2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
22 haftalık olduk. Göbek deliği üstünde vuruyor artık. Ayağa kalkınca sanki aşağıya kayıyor, dayanmış vuruyor sanki. Normaldir heralde

Kızlar selam bugün tetanoz oldum ama şunu yapın bunu yapmayın diye bişey demediler. Tetanoz ateş yapıyormuş ya bu ateşin bebeğe zararı olur mu? Bi de 2 gün duş almamam gerekiyor di mi?
Ben de 2.doz tetanoz oldum dün canım hafif ağrı var .. Islatmamak lazimmis onceki aşıda islatmistim ağrı olmuştu baya..

Canım hangi hastanede yaptrdin

Renkli olan fotoda Asya gülüyor gibi, dudaklara bak
Evet evetya devlette gittim doktor o kadar iyi çıktı. Son dakika diyor tel var mı yanında?verdim fotoğrafları çekti ve 1 tane siyah verdi .telefonda o kadar iyi gözükmüyor ama belli bende fark ettim .Bu kız fena olacak 491 gr oldu

Biberon almayi düşünüyor musunuz kızlar yada hangi markayı istiyorsunuz ben ufak bir cam model alayım diyorum avent,nuk,dr brown arasında kaldım
Canim ben lazim olursa diye kucuk bir cam almıştım önce wee sanirim.ama hic kullanmadım gerek olmadi.
Sonrasinda kisa bir süre mama kullandık cok kisa. Ondada dr.brown un gaz önleyici biberonu nu almıştım memnun da kaldim.

Kacinci hftadasin canım rutin kontrol mü?
Kilon ne durumda bu arada
Bugün tam 21. Hafta detaylı randevum vardı başka doktorda son dk iptal ettiler yetmedi yakın da değil haftaya attılar hala aynı 54 ile 55 arasında o gün yediğime göre git gel yapıyor ama doktorda 56 çıkar kesin onun bir kilo fazla gösteriyor bence

Eşin gelemiyo diye bebiş görünmek istemedi hari

Iyi gidiyorsun bende oyleyim onlarin sagligi gelişimi yerinde olsunda.
Detaylı nasil iptal olur ya kim yapacaktı detaylıyi kendi doktorun mu prof mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…