2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Akrabaniz cok sansliymis. Ne guzel, bol bol sukretsin. Sadece mide sorunu yasamama ragmen ben de cok imreniyorum oyle hamileliklere ama unutmasin ki bir sonraki hamilelegi o yasadigi hamilelikten cok farkli olabilir. Her hamilelik birbirinden cok farkli. Sizin yasadiklariniz da cok normal. Hoc uzulmeyin, caninizi sikmayin.
Akrabaniz insanin sinirlerini bozmasin. Destek olsun, cok fazla konusmasin :)

Nehir :))
Nehirler de hep pek bi hanim pek bi guzel oluyolar.

Aynen canım valla anlık kendimi kötü hissettirse de sonra kimse umrumda olmuyor o ortamdan ayrıldıktan sonra

Evet ya kızlar bebeklerinize nasıl nerelerden isim buluyorsunuz valla ben artık şu zibinlarin üzerinde yazan isimlere kadaar baktim

Ben kızıma Zeynep Meva ismini koyacağım Zeynep koymamın hikayesi var Mevayı da çok beğeniyorum ama çift isim taraftarı değilim belki de Mevadan vazgeçip sadece Zeynep koyarım :)

Son düzenleme:
Biberon almayi düşünüyor musunuz kızlar yada hangi markayı istiyorsunuz ben ufak bir cam model alayım diyorum avent,nuk,dr brown arasında kaldım

Ben oğlumda wee baby, hanymish ve baby me kullanmıştım yine o markalardan devam edeceğim. Ama söylediğiniz markalardan nuk güzel ve beğenilen bir marka.

Biberon almayi düşünüyor musunuz kızlar yada hangi markayı istiyorsunuz ben ufak bir cam model alayım diyorum avent,nuk,dr brown arasında kaldım
Nuk un s beden 0-6 ayını kullanabilirsiniz bebeğin emiş gucune göre akış sağladığı için emzirirken de anneyi bırakmamış oluyor. Dr Brown biberonlari ise daha kolik bebekler için tercih ediliyor.

Canım benim daha değişmez artık herhalde cinsiyeti sağlıkla gelsin inşallah kızınnnn
Ilkez bir dr cinsiyet söyledi şaşırdım İnşallah değişmez canım başka bir hastaneye gittim o da devletti bizim eve de yakın. Ama dr nasıl sinirli kasları çatık filan hatta hamile bir kadına fırça attı.. İçimden aboo Dedim kesin söylemez.. Neyse Kontrol etti kız bebek dedi.. Yarına da detaylı randevu buldum şansıma.. Bakalım..

20 hafta kontrolünden cıktım benimki hic poz vermedi haftaya bi daha gideceğim =) detaylı randevumu da haftaya aldım. bebek kilosu 357 gr diyor ölçümlerde. internete baktıgımda bu haftalarda max 300 gram olur diyor. inşallah iri bir bebek olmaz. normal doğum istiyorum çünkü =(

Güzel , temiz çıksın inşallah herşeyi

Benimde 21 haftam detaylidaydim geçen gün.474 Gr çıktı doktor kötü falan demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…