2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hoş geldiniz

Ben Antalyadayim .doktor barkod verdi sonra ultrason bölüme gittim sormuşlar kaç hafta sonra 21+3 verdiler . 3 eylülde de perinatoloji gidecem ama ücretli
Ben hala bulamadım randevu Antalya araştırma hastanesine yonlendirdiler fiyat ne canım ne kadara yapıyorlar ayrıntılıyi

İnsallah canim ya insallah yarin aricam tamam mi devam mi soyliyecek .Ama ara ara acik kahve lekelenme oluyor buyuk ihtimal devam der

Bolulu hasan ustada eskiden vardı. Bir sor istersen. Birde dr.oetkerin pakette oluyordu

Aynısı canım hstirlamiyor adam. Dosyayı gösteren kendini anlatcan... Ve ben bugün trk gittim. Eşimle gittiğimde daha fazla ilgileniyor givi geldi bana bilemedim ama sinir oldum
Canim beni unutuyorsa herkesi unutur ilk aylarda iki gunde bir hastanede yatıyordum kanamadan hatirliyordu beni sonra uc hafta gitmedim unutmus beni önce durumumdan dolayi daha ilgili davraniyordu ,hayir kurtajimi bile o yapti nasil unutuyorsa artık

Ay ben de ayni seyi soyledim bugün.herkes asure resmi paylaşıyor canim cekiyordu kaç gündür biraz once yan komsum getirmis nasil mutlu oldum

Gerçekten degisikmis yani bir ay sonra gittiğim de perinotologa yönlendirdiğini de unutur Allah bilir

Ay evet aynısı bende de oldu bugün eşime söyledim canım çekti diye ama nerede bulacağımızı bilemedik.

Ben hala bulamadım randevu Antalya araştırma hastanesine yonlendirdiler fiyat ne canım ne kadara yapıyorlar ayrıntılıyi
Araştırma da sürekli randevu çıkıyor . Ben oraya geçiş yaptım Burcu hanıma eskiden Medikal parkta çalıştı. Mükemmel bir kadın. Geçen gittim ona özelde gibi baktı benim kanama ilgi anlattı. Benim riskli gebelik normalde ayda 1 bana her iki hafta gel . Ona randevu bulmak çok zor . Başka orda Burak bey var ,Özgür Ozdemir iyi .Aysel Uysal profesör. Bir kaç tane çok gıcık doktorlar var

Prenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Eşim Leyla ya sıcak bakıyor ama ben karar veremedim çok zor geliyor kız ismi

Ben dün aşurelik alırken bimde kapta aşure gördüm…
Gene tatbak, tatlıbak gibi sadece tatlı satan yerlerde de olur.
Tatbak hakmar ile beraber. O yüzden kesin hakmardq da vardır…

Alaçatı da vardır.
Mado da olur..
Ev yemekleri yapan yerlerde olabilir..

Alaçatı da vardır.
Mado da olur..
Ev yemekleri yapan yerlerde olabilir..
Alaçatıyla Mado olur aynen onlar da temizdir söyleyeyim oralara da baksın bari normalde pastane ve tatlıcı tarzı yerlerden çok tiksiniyorum geneli pis gibi geliyor, sayılı birkaç yerden rahatça alabiliyorum hamileyken iyice pimpirikleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…