- 3 Temmuz 2022
- 123
- 110
- 23
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.941
Magnimor plusHanımlar selam magnezyum neler kullanıyorsunuz?
Wee baby aldım canım yorumlari genel olarak iyi... İnşallah sıkıntı yasamamNe aldin canim benimmi lansinoh cok memnunum.
İpek benim de favorim... Eşim de ikna oldum hatta alırken bu ipeğin falan diye aldık. Oğlum da epik diye söylüyorIrmak kızımın ismi simdi de bi İpek geçmiyor degil aklımdan. Cok naif
Bende cok beğeniyorum.İpek benim de favorim... Eşim de ikna oldum hatta alırken bu ipeğin falan diye aldık. Oğlum da epik diye söylüyortam daha ipek diyemiyor... İpek olacak gibi ismimiz
Canim özel de elinden gelse hamile olani cikaricaklar ama kanun yanimizdaKızlar selam . Bi konu var . Bir güzel iş buldum ama şimdi alırlar mı???
Bende şuan mide yanması yaşıyorum yudum yudum süt içtim rahatlattı canım hemen yarım çay bardağı kadarKızlar aksam bu saatler kronik mide ağrısı başladı günlerdir geçmiyor aynı saatlerde başlıyor resmen yatirmiyor akşam yemeği az yedim aynısı çok yedim aynısı niye acaba ya
Ben ilk hamileligim de oyleydim valla . sagolsun doktocugum rahim sekli bozuklugumu farkedememis .riskli bir durumum olmadigi için bulantim agrimda yoktu fildir fildir gezdim, denizden çıkmadım kamplara gittim.hic kaygim yoktu eglenceli bir hamilelikti ama 32. Haftada geldi .Bazi gebeler cok sansli gercekten.
Oturup kendini de hic dinlememistir.
Bende dinlemiyorum 2. Tecrübeliyim diyorum ama yok ya dinlemesende bisey varsa hissettiriyor yani. Benim bir arkadşım da oyleydi 9 ay haldur huldur gezdi.ben yürüyemezdim son aylar evden cikmadim bna nazlaniyorum gibi bakardı yok rahim cikacak gibi oluyordu nasil yuruyeyim.nasil bunu hissetmeyeyim.
Sen takma bazilari gercekten öyle.
Sen rahatsız eden seyleri gozardi etme bosver.
Aynen herkes kendiyle kıyasliyor. Bu kadar anlayışsız enpatiden yoksun nasıl olabiliyor anlamıyorum. Ben hamile değilken bile bu tarz bir şey duyduğumda empati kurar onu anlamaya çalışır yardımcı olmaya çalışırdım. Bu bence bencillik anlamak istememek daha kolay onlar için. Ya da fazla ego. Allah'ın verdigi sağlıkla yine Allah'ın bir başkasına verdiği zorluğu anlayamamak. Ben burda bile gördüm bu tarz insanlarıBazi gebeler cok sansli gercekten.
Oturup kendini de hic dinlememistir.
Bende dinlemiyorum 2. Tecrübeliyim diyorum ama yok ya dinlemesende bisey varsa hissettiriyor yani. Benim bir arkadşım da oyleydi 9 ay haldur huldur gezdi.ben yürüyemezdim son aylar evden cikmadim bna nazlaniyorum gibi bakardı yok rahim cikacak gibi oluyordu nasil yuruyeyim.nasil bunu hissetmeyeyim.
Sen takma bazilari gercekten öyle.
Sen rahatsız eden seyleri gozardi etme bosver.
Evet canım aynen yapıyorum onu ağırlığı alıyor bir nebzeBu arada bacak arana yastik koy hafif ince.rahat edersin
MagnormEfermag kuzu
Doğum tarihlerimiz çok yakın, ben de aynıyım uyutmuyor geceKızlar aksam bu saatler kronik mide ağrısı başladı günlerdir geçmiyor aynı saatlerde başlıyor resmen yatirmiyor akşam yemeği az yedim aynısı çok yedim aynısı niye acaba ya
Saç çıkma mevzusu mu acaba?
Bende şuan mide yanması yaşıyorum yudum yudum süt içtim rahatlattı canım hemen yarım çay bardağı kadar
Benimki yanma değil kızlar ağrıyor bildiğin karın ağrısı yani anlamadım gittiDoğum tarihlerimiz çok yakın, ben de aynıyım uyutmuyor geceannem bebek büyüdükçe miden küçülüyor ondan falan dedi de sürekli midem yanıyor
Sabaha kadar düşündüm vazgeçtim (((zaten 6 sene bebek bekledim tup bebek ile oldu. Sonra nasıl bırakırım (((en az 1 sene bakacam. Benim hiç şans yok ne zaman güzel iş buluyorum her zaman birsey çıkıyorAhh ne olur iş demebunca zaman bölümüm ile ilgili tık ses olmasın bu sene başı da beni iyi bir maaşa hemde ders programı da iyiydi özel okul olmasına rağmen yana yakıla aradılar ama ben çalışacak dönemde değilim nasıl bir şans anlamadım
Özelse hiç sanmıyorum alsınlar
Melagnezinc tablet olarak çünkü geçen şu ile karıştıran aldım leş koku var ve çok tatlı zor içtimHanımlar selam magnezyum neler kullanıyorsunuz?
MagnezincHanımlar selam magnezyum neler kullanıyorsunuz?
Aklıma Berrak geldi Ben de oğlumla uyumlu kız ismi arıyorum A harfi ile başlayanBende cok beğeniyorum.
Kızım da duydu hatta kardeşim kiz olacak adi İpek olacak.İpekler kız olur diyor
İdil ve Nil de geciyor aklimdan ama bi Irmakimiz var Nil de kararsizim..bu arada isim önerilerine açığım Irmaka uyan uymayan yeni anlamlı olursa süper olur
Bizde eşimle ipek isminde karar kıldık. Ben hep kızım olursa ipek istiyordum nasip oldu çok şükür. İpek ismi bu sene revaçtaİpek benim de favorim... Eşim de ikna oldum hatta alırken bu ipeğin falan diye aldık. Oğlum da epik diye söylüyortam daha ipek diyemiyor... İpek olacak gibi ismimiz
Osteocare kullanıyorum canım. Magnezyum ve kalsiyum bir arada.Hanımlar selam magnezyum neler kullanıyorsunuz?
En doğrusu canım hiç acele etme .bende şimdi okul başladı ne zaman izin alcam seneye napcam onları düşünüyorum.fırsatın varken bebişinle ilgilen nasıl olsa yine çıkar işSabaha kadar düşündüm vazgeçtim (((zaten 6 sene bebek bekledim tup bebek ile oldu. Sonra nasıl bırakırım (((en az 1 sene bakacam. Benim hiç şans yok ne zaman güzel iş buluyorum her zaman birsey çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?