2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar çıktım. Doktor o kadar detaylı baktı ki şaşırdım gayet iyiyiz .yüzünü gösterdi tam benim kopyabenim aynı foto var

Ben 4 aylık burda
Ay canım maşallah çok tatlı yaa
Ben de 2.doz tetanoz oldum dün canım hafif ağrı var .. Islatmamak lazimmis onceki aşıda islatmistim ağrı olmuştu baya..
Tamam canım ben de ne olur ne olmaz duş almam iki gün burada havalar serinledi artık zaten.

Iyi gidiyorsun bende oyleyim onlarin sagligi gelişimi yerinde olsunda.
Detaylı nasil iptal olur ya kim yapacaktı detaylıyi kendi doktorun mu prof mu
Olduğumuz yerde ilçede özel bir radyoloji uzmanı aslında iyi bir doktor herkes beğeniyor ama işi çıkmış tamam hadi çıksın bari o kadar ileri atma bizim yüzümüzden oldu diye bu hafta içinde ver o da yok

Aman artık bebek iyi olsun da beklerim o şekilde düşünüyorum sakinleştimvalla bu ara farkındayım yemem içmem bi arttı düzenim bozuldu ondan da kilo aldım gibi ama şimdilik net 56 görmüyorum tartıda bakalım

Kızlar bişey diycem 19+3 oldum karnım küçük dediler. Yani daha göbek deliğine kadar gelmedi diye biliyorum bebek . Göbek deliğinin altı sis sadece normal değil mi? Benim ilk gebeligim de . İnternete baktım pek örnek yok

Kim dedi?doktor demediyse sıkıntı yok . Eger bebegin gelisiminde bir problem yoksa sorun olmaz. İc karni genis olanlarda göbek az cikiyor,ornekleri var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…