- 20 Ocak 2015
- 9.762
- 14.551
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.021
Valla en risksizi Fetal DNA neden önermedi acaba DNA zincirine bakıldığı İçin sanırım başka bir devlete göndermek sorun evet ama mecburuz Türkiye’de yapsalar da biz de göndermesekMerabalar dün ikili test yaptırdım. Ölçüm. Sirasinda ilk 1.5 mm dedi sonra bir daha ölçtü 2mm yazildi,burun var. Ama yastan dolayi ve ense kalınlığı eklenince riskli çıkacak büyük ihtimalle dedi kan testi. Siz smdi karar verin bi testte risk çıkarsa bebeği tahliye edecek misiniz ona göre amniosentez, cvs vs yapacam dedi . Dünden beri moralim bozuldu. Ben zaten yaştan dolayı böyle olabileceğini biliyordum ama bu şekilde konuşmasi vs bilmiyorum kötü oldum. Fetal dna önermiyor, yurt dışına kanimiz gidiyor diye. Ayrica Diyetisne gönderdi kilo kontrolünü sağlamak icin, gittiğim doktor, perintalog ve genetik Uzmani bilemedim. Maddi olarak şuanda cok zorlayacak dün 2 bin tl , doktor ,kan testi. V3 diyetisyene verdik. Valla bilemedim dünden beri canim.skildi. tayinimiz cikti ama henüz eve yerleşmedik lojman boşalmasını bekliyoruz. Aile.evindeyiz kalabalıkta diyette cok zor olack hayırlısı olsun
Merabalar dün ikili test yaptırdım. Ölçüm. Sirasinda ilk 1.5 mm dedi sonra bir daha ölçtü 2mm yazildi,burun var. Ama yastan dolayi ve ense kalınlığı eklenince riskli çıkacak büyük ihtimalle dedi kan testi. Siz smdi karar verin bi testte risk çıkarsa bebeği tahliye edecek misiniz ona göre amniosentez, cvs vs yapacam dedi . Dünden beri moralim bozuldu. Ben zaten yaştan dolayı böyle olabileceğini biliyordum ama bu şekilde konuşmasi vs bilmiyorum kötü oldum. Fetal dna önermiyor, yurt dışına kanimiz gidiyor diye. Ayrica Diyetisne gönderdi kilo kontrolünü sağlamak icin, gittiğim doktor, perintalog ve genetik Uzmani bilemedim. Maddi olarak şuanda cok zorlayacak dün 2 bin tl , doktor ,kan testi. V3 diyetisyene verdik. Valla bilemedim dünden beri canim.skildi. tayinimiz cikti ama henüz eve yerleşmedik lojman boşalmasını bekliyoruz. Aile.evindeyiz kalabalıkta diyette cok zor olack hayırlısı olsun
Hayirlisiyla bir sey yoktu canim insMerabalar dün ikili test yaptırdım. Ölçüm. Sirasinda ilk 1.5 mm dedi sonra bir daha ölçtü 2mm yazildi,burun var. Ama yastan dolayi ve ense kalınlığı eklenince riskli çıkacak büyük ihtimalle dedi kan testi. Siz smdi karar verin bi testte risk çıkarsa bebeği tahliye edecek misiniz ona göre amniosentez, cvs vs yapacam dedi . Dünden beri moralim bozuldu. Ben zaten yaştan dolayı böyle olabileceğini biliyordum ama bu şekilde konuşmasi vs bilmiyorum kötü oldum. Fetal dna önermiyor, yurt dışına kanimiz gidiyor diye. Ayrica Diyetisne gönderdi kilo kontrolünü sağlamak icin, gittiğim doktor, perintalog ve genetik Uzmani bilemedim. Maddi olarak şuanda cok zorlayacak dün 2 bin tl , doktor ,kan testi. V3 diyetisyene verdik. Valla bilemedim dünden beri canim.skildi. tayinimiz cikti ama henüz eve yerleşmedik lojman boşalmasını bekliyoruz. Aile.evindeyiz kalabalıkta diyette cok zor olack hayırlısı olsun
Çok ağrım var dayanamıyorum günde 3 tane içiyorum ateşim cikiyo çünkü. Ateş çocuğa daha zararlı dedi doktorum ateşin çıktıkça parol iç dedi. Corona testimde pozitif çıktı bu arada. Oskapar iğne verdi 10 günlükKorkma ven koronalilar icindeydim o hafta ama sukur bir sey olmadi her yerim agridi ama 2 gune kayboldu bolca ihlamur icmistim sen daha yenisin gunde 1 bardak iç istersen bolca limonlu su ve dinlenme . Parolu banada doktorum onerdi yinede fazla kullanmamaya bak organ olusumundasın dinlenmene bak ayrıca hemen toparlıyorsun
Geçmiş olsun canim yaa.Çok ağrım var dayanamıyorum günde 3 tane içiyorum ateşim cikiyo çünkü. Ateş çocuğa daha zararlı dedi doktorum ateşin çıktıkça parol iç dedi. Corona testimde pozitif çıktı bu arada. Oskapar iğne verdi 10 günlük
Rabbim sifa versin canımm tez zamanda inşallah korkma sen ilacini icmeye bak o zaman doktorun nasil yönlendirdiyse eklemlerine sirke sürÇok ağrım var dayanamıyorum günde 3 tane içiyorum ateşim cikiyo çünkü. Ateş çocuğa daha zararlı dedi doktorum ateşin çıktıkça parol iç dedi. Corona testimde pozitif çıktı bu arada. Oskapar iğne verdi 10 günlük
Bir kac kez başıma geldi canım sonra gecti saniyelik vuruyordu ağrı bence tamamen rahmin büyüme ağrıları bunlar her yerden baskı uyguluyor bebişKızlar günaydın;
Aranızda vajina bölgesinde ağrı olan var mı?
Saniyelik ağrı vurup geçiyor. Acaba doktora gitmelimiyim bilemedim.
Bende de bazı günler 1-2 saniyelik oluyor ama şimdiye kadar bişey olmadı bence endişe edecek birşey değil.doktor rahimde kasılmaların da olabilir endişelenme kese büyüdükçe kasılman da olur demişti.geçtiği sürece hiçbir ağıyı önemsemiyorum.hergün başka bi yerim ağrıyor çünküKızlar günaydın;
Yurt dışına kanların gönderilmesini sacma görüyor. Özellikle abd ye anladigim.Istersen tabi ki gönderirim ,yaptiririm diyor. Ama şunu diyor tabi ki eğer bebeği aldırmayacaksan kesinlikle , ne fetal ne amniyosentez bunları yaptırma diyor. Ben aslinda zaten yaştan dolayi yuksek çıkacağı icin testi istemiyordum . Yani ikili testide başta sordu ama o an evet dedim.Hayirlisiyla bir sey yoktu canim insDun doktorumla konustum canim. İkili test yaptirmana gerek yok sonuclari guvensiz dedi (yaptirdim yinede)
Riskli cikan bir cok çocuk sağlıklı oluyor,risksiz cikanlar sağlıksız oluyor dedi. Eger ben problemi varsa aldiririm kesin diyorsan fetal dna yaptirabilirsin dedi.(yaptirmicam) %99 sonuc veriyormuş.
Fetal dna neden onermiyormus doktorun yurt disina cikinca ne olacağını düşünüyor merak ettim.
Banada decavit ve maltofer vermişti canım. Ama maltofer hap. Senin şurup mu? Birde ikisinde de folik asit var bileşim hala gerek var mı diyeKizlar kan ilaci ne verdi doktorunuz? Ben ferrum hap kullaniyordum benim mevcut kabızligimi daha da tetikledi maltofer yazdu simdi surupgibi insallah bu iyi gelir. Kullanan var mi? Birde elevit multivitamin ve coledan d3 yazdı. Bu kez hic ozel ilac yazmadı.oncekiler epey detaylı ve ücretiyliydi onlar daha iyi geldi dersen onlara devam edebilirsin dedi ama
Evet ilkHayırlısı olsun inşallah ilk gebelikmi
İgne hareket ediyor gibi girip cikiyorsa bende de oluyor canim arar ara.doktora sormadim bende unuttumKızlar günaydın;
Allah gönlüne göre versin canım ama bence erkek :)Kızlar sizce kimbence de kıza benziyor sanki)))yüzünü bakıyorum silikonlu dudaklar mi var ???
Senin durumun bana göre daha ciddi canım vermek zorunda. Benim kanamam olmadığı için vermiyor zaten. Kanama ve kanama alanı olsa mecbur veriyorlarBana ertugrul bey iki sefer ust uste 40 gunluk heyet raporu verdi kanamam oldugundan sanirim.Mehmet bey de sasirdi cok iyi super normalde pinpirikli olduğundan pek vermiyor rapor dedi,demekki dogruymus.
Canim benim.. senin nazarinda hepimiz icin soyluyorum; doktorlar hep en kotusunu dusunur ki onlem almak isteyen onlem alsin diye. Ama sen icini ferah tut. Bu cok onemli. Gebelik dogasi geregi, her ne kadar teknoloji hayli ilerlese de, bir suru bilinmezle dolu, o nedenle bizim bu sureci inanarak, elimizden geldigince sakin kalarak, kalbimizi ruhunuzu daraltmadan gecirmemiz gerek. Her sey mukemmel gorunse dahi hesapta olmayan bir suru seyle bile karsilasabiliriz. Bu olasiliklari dusunmeye kalkarsak yasamak zor.Merabalar dün ikili test yaptırdım. Ölçüm. Sirasinda ilk 1.5 mm dedi sonra bir daha ölçtü 2mm yazildi,burun var. Ama yastan dolayi ve ense kalınlığı eklenince riskli çıkacak büyük ihtimalle dedi kan testi. Siz smdi karar verin bi testte risk çıkarsa bebeği tahliye edecek misiniz ona göre amniosentez, cvs vs yapacam dedi . Dünden beri moralim bozuldu. Ben zaten yaştan dolayı böyle olabileceğini biliyordum ama bu şekilde konuşmasi vs bilmiyorum kötü oldum. Fetal dna önermiyor, yurt dışına kanimiz gidiyor diye. Ayrica Diyetisne gönderdi kilo kontrolünü sağlamak icin, gittiğim doktor, perintalog ve genetik Uzmani bilemedim. Maddi olarak şuanda cok zorlayacak dün 2 bin tl , doktor ,kan testi. V3 diyetisyene verdik. Valla bilemedim dünden beri canim.skildi. tayinimiz cikti ama henüz eve yerleşmedik lojman boşalmasını bekliyoruz. Aile.evindeyiz kalabalıkta diyette cok zor olack hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?