- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.701
Hoş geldinizHerkese merhaba
Aylardır sessiz sessiz takip ediyorum sizi .keseyi göreyim öyle ilk mesajımi yazayim, yok kalp atışını duyayım ,yok 12 haftayı geçeyim diye diye bugüne kadar bekledim. Sonra da kendimi çok geç kalmış hissettim çünkü görüyorum ki artık hemen hemen herkes birbirini tanimaya başlamışkısaca tanıtayım kendimi ; yaş 39 ,ilk evliligimden 14 yaşında bir oğlum var, 2. evliligimden 2sene önce kalp durması sonucu 10.haftada kürtaj oldum . Bu 3. hamileliğim . Bugün tam 17+3 . Henüz hiç bebek hareketi hissetmiyorum . 54 kilo ile başladım ,şuan 59 um. boy 1.60 cinsiyet belli değil. Bir güney amerika ülkesinde yaşıyorum . İkili ,üçlü test ,fetal DNA vs yaptırmadım , yaptirmiycam . 6-10 haftalar arasında bulantı /tiksinme yaşadım ama hiç istifra etmedim .4 kiloyu hamileliğin ilk 1,5 ayında aldım çünkü öküz gibi yedim şuan insan gibi yiyorum, aşerme ya da tiksinme yaşamıyorum hicbirseye karşı .
3 kedim ,2 köpeğim vardediğim gibi 14 yaşında babası ile yaşayan bir oğlum ve eşimin de 17 ve 10 yaşlarında anneleri ile yaşayan 2 kızı var. Ben başından beri kız hissediyorum ,umarım yanilmiyorumdur. Bu cuma belli olacak inşallah
Aaaaa anladım Antalyada birisi düşündümRwdyolog Suat bey canım Kumluca da
Ben hala bulamadım randevu Antalya araştırma hastanesine yonlendirdiler fiyat ne canım ne kadara yapıyorlar ayrıntılıyiBen Antalyadayim .doktor barkod verdi sonra ultrason bölüme gittim sormuşlar kaç hafta sonra 21+3 verdiler . 3 eylülde de perinatoloji gidecem ama ücretli
İnsallah canim ya insallah yarin aricam tamam mi devam mi soyliyecek .Ama ara ara acik kahve lekelenme oluyor buyuk ihtimal devam derEwt bence onada etki yapıyor ben az da olsa hissediyordum ama şimdi gunde 1 e düştü biraz daha hissetmeye başladım bilmiyorum belki de büyüyor diye de olabilir. Buarada bende öyledim bazen oturup ağlıyordum hep uyuyorum diye inan ama çok şükür bitiyor hepsi seninde biter insallh en kısa sürede
Yok beybi merak etme ben 19+5 oluncaya kadar senin aldigin kiloyu geçerim19+5iz şuan bi hafta öne atti kendini56 kiloyla hamile kaldım 3 ayda 3 kilo verdim dün tartıldım aşı vurulurken aç karnina 59 çıktı bakalım nereye kadar gidicez
Bolulu hasan ustada eskiden vardı. Bir sor istersen. Birde dr.oetkerin pakette oluyorduKızlar ya görünce canım çekti yapmayı bilmiyorum aşure nerden alınırpastanelerde falan oluyor mu? Normalde ayda yılda bir misafirlikte vs denk gelirsem yiyordum hiç aradığım bi şey değildi buralarda yapan dağıtan komşu da yok, ne yapsam
Canim beni unutuyorsa herkesi unuturAynısı canım hstirlamiyor adam. Dosyayı gösteren kendini anlatcan... Ve ben bugün trk gittim. Eşimle gittiğimde daha fazla ilgileniyor givi geldi bana bilemedim ama sinir oldum
Ay ben de ayni seyi soyledim bugün.herkes asure resmi paylaşıyor canim cekiyordu kaç gündür biraz once yan komsum getirmis nasil mutlu oldumKızlar ya görünce canım çekti yapmayı bilmiyorum aşure nerden alınırpastanelerde falan oluyor mu? Normalde ayda yılda bir misafirlikte vs denk gelirsem yiyordum hiç aradığım bi şey değildi buralarda yapan dağıtan komşu da yok, ne yapsam
Gerçekten degisikmis yani bir ay sonra gittiğim de perinotologa yönlendirdiğini de unutur Allah bilirCanim beni unutuyorsa herkesi unuturilk aylarda iki gunde bir hastanede yatıyordum kanamadan hatirliyordu beni sonra uc hafta gitmedim unutmus beni önce durumumdan dolayi daha ilgili davraniyordu ,hayir kurtajimi bile o yapti nasil unutuyorsa artık
Ay evet aynısı bende de oldu bugün eşime söyledim canım çekti diye ama nerede bulacağımızı bilemedik.Kızlar ya görünce canım çekti yapmayı bilmiyorum aşure nerden alınırpastanelerde falan oluyor mu? Normalde ayda yılda bir misafirlikte vs denk gelirsem yiyordum hiç aradığım bi şey değildi buralarda yapan dağıtan komşu da yok, ne yapsam
Devlette ücretsiz. Ücretli perinatoloji Memorial hastanede 465 dediler normal muayene ücreti sgk ileBen hala bulamadım randevu Antalya araştırma hastanesine yonlendirdiler fiyat ne canım ne kadara yapıyorlar ayrıntılıyi
Araştırma da sürekli randevu çıkıyor . Ben oraya geçiş yaptım Burcu hanıma eskiden Medikal parkta çalıştı. Mükemmel bir kadın. Geçen gittim ona özelde gibi baktı benim kanama ilgi anlattı. Benim riskli gebelik normalde ayda 1 bana her iki hafta gel . Ona randevu bulmak çok zor . Başka orda Burak bey var ,Özgür Ozdemir iyi .Aysel Uysal profesör. Bir kaç tane çok gıcık doktorlar varBen hala bulamadım randevu Antalya araştırma hastanesine yonlendirdiler fiyat ne canım ne kadara yapıyorlar ayrıntılıyi
Eşim Leyla ya sıcak bakıyor ama ben karar veremedim çok zor geliyor kız ismiPrenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Ben dün aşurelik alırken bimde kapta aşure gördüm…Kızlar ya görünce canım çekti yapmayı bilmiyorum aşure nerden alınırpastanelerde falan oluyor mu? Normalde ayda yılda bir misafirlikte vs denk gelirsem yiyordum hiç aradığım bi şey değildi buralarda yapan dağıtan komşu da yok, ne yapsam
Alaçatı da vardır.
Yaaa bizim de düşüncemiz LeylaEşim Leyla ya sıcak bakıyor ama ben karar veremedim çok zor geliyor kız ismi
Alaçatıyla Mado olur aynen onlar da temizdir söyleyeyim oralara da baksın bariAlaçatı da vardır.
Mado da olur..
Ev yemekleri yapan yerlerde olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?