- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.021
ay o zaman normal demek ki. ya oğlum 4 kilo dogdu benim. normal doğum yaptım çok zorlandım. şimdi yine normal istiyorum ama biraz zayıf minnak olsa hiç fena olmaz.Benimde 21 haftam detaylidaydim geçen gün.474 Gr çıktı doktor kötü falan demedi
Avent düşünüyodum ama kullanan arkadaş dr brown al kesin dedi.şimdi ona bakıyorumBiberon almayi düşünüyor musunuz kızlar yada hangi markayı istiyorsunuz ben ufak bir cam model alayım diyorum avent,nuk,dr brown arasında kaldım
Madela calma biberondan bile meme geçiş yaparken kullanıyormuş. Ben oğlumda almamıştım hastanedeyken almıştık avent ama hic biberon kullanmadi almadı hicAvent düşünüyodum ama kullanan arkadaş dr brown al kesin dedi.şimdi ona bakıyorum
Ben 21. Hafta gittim 382 gr haftasıyla uyumlu dedi. Küçük mü kaldı acaba diye kafamı kurcalıyordu. Beslenmeye dikkat edemedim bebek kilo almadı diye düşündüm. İnternetten araştırmamıştım. O zaman normalden büyükmüş minnak20 hafta kontrolünden cıktım benimki hic poz vermedi haftaya bi daha gideceğim =) detaylı randevumu da haftaya aldım. bebek kilosu 357 gr diyor ölçümlerde. internete baktıgımda bu haftalarda max 300 gram olur diyor. inşallah iri bir bebek olmaz. normal doğum istiyorum çünkü =(
Bende dr browns var ona yeni uç alacağım çok memnundumBiberon almayi düşünüyor musunuz kızlar yada hangi markayı istiyorsunuz ben ufak bir cam model alayım diyorum avent,nuk,dr brown arasında kaldım
Kırmızı kanda ihmal etme doktorunu bilgilendir canımKizlar 21. Haftadayim akşam üzeri birden kanama geldi çok korktum , şimdi azaldı, ne zamana geçer ki , tam olmuyor artık diyordum
Dr a gittin mi? Neden bu hafta kanama olur ki. Geçmiş olsun. Allah sağlık versinKizlar 21. Haftadayim akşam üzeri birden kanama geldi çok korktum , şimdi azaldı, ne zamana geçer ki , tam olmuyor artık diyordum
Daha önce neden oluyorduKizlar 21. Haftadayim akşam üzeri birden kanama geldi çok korktum , şimdi azaldı, ne zamana geçer ki , tam olmuyor artık diyordum
Peki benim papatya büyüklüğünde diye okumam sabah sabah
Hayırlı haberler ile gel inşallah. Yarında benim var. Çok heyecanlıyım :))Peki benim papatya büyüklüğünde diye okumam sabah sabahbugün detaylı randevum var hep onun stresi yüzünden
Hepimiz güzel haberler ile gelelimHayırlı haberler ile gel inşallah. Yarında benim var. Çok heyecanlıyım :))
Peki benim papatya büyüklüğünde diye okumam sabah sabahbugün detaylı randevum var hep onun stresi yüzünden
Prensesler annesiIlkez bir dr cinsiyet söyledi şaşırdım İnşallah değişmez canım başka bir hastaneye gittim o da devletti bizim eve de yakın. Ama dr nasıl sinirli kasları çatık filan hatta hamile bir kadına fırça attı.. İçimden aboo Dedim kesin söylemez.. Neyse Kontrol etti kız bebek dedi..Yarına da detaylı randevu buldum şansıma.. Bakalım..
İnşallah randevu gecikirde babası da tamamına yetişir :))Hepimiz güzel haberler ile gelelimrandevu 16:00 bakalım zaman nasıl geçecek beni en çok stres yaptıran bugün eşimin gelemeyecek olması ders programı öyle bir olmuş ki diğer günlerde bir sorun yok en dolu günü bu günü izin istese verirler ama ben alma dedim yeni okul çiçek gibi ders programın var onca kolaylık sağlanmışken dalga geçer gibi ilk haftadan izin tuhaf olurdu bakalım küçük hanım ile biz pıtı pıtı gideceğiz o da sonuna yetişecek
Offf kurtulamadik gitti su korkudanKizlar 21. Haftadayim akşam üzeri birden kanama geldi çok korktum , şimdi azaldı, ne zamana geçer ki , tam olmuyor artık diyordum
Bak burda ne yazıyorKizlar bu saatte kalkıp oturdum genelde bu saatlerde uyanmaya başladım ve benim minik kız tepiniyor... Sanırım bizim uyanma saatimiz geceleri bu saat olacakhayır yarın iş olmasa sıkıntı değil de
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum.suata mi gideceksin? kac haftalık oldun,ben 20 oldum iki doktor da daha detaylidan randevu al demediHepimiz güzel haberler ile gelelimrandevu 16:00 bakalım zaman nasıl geçecek beni en çok stres yaptıran bugün eşimin gelemeyecek olması ders programı öyle bir olmuş ki diğer günlerde bir sorun yok en dolu günü bu günü izin istese verirler ama ben alma dedim yeni okul çiçek gibi ders programın var onca kolaylık sağlanmışken dalga geçer gibi ilk haftadan izin tuhaf olurdu bakalım küçük hanım ile biz pıtı pıtı gideceğiz o da sonuna yetişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?