2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar şeker yuklemesi yaptırdınız mı ?? Bu arada kaç kg aldınız ben 23 haftalığım 7 kg almışım

Ben henüz yaptırmadım 23. haftalığım 3 kg. aldım henüz. İlk hamileliğimde 20 kg almıştım toplam ama bu hamileliğim daha fit geçiyor anlamadım valla

Benim halamın doğurmaya gittiğinde ben kadar bile karnı yoktu doktor hamile olan kim diye sormuştu karnı küçükmüş-büyükmüş hiç fark etmez önemli olan; geçmeyen ağrı/sancı veya kanama olmaması zaten doktorunuz da takip ediyor o göbek deliğinin alt kısmının şiş olması da önemsizse siz hiç sıkıntı etmeyin.

Kizlar 21. Haftadayim akşam üzeri birden kanama geldi çok korktum , şimdi azaldı, ne zamana geçer ki , tam olmuyor artık diyordum
Merhaba çok geçmiş olsun , daha önce kanamanız var mıydı? Yoruldunuz mu? Yolculuğa mı çıktınız? Benim de ara kanamalarım oluyordu ama 5-6 haftadır yok bi yolculuğa çıkıcam korktum şuan sizin bu mesajı okuyunca. İlaç kullanıyor muydunuz? Progestan vs?

Kızlar şeker yuklemesi yaptırdınız mı ?? Bu arada kaç kg aldınız ben 23 haftalığım 7 kg almışım
Sağlık ocağı yapmamız lazım dedi yaptı doktorum erken yaptırmışsin bidaha yaptır dedi 10 gün sonra tekrar yaptırıcam.Kilo olarakta 22. Haftadayim 6 kilo aldim

Canim doktorun izin veriyor mu ki? Ben ilceden merkeze bile yeni yeni izin verildi.ama uzun yolculuga izin vermez doktor. Benimde uc haftadir yok kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…