2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim de ettafımda var böyle birisi canım
Bana aynen senin dediğin gibi uzaylıymışım gibi bakıyor bazen aşırı kötü hissediyorum kendimi sonra amaaan banane yaa o nasılsa nasıl diyorum , kolay elde edilen gebeliklerde sanırım annenin korkusu da olmuyor, biz 5 sene uğraştık tüp bebekle oldu heralde o yüzdenmi hassasım bilemedim, öyle yürüyüşler gebe yogası falan bana hayal gibi geliyo , az yürüsem karnım aşağı çekiyor mesela bizlerde hassas gebeyiz napalım

Ben baştan beri İpek diyince hiç işim bakmadım... Ama Neva da hoşuma gidiyir bu aralar. Leylayi düşünmüştüm eşim karşı citki ona

Bende senin gibiyim canım uzun uğraşlar sonra tüp bebekle hamile kalabildim. Senin dediğin gibi azıcık yurusem karnım aşağı çekiyor

Benim de tüp bebek. Psikolojik olarak hassasız sanırım. O kadar ilaç, uğraş, sabır,, sonrası kayıp yaşamak korkusundan heralde. İlk 4 ay resmen yattım. Etrafımdakiler bişe olmaz abartıyorsun, bak bişe olmicak demedik mi gibi cümlelerle sinir etse de ben hep çok dikkat ettim. Şimdi de işe başladım, zaman daha hızlı geçiyor

Kızlar aksam bu saatler kronik mide ağrısı başladı günlerdir geçmiyor aynı saatlerde başlıyor resmen yatirmiyor akşam yemeği az yedim aynısı çok yedim aynısı niye acaba ya
Bende de aynı sorun var soda içerek biraz geçirdim ama o da çok geç geçiriyor maalesef, akşam yemeginden 1-2 saat sonra leblebi yedim dün hiç bir sikinti olmadı, ama bu ağrı genelde hamur işi tarzı bir şeyler yediğimde oluyor onu farkettim. Yediğiniz bir şey ağır geliyor olabilir bir düşünün, geçmiş olsun Umarım devam etmez

Aynı durumdayız biliyormusun canım
İlk 4 ay raporlarla izinlerle evde yattım
Ailem dahil pek anlayamadı
Yatmak tansiyon düşürür bile diyen oldu
Keyfimizden yatmıyoruz ama anlatamıyorsun işte
Nazlı gebe olarak akıllarda kalalım napalım

Kizlar iki gündür ciddi bel ağrısı yaşıyorum ve sol bacağına vuruyor... Bebeğin hareketlerini de çok kaşığa yakın hissediyorum önceden böyle değildi. Baştan beri içimde hep bir erken doğum korkusu vardı şimdi de böyle bir şey olabilir mi... Kafam karmakirisik

Bel ayak ağrısı bende düzenli var valla doktora dedim magnezyum la geçer dedi

Bebek pozisyon değiştirmiştir benim baştan beri çoğunlukla kasıklarda hareketler ama daha dün kontrolüm vardı bebek gayet yukarda hiçbir sıkıntı yok dedi doktor.kasıklara ayaklarla tekme atıyor karında hissetiklerim de elleri.vuruşun sertliğinden bile ayırt eder oldum artık

Bende de ağrılar çok fazla magnezyum veriyor doktor genelde yazılmış zaten. Ben de bu aralar çoğunlukla kasıklarda hissediyorum hareketleri ama geçen gün detaylı randevum vardı. Hiç bir sıkıntı yok dedi doktor. Erken doğum riski yok dedi ondan sonra rahatladım biraz.

Benim de sanki hafif ıkınsam fırt diye alttan çıkacakmış gibi bir hissim var, özellikle yürürken o kadar baskı hissediyorum ki düşüverecek sanki. Baş aşağı pozisyonda duruyor zaten. Tekmeleri de öyle sert ki yerimden zıplattığı oldu boş bulunup. Çok yoruldum ondan mı oluyor bilmiyorum bu hafta işe gitmeyeceğim izin aldım, bakalım bir fark olacak mı ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyler bunlar. Hep yukardaydı, bu aşağıda hissediyorum

Kızlar magnezyumu hergün içiyormusunuz?
Ben kalsiyumu bir gün magnezyumu bir gün alıyodum acaba aynı gün içsem ikisini de olurmu
Magnezyum çok rahatlatıyor çünkü

Kızlar bu haftalarda demek öyle oluyor bende baskı hissediyorum 3 gündür canım sıkıldı hatta bu sabah çamaşır astım sakin ve yavaş bir şekilde bizimkide vajinamın üstünde zıpladıkça zıpladı . Yavaş yavaş evide toparlayayım diyorum eşimi bekliyorum işten geldikçe parça parça bitiriyoruz. Bi camlar var onuda kayınvalidem ben halledeceğim dokunma sakın dedi perdeleri açamıyorum öyle lekeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…