2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben 21. Hafta gittim 382 gr haftasıyla uyumlu dedi. Küçük mü kaldı acaba diye kafamı kurcalıyordu. Beslenmeye dikkat edemedim bebek kilo almadı diye düşündüm. İnternetten araştırmamıştım. O zaman normalden büyükmüş minnak

Hayırlı haberler ile gel inşallah. Yarında benim var. Çok heyecanlıyım :))
Hepimiz güzel haberler ile gelelim randevu 16:00 bakalım zaman nasıl geçecek beni en çok stres yaptıran bugün eşimin gelemeyecek olması ders programı öyle bir olmuş ki diğer günlerde bir sorun yok en dolu günü bu günüizin istese verirler ama ben alma dedim yeni okul çiçek gibi ders programın var onca kolaylık sağlanmışken dalga geçer gibi ilk haftadan izin tuhaf olurdu bakalım küçük hanım ile biz pıtı pıtı gideceğiz o da sonuna yetişecek

Prensesler annesi

İnşallah randevu gecikirde babası da tamamına yetişir :))

Kizlar 21. Haftadayim akşam üzeri birden kanama geldi çok korktum , şimdi azaldı, ne zamana geçer ki , tam olmuyor artık diyordum
Offf kurtulamadik gitti su korkudan benim 18.haftadan beri olmuyor şükür.Ama ben15 haftalikken grupta 20,21 haftaliklar yaziyordu uzun zamandir kanamam gelmiyordu yine geldi diye, demek bi bekleme ve bi tekrar gelme durumlari oluyor .insllah hemen kesilir canim.

Kizlar bu saatte kalkıp oturdum genelde bu saatlerde uyanmaya başladım ve benim minik kız tepiniyor... Sanırım bizim uyanma saatimiz geceleri bu saat olacak hayır yarın iş olmasa sıkıntı değil de
Bak burda ne yazıyor sıpaların doğasında var gece anneyi rahatsız etmek

Eklentiler

• IMG_20220913_100831.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 69
İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum.suata mi gideceksin? kac haftalık oldun,ben 20 oldum iki doktor da daha detaylidan randevu al demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…