2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İpek benim de favorim... Eşim de ikna oldum hatta alırken bu ipeğin falan diye aldık. Oğlum da epik diye söylüyor tam daha ipek diyemiyor... İpek olacak gibi ismimiz
Bende cok beğeniyorum.
Kızım da duydu hatta kardeşim kiz olacak adi İpek olacak.İpekler kız olur diyor
İdil ve Nil de geciyor aklimdan ama bi Irmakimiz var Nil de kararsizim..bu arada isim önerilerine açığım Irmaka uyan uymayan yeni anlamlı olursa süper olur

Kızlar aksam bu saatler kronik mide ağrısı başladı günlerdir geçmiyor aynı saatlerde başlıyor resmen yatirmiyor akşam yemeği az yedim aynısı çok yedim aynısı niye acaba ya
Bende şuan mide yanması yaşıyorum yudum yudum süt içtim rahatlattı canım hemen yarım çay bardağı kadar

Ben ilk hamileligim de oyleydim valla . sagolsun doktocugum rahim sekli bozuklugumu farkedememis .riskli bir durumum olmadigi için bulantim agrimda yoktu fildir fildir gezdim, denizden çıkmadım kamplara gittim.hic kaygim yoktu eglenceli bir hamilelikti ama 32. Haftada geldi .
Ama ikinci hamilelikte ayni problemden bir düşük yaptım simdikide bu zamana kadar hep kanamali gidince hep yatarak geçirdim ,simdi diyorum ne zormus hamilelik.

Aynen herkes kendiyle kıyasliyor. Bu kadar anlayışsız enpatiden yoksun nasıl olabiliyor anlamıyorum. Ben hamile değilken bile bu tarz bir şey duyduğumda empati kurar onu anlamaya çalışır yardımcı olmaya çalışırdım. Bu bence bencillik anlamak istememek daha kolay onlar için. Ya da fazla ego. Allah'ın verdigi sağlıkla yine Allah'ın bir başkasına verdiği zorluğu anlayamamak. Ben burda bile gördüm bu tarz insanları

Kızlar aksam bu saatler kronik mide ağrısı başladı günlerdir geçmiyor aynı saatlerde başlıyor resmen yatirmiyor akşam yemeği az yedim aynısı çok yedim aynısı niye acaba ya
Doğum tarihlerimiz çok yakın, ben de aynıyım uyutmuyor gece annem bebek büyüdükçe miden küçülüyor ondan falan dedi de sürekli midem yanıyor

Saç çıkma mevzusu mu acaba?

Bende şuan mide yanması yaşıyorum yudum yudum süt içtim rahatlattı canım hemen yarım çay bardağı kadar

Doğum tarihlerimiz çok yakın, ben de aynıyım uyutmuyor gece annem bebek büyüdükçe miden küçülüyor ondan falan dedi de sürekli midem yanıyor
Benimki yanma değil kızlar ağrıyor bildiğin karın ağrısı yani anlamadım gitti

Sabaha kadar düşündüm vazgeçtim (((zaten 6 sene bebek bekledim tup bebek ile oldu. Sonra nasıl bırakırım (((en az 1 sene bakacam. Benim hiç şans yok ne zaman güzel iş buluyorum her zaman birsey çıkıyor

Aklıma Berrak geldi Ben de oğlumla uyumlu kız ismi arıyorum A harfi ile başlayan

İpek benim de favorim... Eşim de ikna oldum hatta alırken bu ipeğin falan diye aldık. Oğlum da epik diye söylüyor tam daha ipek diyemiyor... İpek olacak gibi ismimiz
Bizde eşimle ipek isminde karar kıldık. Ben hep kızım olursa ipek istiyordum nasip oldu çok şükür. İpek ismi bu sene revaçta

En doğrusu canım hiç acele etme .bende şimdi okul başladı ne zaman izin alcam seneye napcam onları düşünüyorum.fırsatın varken bebişinle ilgilen nasıl olsa yine çıkar iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…