet Sakıncı bugün eve yakın da Medstara gittim Müjde Sekeroglu. Pazartesi hastaneden çıktım ondan eve yakın hastaneye gittimYine beni kimse görmemiş
Bende bugün Medstara gittim ama Müjde SekerogluCanım ben ilcedeyim su an dusuk riski oldugu icin merkeze gelemiyorum ama erken dogum riskim oldugu ve daha ince bebek yoğun bakiminin deneyimledigim icin medstar da dogum yapmayi düşünüyorum. Murat doruk buyuk ihtimal
Canım Ertuğrul beyi biliyorsun adam detaylıca konulan plasenta previayiyi kabul etmiyorum ben diyorBen herseyi goze aldim. Bankada calisiyorum. Aktif kanamam oldugu icin ikinci kez 40 günlük heyet raporu aldim. Yerim daha fazla bos kalamayacagi icin eleman alimi yapacaklarmis seni de gelince degerlendirirz dediler. Umrumda degil bir kere kayip yasadim zaten yeterki ikinci kez yasamayayim. Hukuken raporluyken cikartamiyorlarmis zaten sendika oyle söyledim.Dilyy canim sen devlet memurusun sizde cok mu zor rapor almak . Eger isine zarar vermiyorsa etraftakiler surat yapacak diye almamazlik yapma sonra uzulursun
Teşekkür ederim hoşbuldum11+6 da kıza benzetti doktorumbu arada hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?