2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim ikinci hamileligim ama bilemedim inşallah benim vesvesemdir

İnşallah benim vesvesemdir canım

Tüp bebek tedavisini Allah kimseye tecrübe etmesine gerek duydurmasin kendiliğinden versin o bebeği. Bu süreci sanki noluyor iğnesi hapı var sadece gibi düşünmesin. O hormonlar bizde yoğun duygu birikimine neden oluyor. Herşeyin bir saati var . Her hafta kontrolün var. Bir sürü bir sürü kaygı . Elbette bizi anlamalarını istemiyoruz ama hoşgörülü davranabilirler. Aslında varya şimdi geriye dönüp bir baktım da bırakın bize ruh hastası desinler bırakın bize pinpirikli desinler bırakın bize havadan nem kapıyor desinler yaşadıklarım aklıma tekrar geldi ne çektiğimizi bir biz bir Allah biliyor. Umrumda bile değil kimse en yakınım bile hoşgörüsüzse valahi o da umrumda değil

Zaten herkesin hamilelik süreci farklı işliyor canim yorum yapanlara bende kızarım oldum olası hiç kulak asmamak en iyisi

Hic kendini üzme her hamilelik farkli her doğum farkli kendine has. Kimsenin ki kimseye benzemiyor. Kadının düşmanı yine kadin empati yapmayan yine kadin bu konularda, bunu ben cok defa gordum malesef..
Rabbim bize aratmadi cok şükür hemen verdi ilkini de bu bebegimi de.
Olsa bir dert olmasa bir dert aleme.
Banada hemen neden yaptin yorumları geldi. Kimseye kulak asma ve prenses edasinda gecir şu sureci olabildiğince nazlan canının ve bebeginin kıymetini bil.
Cunku bir Allah bir sen biliyorsun ona sahip olabilmek icin çektiklerini.
Allah saglikla hayirla hepimizin kucagina almayi nasip etsin yavrularımızı insallah birbirimize dua edelim daha makbul olur

Amin amin amin canım . Çok haklısın Rabbim kimseye aratmasın çok zor maddi manevi ve fiziki açıdan. Bebeğim yok diye bir sürü kadının psikolojik şiddetine maruz kalmış bir insanım. Kv ve başka kadınların karnima bile vurmuslugu vardır daha boş mu yok mu daha diye . Gece gündüz ağladığımı bilirim. Ben bile sebebini bilmezken benden neden bebek olmuyor diye açıklama bekleyenleri bilirim. Allah'ım kimseye yaşatmasın . Rabbim bu güzel bebislerimizi sağlıkla bize bağışlasın hayirli sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın

Cok amin canim cok amiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…