2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İlki sabah beş de kalkıyordu hala sabah erken kalkar.. geceleri de çok uyandırdı beni hala öyle insallah bu uyuyan bebek olur
Ay insallah ,benim ilki o konuda cok iyiydi ya akşam uykusuzluk cekmedim hatta ilk zaman 3 saatte bir emzirmeden dolayi alarm kuruyordum uyandirmiyor diye

İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum.suata mi gideceksin? kac haftalık oldun,ben 20 oldum iki doktor da daha detaylidan randevu al demedi
Bugün tam 21 oldu 6 Eylül ile 20 Eylül arası al demişti Mehmet hoca böyle denk geldi evet Suat hocaya gideceğim etrafımdakiler hep gitmiş iyidir diye düşündüm bakalım neler olacak sen sor bence çünkü Suat hocaya gideceksen bir hafta önceden ayarlıyorlar hep anladığım

Ay hadi minik hanım en güzel pozunu verip bak sağlıklıyım hiç korkma desin

Kızlar selam bugün tetanoz oldum ama şunu yapın bunu yapmayın diye bişey demediler. Tetanoz ateş yapıyormuş ya bu ateşin bebeğe zararı olur mu? Bi de 2 gün duş almamam gerekiyor di mi?

Kızlar selam bugün tetanoz oldum ama şunu yapın bunu yapmayın diye bişey demediler. Tetanoz ateş yapıyormuş ya bu ateşin bebeğe zararı olur mu? Bi de 2 gün duş almamam gerekiyor di mi?

Tetanoz yan etki olarak ateş, kolda şişme ve ağrı yapabilir evet ama bunların hiçbiri olmayadabilir mesela bende hiçbiri olmamıştı ve duş alma diye bir şey demediler bir de tabii ki bebeğe hiçbir zararı yok bebeğe zarar verecek bir aşıyı hiçbir hastane veya sağlık kuruluşu yapmaz diye düşünüyorum. Tam tersi doğum esnasında kullanılan araç-gereçlerden size geçecek olan mikrop/virüsü engellemek, eğer çalışıyorsanız oradaki alet-edavatlardan geçecek olan mikroplardan bebeğinizi ve sizi korumak için yapılan bir aşı bu içiniz rahat olsun.

Kızlar 2 gündür özellikle akşamları yattığımda mide yanması ile uyanıyorum oğlumda da mide yanmam bu aralar 24. hafta itibari ile başlamıştı akşam Rennie içiyorum ama bugün sabahtandır mide yanmam var halâ ilk hamileliğimde soğuk süt veya ılık süt ve ayva mide yanmamı geçiriyordu ama çalışıyorum ve şu an yanımda ikisi de yok bana önerebileceğiniz başka bir şey var mı?

Canım 8 eylulde oldum bende sadece bolgesel agri oldu ateş falan olmadi merak etme
Teşekkürler kızlar bende biraz halsizlik yaptı sanki.

Kolunu hiç kıpırdatma ağrın da az oluyor o zaman bende vurulan yer kızardı hatta kaşınıp biraz mor bi renk aldı ama ateş vs olmadı bende tamam artık kolum baya ağrır demiştim ama korktuğum gibi olmadı şükür

Bendede ağrı vb yapmadı 2 gün duş alma dediler almadım bir sorun da yaşamadım şükür

Kızlar 2 gündür özellikle akşamları yattığımda mide yanması ile uyanıyorum oğlumda da mide yanmam bu aralar 24. hafta itibari ile başlamıştı akşam Rennie içiyorum ama bugün sabahtandır mide yanmam var halâ ilk hamileliğimde soğuk süt veya ılık süt ve ayva mide yanmamı geçiriyordu ama çalışıyorum ve şu an yanımda ikisi de yok bana önerebileceğiniz başka bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…