2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Valla canım bana bir arkadaş öyle bir yazı attı ama ben nette bulamadım idare daha tam kabul etmedi bilmiyorum bakalım bekliyorum
Ay hadi inşallah gelir yine 24. Hafta idari izinlerimiz..gerçi o gelince ortalık yine epey kötü demek olacak ama en azından bin tane insanla temasta olmak zorunda kalmayız

Bizim de tam işe yarar ölçüm esnasında pıt ardını döndü ya

Hangi hastaneye gidiyorsun canım ben hayata gittim vasat mediantep de öyle hateme gittim kan grubumu bile yanlış girmişler Bi düzen tutturamadım
İlk doğumumu defalife'ta yaptım çok da memnun kaldım. Bu sefer doktorum hateme geçti diye oraya gitmiştim ilk kontrolüme, fakat hastane hakkında hiç iyi şeyler duymayınca yeniden defalife'a geçtim canım ben memnunum 4 yıl önce de orda doğum yapmıştım, bi aksilik olmazsa yine orda yapacağım

Hangi hastaneye gidiyorsun canım ben hayata gittim vasat mediantep de öyle hateme gittim kan grubumu bile yanlış girmişler Bi düzen tutturamadım
Bu arada liv hastanesini çok iyi duyuyorum. Gitmeyi çok istedim ama maddi olarak biraz bizi zorlayacaktı o yüzden vazgeçtim. Orayı da araştırabilirsin canım

Ben Allah'tan nöbet tutmuyorum ya bende dört gözle bekliyorum inşallah gelir

İnsallah koku kaybi olduysa coviddir o zmn buyuk ihtimal.gecmis olsun hafif gecmis Allah'tan

Şu anda kötü ki insanlarla sürekli temastayjz korkuyorum gerçekten
Birde cidden dışarda maske takan bir Allah kulu yok bazen diyorum bi ben bi eşim herhalde maske takıyoruz diyeetrafta sarı maskeli birini görürsen bil ki benim

Evet artik pek test yapmak istemiyorlar. Biraz uzak durmaya calisiyorum ama misafir oldugu icin sen git odadan cikma da diyemem o kendi dusunse keske.Sanki bugun daha iyi gibi ins sadece hava degisimidir.

Benim de kanamam oldu gene, 14. Haftadayim korkuyorum, benim gibi kanaması olan var mı? İlk gebeligimde hiç kanama olmamıştı, tedirgin oluyorum yaa...
Benim ilk kanamam olduğunda doktor demişti ki şarıl şarıl adet olurken doğuranlar oluyor hiç korkma gidecek olan gider yapılacak bir şeyimiz olmaz demişti, bu beni rahatlamıştı. Şimdi progestan kullanıyorum fitil şeklinde ve aynı zamanda haftalık olarak prolutan vuruluyorum. Cuma günü nasipse son ignemi olup doktor ile görüşeceğim. Azar azar peceteye sildikce bir ara gelmişti. Gün içinde geçti gitti. Doktor kalanların kalanlarin gelebileceğini korkmayın, stres yapmamam gerektiğini söylemişti. Bu ilaçlari kullanım esnasında hem cinsel perhizdeyiz, hem de vakit buldukça uzanıp dinleniyorum. Eğer bir doktora gorunmediysen görün, görüş al, ama görünüp ilaç tedavisine devam ediyorsan merak etme booooll booooolll dinlen uzanmaya çalış. Kanaman içinde pıhtı gibi herhangi bir parça yoksa korkulacak bir şey yok, fazla evhamlıyız anneler olarak ama inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız.

Hatem 4500 dedi doğum için muayene 320 verdim geçen hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…