2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Bende kanuni sultan süleyman devlet hastanesine gidiyorum orası da çok güzel ama çam ve sakurayı çok övüyorlar randevu aldım bakalım bende oraya gideceğim işyerime de evime de çok yakın zaten
3 tanıdığım orda doğum yaptı 2 normal bir sezeryan aşırı memnun kaldılar bende Medipol dusunuyordum ama bende cam ve sakurada doğum yapacağım kısmet olursa öyle karar verdim

Hayirli olsun çok sevindim .İkili taramayı devlet hastanesinde mi yaptırdınız

Bu asi ne? Farki nedir ki
ADACEL, tetanoz, difteri ve boğmacaya (boğmaca öksürüğü) karşı vücudunuzun kendi doğal
savunmasını oluşturmasını sağlar.3 trimestre vuruyorlar ve sadece 1 doz . Boğmaca antikor çocuklara da gidiyor, çok tehlikeli bir hastalık. İnternette bakabilirsiniz video

Selamm bugün görüş günümüzdü 17+1, çok şükür her şey yolundaymış 4 hafta sonrası için 21+1’ken gideceğiz ayrıntılı ultrasona bir perinatolog önerdi randevu aldık 1100 liraymış. Fetal DNA sonucunu mailinin çıktısını da yanında götür dedi. Bi sonrakinde 24-25. haftalar gibi gidecekmişim şeker yüklemesi için

Çok şükür canım gözün aydın

Şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ??

Ilk gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmıştım gerçekten berbat bişi öhh yani. Sonrada şehir icinde bayılmıştim. Aç karnına yaptiriyorsun ya saatlerce bekletmislerdi 3 defa kan almislardi 3 saat boyunca yani birde o içecekten icmek berbat bişi. Gazoz gibi desen değil acaip tadi var. Ama sonuç olarak şekerim çıkmıştı takip edilmişti. Bunda yaptırmak istemiyorum düşündükçe geliriyorum o derece. Tabi herkesin bünyesi aynı değil ben acliktan bayılmıştim

Gözün aydın canım

Ben o şekerli şeyi içemem zaten küp şeker ya da toz şeker ağzıma gelince normalde midesi bulanan biriyim şekerli seylerle aram pek yoktu zaten gebe kalmadan öncede yaptırmam galiba bende

Ben tecrübesizim ilk gebelik, Şeker çıkınca, takip sırasında ekstra bir ilaç ya da uygulama oluyor mu. Ben yaptırmak istemiyorum. Çıktı diyelim, ne öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…