- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.001
Hayırlısı olsun inşallah ilk gebelikmiTeşekkür ederim hoşbuldum
Benim doktorum hiçbir şey söylemedi, sanırım garantici davranıyor. Belki haftaya başka doktora randevu alıp giderim
Ben 5 gün decavit kullandım. Mide bulantısı yaptı. Dr um bırak dedi. Ekstra birşey vermedi.Kizlar kan ilaci ne verdi doktorunuz? Ben ferrum hap kullaniyordum benim mevcut kabızligimi daha da tetikledi maltofer yazdu simdi surupgibi insallah bu iyi gelir. Kullanan var mi? Birde elevit multivitamin ve coledan d3 yazdı. Bu kez hic ozel ilac yazmadı.oncekiler epey detaylı ve ücretiyliydi onlar daha iyi geldi dersen onlara devam edebilirsin dedi ama
Çıkıntıya dayanarak erkek dediCanim neye dayanarak erkek demisti bende 12. Haftamdayim cikinti gördük %70 erkek dedi.ama ama kiz bebeklerin klitorisi buyuk olabiliyor dedi bende bi umut bekliyorum kiz desin diye
Bende fenix plus kullanıyordum heryerim kabardı kaşıntı döküntü yaptı.ilk gebeliğimde decavit kullanmıştım doktora söyledim ona geç ozaman ama ozaman günde 2 ceviz ve haftada 2 balık ye omega 3 için dediBen 5 gün decavit kullandım. Mide bulantısı yaptı. Dr um bırak dedi. Ekstra birşey vermedi.
Ay bu doktorlarda ne nazlı yavVallah gittim başka hastaneye))))ilk doktor 11+4 kıza benziyor dedi ama %100 değil bugün 13+5 gittim başka doktor da kıza benziyor dedi ama 16 hafta tam soylecem)))10 gün kontrol hakkı var ya aldım bir daha randevu15hfta olacak bakalım tekrar))
Ton balığı yemememiz gerekiyor diye biliyorum canım.Kızlar balık mevsimi değil ama balık tüketiyor musunuz?hangi balıkları yiyorsunuz?dardanel ton tükettiniz mi bu süreçte?
Bende fenix plus kullanıyordum heryerim kabardı kaşıntı döküntü yaptı.ilk gebeliğimde decavit kullanmıştım doktora söyledim ona geç ozaman ama ozaman günde 2 ceviz ve haftada 2 balık ye omega 3 için dedi
Ben omega 3 vitamin kullanıyorum. Doktorum balık yeme çok dedi ancak çok bildiğin emin olduğun bir yer olursa tüketebilirsin dedi. Denizlerde müsilaj sorunu falan oldu ya ondan dolayı yeme dedi ısrarlaKızlar balık mevsimi değil ama balık tüketiyor musunuz?hangi balıkları yiyorsunuz?dardanel ton tükettiniz mi bu süreçte?
Evet canım hatırlıyorum akdenize gittiğini.medstar nasıl memnun kaldın mıSelam daha önce mesajlastik)))Ben akdeniz universitesi gidiyorum doçent Mehmet Sakıncı bugün eve yakın da Medstara gittim Müjde Sekeroglu. Pazartesi hastaneden çıktım ondan eve yakın hastaneye gittim
Yani)))ekstra birsey yok )))çabuk not almış hersey çabuk ultrason baktıEvet canım hatırlıyorum akdenize gittiğini.medstar nasıl memnun kaldın mı
Bana kız gibi geldiKızlar sizce kimbence de kıza benziyor sanki)))yüzünü bakıyorum silikonlu dudaklar mi var ???
Ben hiç vitamin kullanmayacağım 3 hafta. Öğün atlama, düzenli beslen yeterli dedi.Bende fenix plus kullanıyordum heryerim kabardı kaşıntı döküntü yaptı.ilk gebeliğimde decavit kullanmıştım doktora söyledim ona geç ozaman ama ozaman günde 2 ceviz ve haftada 2 balık ye omega 3 için dedi
Aaa Bende ona gittim canim ilk hamile oldugumu ogrendigimde. Merkeze gitmen riskli denilince de ilcedeki foktorlara gittim. Acikcasi mujde hanim ile murat bey arasinda kaldim. Murat beye giden memnun kalan tanidigim oldu ama mujdeye giden tanidigim olmadi o yuzden bilmiyorum doktorlugunu. iletisim halinde olalim memnun kalirsan ona gelirim riskli haftalarim geçince .Bende bugün Medstara gittim ama Müjde Sekeroglu
Bana ertugrul bey iki sefer ust uste 40 gunluk heyet raporu verdi kanamam oldugundan sanirim.Mehmet bey de sasirdi cok iyi super normalde pinpirikli olduğundan pek vermiyor rapor dedi,demekki dogruymus.Canım Ertuğrul beyi biliyorsun adam detaylıca konulan plasenta previayiyi kabul etmiyorum ben diyorMehmet bey olsaydı şimdiye elli kere heyet vermişti
Hahhaha o zmn bende umut var mi yaniÇıkıntıya dayanarak erkek dedi
Canım hayırlı haberler alalım inşallah Rabbim en güzel en güzel ahlaklı en sağlıklı bebekleri nasip etsin innşAllahÇıktım dr dan. İkili sonucum Orta risk diye söylenmişti. Kalp, böbrek, el.. Vs inceledi. Minik kızım iyiydi şükür. *İkili tarama testleri kesin sonuçlar vermiyor. Ben herşeyine baktım iyi sıkıntı yok* dedi. Ama dna açısından aklında bir şey kalmasını istemiyorsan fetal dna yaptırabilirsin dedi. 6 ay bir süreç var aklımızda kalmasın istedik. Kan verdim 14 gün sonra sonuç çıkacak. Allah herkesin bebeğini hayırla, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Tmm canımAaa Bende ona gittim canim ilk hamile oldugumu ogrendigimde. Merkeze gitmen riskli denilince de ilcedeki foktorlara gittim. Acikcasi mujde hanim ile murat bey arasinda kaldim. Murat beye giden memnun kalan tanidigim oldu ama mujdeye giden tanidigim olmadi o yuzden bilmiyorum doktorlugunu. iletisim halinde olalim memnun kalirsan ona gelirim riskli haftalarim geçince .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?