2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar çıktım. Doktor o kadar detaylı baktı ki şaşırdım gayet iyiyiz .yüzünü gösterdi tam benim kopyabenim aynı foto var

Yaaa süper valla kendim bebeğimi görmüş kadar sevindim adınıza darısı bizlerin başına, inşaAllah bende cumartesi günü böyle net görürüm bebeğimi

Ay insallah ,benim ilki o konuda cok iyiydi ya akşam uykusuzluk cekmedim hatta ilk zaman 3 saatte bir emzirmeden dolayi alarm kuruyordum uyandirmiyor diye
Yok ben o konuda çok şanssızım sağolsun hala geceleri huysuzlanir... Ama kızım daha iyi olacak gibi hissediyorum bakalım inşallah hepimizin bebisleri uykuyu sever

Kızlar size bir sorum olacak. aranızda gece bacağına kramp giren var mı? Benim gece uyurken bacağıma kramp giriyor ağrısına uyanıyorum. Magnezyum ve kalsiyum takviyesi kullanmaya başlayınca geçmişti dün gece yine oldu.

Herkese merhaba,
Bebek doğduktan sonra kontrollerini takip edecek çocuk doktorunuzu seçtiniz mi? Kontroller için ilk ne zaman gidiliyor?

Herkese merhaba,
Bebek doğduktan sonra kontrollerini takip edecek çocuk doktorunuzu seçtiniz mi? Kontroller için ilk ne zaman gidiliyor?

Doğumdan sonra 3. gün bebeği kontrole getirmenizi istiyorlar sonrasında 1 hafta sonra tekrar kontrol için getirmenizi istiyorlar ondan sonra 30 günlük olduğunda yeniden kontrole getir diyorlar yani benim ilk bebeğimde böyle işlemişti süreç. Doğum yapacağım hastanede herhangi bir çocuk doktoruna götüreceğim hastanede genel olarak tüm çocuk doktorları çok iyi o yüzden önceden ayarlamak gibi bir sorunum yok hangisi denk gelirse hepsi de iyi nasılsa :)

Kızlar az önce detaylidan çıktım. Kordonda 2 damar gözlemlendi 3 olması gerekirken, diğer tüm ölçümler normal dedi. Fakat bu eksik damar yüzünden bebekte genetik sıkıntı olabilirmiş. Daha önce böyle bir şey duydunuz mu ya da başınıza geldi mi ? Çok endişeli ve tedirginim. Genetik problem olmasa da ilerleyen aylarda gelişimde gerilik olabilir 7.ayda tekrar görüşelim dedi...

Canım duymadım ama inşallah bir sıkıntı olmaz... İçini ferah tutmaya çalış. İnsanın içi sıkılıyor çok iyi anlıyorum seni

Kızlar benim bebek aşırı hareketli hiç durmuyor gün içerisinde, normalde göbek deliğinin oralarda hissederken bugün anüse doğru hissediyorum normal mi bu ya? sanki sürekli gazım varmış gibi ama tekme atıyor hissediyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…