- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.001
Yine et bu defa verir bence.Ettim canım vermedi normal dedi ama kontrolden önceki gibi değil daha şiddetli ağrılar
Akrabaniz cok sansliymis. Ne guzel, bol bol sukretsin. Sadece mide sorunu yasamama ragmen ben de cok imreniyorum oyle hamileliklere ama unutmasin ki bir sonraki hamilelegi o yasadigi hamilelikten cok farkli olabilir. Her hamilelik birbirinden cok farkli. Sizin yasadiklariniz da cok normal. Hoc uzulmeyin, caninizi sikmayin.Ay benim bir akrabam var vallahi kız hiçbir şey yaşamadı . Hiçbir hamilelik belirtisi hiçbir sancı hicbir zorluk yaşamadı. Beni o kadar garipsiyor ki anlatamam size. Sen şimdiden böyleysen oooo felan diyor bana. Kendimi onun yanında uzaylı gibi hissediyorum. Hamilelikte yaşanabilecek tüm belirtileri yaşadım rahim settlesmesi yaşıyorum felan . Ne zaman uzulsem stres olsam yorulsam karnım semsert oluyor. Bunlar normal mi diye soruyorum yoo değil diyo senin işin iş diyo. Ben dogurcam bir gr ağrım sancım olmadı daha diyo. Kendi kendime Allah'ım nasıl bir kadın yarattin nasıl bir rahim bu sanki 9 doğurmuş gibi bu nasıl bir rahatlık. Kız inanın fellik fellik geziyor istediğini yiyor istediğini içiyor hiçbir şeyden ama hiçbir şeyden aklınıza ne gelirse artık kendini bebeğini korumuyor. Vallahi o kadar şaşkınım ki hayattimda hiç böyle bir hamile görmedim. Vallahi hastane de nasıl bir lohusa kıyafeti giyeceğine daha çok önem veriyor. Tatillere mi gitmedi 8 saat yol mu çekmedi. Kalabalığın içinde maskesiz mi gezmedi . Ağır mi kaldirmadi . Aklınıza yapılmasında korkulan herşeyi yaptı
Ben klasik isimleri cok seviyorum ezelden beri. Leyla, Zehra, Zeynep, İnci, Ayse favorilerimAşk olsun hanımlar ya birer isim yazmadiniz şuraya
Nehir :))Bende cok beğeniyorum.
Kızım da duydu hatta kardeşim kiz olacak adi İpek olacak.İpekler kız olur diyor
İdil ve Nil de geciyor aklimdan ama bi Irmakimiz var Nil de kararsizim..bu arada isim önerilerine açığım Irmaka uyan uymayan yeni anlamlı olursa süper olur
Ocean extra magHanımlar selam magnezyum neler kullanıyorsunuz?
Ayse, Asya, Ada, Asrin, AlmilaAklıma Berrak geldi Ben de oğlumla uyumlu kız ismi arıyorum A harfi ile başlayan
Bir daha ki gidişime istiyim bakalım canımYine et bu defa verir bence.
Bagirsaklara da iyi geliyor magnezyum.
Artik kramp ayları zorlar yani
Aynen canım valla anlık kendimi kötü hissettirse de sonra kimse umrumda olmuyor o ortamdan ayrıldıktan sonraAkrabaniz cok sansliymis. Ne guzel, bol bol sukretsin. Sadece mide sorunu yasamama ragmen ben de cok imreniyorum oyle hamileliklere ama unutmasin ki bir sonraki hamilelegi o yasadigi hamilelikten cok farkli olabilir. Her hamilelik birbirinden cok farkli. Sizin yasadiklariniz da cok normal. Hoc uzulmeyin, caninizi sikmayin.
Akrabaniz insanin sinirlerini bozmasin. Destek olsun, cok fazla konusmasin :)
Evet ya kızlar bebeklerinize nasıl nerelerden isim buluyorsunuz valla ben artık şu zibinlarin üzerinde yazan isimlere kadaar baktim
Biberon almayi düşünüyor musunuz kızlar yada hangi markayı istiyorsunuz ben ufak bir cam model alayım diyorum avent,nuk,dr brown arasında kaldım
Aklıma Berrak geldi Ben de oğlumla uyumlu kız ismi arıyorum A harfi ile başlayan
Nuk un s beden 0-6 ayını kullanabilirsiniz bebeğin emiş gucune göre akış sağladığı için emzirirken de anneyi bırakmamış oluyor. Dr Brown biberonlari ise daha kolik bebekler için tercih ediliyor.Biberon almayi düşünüyor musunuz kızlar yada hangi markayı istiyorsunuz ben ufak bir cam model alayım diyorum avent,nuk,dr brown arasında kaldım
Canım benim daha değişmez artık herhalde cinsiyeti sağlıkla gelsin inşallah kızınnnnSelam kızlar kontrolden çıktım.. Bebek 1 hafta geriden geliyor dedi. Detaylı için yarına randevu alabildim.. Cinsiyeti de sordum kız dedi bir kızım daha varyarın da detaylı da sorarım.
Bende çok seviyorum Zeynep isminiBen kızıma Zeynep Meva ismini koyacağım Zeynep koymamın hikayesi var Mevayı da çok beğeniyorum ama çift isim taraftarı değilim belki de Mevadan vazgeçip sadece Zeynep koyarım :)
Ilkez bir dr cinsiyet söyledi şaşırdım İnşallah değişmez canım başka bir hastaneye gittim o da devletti bizim eve de yakın. Ama dr nasıl sinirli kasları çatık filan hatta hamile bir kadına fırça attı.. İçimden aboo Dedim kesin söylemez.. Neyse Kontrol etti kız bebek dedi..Canım benim daha değişmez artık herhalde cinsiyeti sağlıkla gelsin inşallah kızınnnn
Güzel , temiz çıksın inşallah herşeyiIlkez bir dr cinsiyet söyledi şaşırdım İnşallah değişmez canım başka bir hastaneye gittim o da devletti bizim eve de yakın. Ama dr nasıl sinirli kasları çatık filan hatta hamile bir kadına fırça attı.. İçimden aboo Dedim kesin söylemez.. Neyse Kontrol etti kız bebek dedi..Yarına da detaylı randevu buldum şansıma.. Bakalım..
Benimde 21 haftam detaylidaydim geçen gün.474 Gr çıktı doktor kötü falan demedi20 hafta kontrolünden cıktım benimki hic poz vermedi haftaya bi daha gideceğim =) detaylı randevumu da haftaya aldım. bebek kilosu 357 gr diyor ölçümlerde. internete baktıgımda bu haftalarda max 300 gram olur diyor. inşallah iri bir bebek olmaz. normal doğum istiyorum çünkü =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?