- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.961
Benim de ettafımda var böyle birisi canımAy benim bir akrabam var vallahi kız hiçbir şey yaşamadı . Hiçbir hamilelik belirtisi hiçbir sancı hicbir zorluk yaşamadı. Beni o kadar garipsiyor ki anlatamam size. Sen şimdiden böyleysen oooo felan diyor bana. Kendimi onun yanında uzaylı gibi hissediyorum. Hamilelikte yaşanabilecek tüm belirtileri yaşadım rahim settlesmesi yaşıyorum felan . Ne zaman uzulsem stres olsam yorulsam karnım semsert oluyor. Bunlar normal mi diye soruyorum yoo değil diyo senin işin iş diyo. Ben dogurcam bir gr ağrım sancım olmadı daha diyo. Kendi kendime Allah'ım nasıl bir kadın yarattin nasıl bir rahim bu sanki 9 doğurmuş gibi bu nasıl bir rahatlık. Kız inanın fellik fellik geziyor istediğini yiyor istediğini içiyor hiçbir şeyden ama hiçbir şeyden aklınıza ne gelirse artık kendini bebeğini korumuyor. Vallahi o kadar şaşkınım ki hayattimda hiç böyle bir hamile görmedim. Vallahi hastane de nasıl bir lohusa kıyafeti giyeceğine daha çok önem veriyor. Tatillere mi gitmedi 8 saat yol mu çekmedi. Kalabalığın içinde maskesiz mi gezmedi . Ağır mi kaldirmadi . Aklınıza yapılmasında korkulan herşeyi yaptı
Ben baştan beri İpek diyince hiç işim bakmadım... Ama Neva da hoşuma gidiyir bu aralar. Leylayi düşünmüştüm eşim karşı citki onaBende cok beğeniyorum.
Kızım da duydu hatta kardeşim kiz olacak adi İpek olacak.İpekler kız olur diyor
İdil ve Nil de geciyor aklimdan ama bi Irmakimiz var Nil de kararsizim..bu arada isim önerilerine açığım Irmaka uyan uymayan yeni anlamlı olursa süper olur
Ya bana böyle saf temiz duru bir isim geldiği için... İcime de sindi. Herkes İpek diyor son an da bir delilik yapıp değiştirmedenBizde eşimle ipek isminde karar kıldık. Ben hep kızım olursa ipek istiyordum nasip oldu çok şükür. İpek ismi bu sene revaçta
Havalar serinledi ya üşütmüş olabilir misin canım?Benimki yanma değil kızlar ağrıyor bildiğin karın ağrısı yani anlamadım gitti
Bende senin gibiyim canım uzun uğraşlar sonra tüp bebekle hamile kalabildim. Senin dediğin gibi azıcık yurusem karnım aşağı çekiyorBenim de ettafımda var böyle birisi canım
Bana aynen senin dediğin gibi uzaylıymışım gibi bakıyorbazen aşırı kötü hissediyorum kendimi sonra amaaan banane yaa o nasılsa nasıl diyorum , kolay elde edilen gebeliklerde sanırım annenin korkusu da olmuyor, biz 5 sene uğraştık tüp bebekle oldu heralde o yüzdenmi hassasım bilemedim, öyle yürüyüşler gebe yogası falan bana hayal gibi geliyo , az yürüsem karnım aşağı çekiyor mesela bizlerde hassas gebeyiz napalım
Nerden anlasınlar bizi demiBende senin gibiyim canım uzun uğraşlar sonra tüp bebekle hamile kalabildim. Senin dediğin gibi azıcık yurusem karnım aşağı çekiyor
Tabi canim . Allah bizim de zorluklarımizi kolaylaştırsin ama biz yine de böyle anlayışsız olmayalımNerden anlasınlar bizi demi
Amin canımTabi canim . Allah bizim de zorluklarımizi kolaylaştırsin ama biz yine de böyle anlayışsız olmayalım
Benim de tüp bebek. Psikolojik olarak hassasız sanırım. O kadar ilaç, uğraş, sabır,, sonrası kayıp yaşamak korkusundan heralde. İlk 4 ay resmen yattım. Etrafımdakiler bişe olmaz abartıyorsun, bak bişe olmicak demedik mi gibi cümlelerle sinir etse de ben hep çok dikkat ettim. Şimdi de işe başladım, zaman daha hızlı geçiyorBenim de ettafımda var böyle birisi canım
Bana aynen senin dediğin gibi uzaylıymışım gibi bakıyorbazen aşırı kötü hissediyorum kendimi sonra amaaan banane yaa o nasılsa nasıl diyorum , kolay elde edilen gebeliklerde sanırım annenin korkusu da olmuyor, biz 5 sene uğraştık tüp bebekle oldu heralde o yüzdenmi hassasım bilemedim, öyle yürüyüşler gebe yogası falan bana hayal gibi geliyo , az yürüsem karnım aşağı çekiyor mesela bizlerde hassas gebeyiz napalım
Bende de aynı sorun var soda içerek biraz geçirdim ama o da çok geç geçiriyor maalesef, akşam yemeginden 1-2 saat sonra leblebi yedim dün hiç bir sikinti olmadı, ama bu ağrı genelde hamur işi tarzı bir şeyler yediğimde oluyor onu farkettim. Yediğiniz bir şey ağır geliyor olabilir bir düşünün, geçmiş olsunKızlar aksam bu saatler kronik mide ağrısı başladı günlerdir geçmiyor aynı saatlerde başlıyor resmen yatirmiyor akşam yemeği az yedim aynısı çok yedim aynısı niye acaba ya
Aynı durumdayız biliyormusun canımBenim de tüp bebek. Psikolojik olarak hassasız sanırım. O kadar ilaç, uğraş, sabır,, sonrası kayıp yaşamak korkusundan heralde. İlk 4 ay resmen yattım. Etrafımdakiler bişe olmaz abartıyorsun, bak bişe olmicak demedik mi gibi cümlelerle sinir etse de ben hep çok dikkat ettim. Şimdi de işe başladım, zaman daha hızlı geçiyor
Bel ayak ağrısı bende düzenli var valla doktora dedim magnezyum la geçer dediKizlar iki gündür ciddi bel ağrısı yaşıyorum ve sol bacağına vuruyor... Bebeğin hareketlerini de çok kaşığa yakın hissediyorum önceden böyle değildi. Baştan beri içimde hep bir erken doğum korkusu vardı şimdi de böyle bir şey olabilir mi... Kafam karmakirisik
Bebek pozisyon değiştirmiştir benim baştan beri çoğunlukla kasıklarda hareketler ama daha dün kontrolüm vardı bebek gayet yukarda hiçbir sıkıntı yok dedi doktor.kasıklara ayaklarla tekme atıyor karında hissetiklerim de elleri.vuruşun sertliğinden bile ayırt eder oldum artıkKizlar iki gündür ciddi bel ağrısı yaşıyorum ve sol bacağına vuruyor... Bebeğin hareketlerini de çok kaşığa yakın hissediyorum önceden böyle değildi. Baştan beri içimde hep bir erken doğum korkusu vardı şimdi de böyle bir şey olabilir mi... Kafam karmakirisik
Bende de ağrılar çok fazla magnezyum veriyor doktor genelde yazılmış zaten. Ben de bu aralar çoğunlukla kasıklarda hissediyorum hareketleri ama geçen gün detaylı randevum vardı. Hiç bir sıkıntı yok dedi doktor. Erken doğum riski yok dedi ondan sonra rahatladım biraz.Kizlar iki gündür ciddi bel ağrısı yaşıyorum ve sol bacağına vuruyor... Bebeğin hareketlerini de çok kaşığa yakın hissediyorum önceden böyle değildi. Baştan beri içimde hep bir erken doğum korkusu vardı şimdi de böyle bir şey olabilir mi... Kafam karmakirisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?