- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.041
İlki sabah beş de kalkıyordu hala sabah erken kalkar.. geceleri de çok uyandırdı beni hala öyleBak burda ne yazıyorsıpaların doğasında var gece anneyi rahatsız etmek
Ay insallah ,benim ilki o konuda cok iyiydi ya akşam uykusuzluk cekmedim hatta ilk zaman 3 saatte bir emzirmeden dolayi alarm kuruyordum uyandirmiyor diyeİlki sabah beş de kalkıyordu hala sabah erken kalkar.. geceleri de çok uyandırdı beni hala öyleinsallah bu uyuyan bebek olur
Bana da şuan saat geçmiyorİnşaAllah çok güzel geçer ve çok güzel pozlar verir bebeğiniz :) benimde 17 eylülde detaylı heyecandan gün geçmiyor
Ay inşallah o da o kadar istiyor ki dayanamaz kesin izin alacak gibi duruyor zatenİnşallah randevu gecikirde babası da tamamına yetişir :))
Bugün tam 21 oldu 6 Eylül ile 20 Eylül arası al demişti Mehmet hoca böyle denk geldiİnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum.suata mi gideceksin? kac haftalık oldun,ben 20 oldum iki doktor da daha detaylidan randevu al demedi
Video çek hari ordan bizde isteriz güzel bı fotoğrafPeki benim papatya büyüklüğünde diye okumam sabah sabahbugün detaylı randevum var hep onun stresi yüzünden
İnşalah stresten unutmam çekmeyiVideo çek hari ordan bizde isteriz güzel bı fotoğraf
Dediğimi unutma karnını iyi e doyur cikolatani ye yarım saat falan önceden
Ay hadi minik hanım en güzel pozunu verip bak sağlıklıyım hiç korkma desinGünaydın kızlar bu gece çok fenaydı. Saat 3 kadar migren ağrısı geçirdim. Eşim de dedi acile gidelim ben hayır dedim çünkü zaten hicbirsey yapmıyorlar. Şimdi de devlet hastanesine geldim detaylı ultrason için inşallah hersey güzel çıkacak
Ne dedi doktor neden olmuş geçmiş olsunKizlar 21. Haftadayim akşam üzeri birden kanama geldi çok korktum , şimdi azaldı, ne zamana geçer ki , tam olmuyor artık diyordum
Ya benimki de öyle geceleri başlıyor dans etmeye karnımda.Bak burda ne yazıyorsıpaların doğasında var gece anneyi rahatsız etmek
Kızlar selam bugün tetanoz oldum ama şunu yapın bunu yapmayın diye bişey demediler. Tetanoz ateş yapıyormuş ya bu ateşin bebeğe zararı olur mu? Bi de 2 gün duş almamam gerekiyor di mi?
Canım 8 eylulde oldum bende sadece bolgesel agri oldu ateş falan olmadi merak etmeKızlar selam bugün tetanoz oldum ama şunu yapın bunu yapmayın diye bişey demediler. Tetanoz ateş yapıyormuş ya bu ateşin bebeğe zararı olur mu? Bi de 2 gün duş almamam gerekiyor di mi?
Tetanoz yan etki olarak ateş, kolda şişme ve ağrı yapabilir evet ama bunların hiçbiri olmayadabilir mesela bende hiçbiri olmamıştı ve duş alma diye bir şey demediler bir de tabii ki bebeğe hiçbir zararı yok bebeğe zarar verecek bir aşıyı hiçbir hastane veya sağlık kuruluşu yapmaz diye düşünüyorum. Tam tersi doğum esnasında kullanılan araç-gereçlerden size geçecek olan mikrop/virüsü engellemek, eğer çalışıyorsanız oradaki alet-edavatlardan geçecek olan mikroplardan bebeğinizi ve sizi korumak için yapılan bir aşı bu içiniz rahat olsun.
Teşekkürler kızlarCanım 8 eylulde oldum bende sadece bolgesel agri oldu ateş falan olmadi merak etme
Kolunu hiç kıpırdatma ağrın da az oluyor o zaman bende vurulan yer kızardı hatta kaşınıp biraz mor bi renk aldı ama ateş vs olmadı bende tamam artık kolum baya ağrır demiştim ama korktuğum gibi olmadı şükürKızlar selam bugün tetanoz oldum ama şunu yapın bunu yapmayın diye bişey demediler. Tetanoz ateş yapıyormuş ya bu ateşin bebeğe zararı olur mu? Bi de 2 gün duş almamam gerekiyor di mi?
Bendede ağrı vb yapmadı 2 gün duş alma dediler almadım bir sorun da yaşamadım şükürKızlar selam bugün tetanoz oldum ama şunu yapın bunu yapmayın diye bişey demediler. Tetanoz ateş yapıyormuş ya bu ateşin bebeğe zararı olur mu? Bi de 2 gün duş almamam gerekiyor di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?