2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim doktorun izin veriyor mu ki? Ben ilceden merkeze bile yeni yeni izin verildi.ama uzun yolculuga izin vermez doktor. Benimde uc haftadir yok kanama
10 ile 13. Hafta arası kanamalar yaşadım, şuan 19. Haftadayım 6 haftadır kanamam yok şükür. Benim kanama sebebim enfeksiyon kaynaklıydı ilaç tedavsii gördüm. Şuan hala progestan kullanıyorum doktorum yolcuğuna okey verdi. Sorun yok dedi.

Hmm enfeksiyondan kaynakliysa problem olmaz canim bencede. Benim dusuk riskim vardi,bir öncekinde de kayıp yasadigim icin doktor temkinli olmak istedi.

Bence erken ama sizim varsa riskiniz 24 de yapın. Üzerine örtü örtün çantanızı hazırlayın. Ben henüz bisey almadim hazırlayacak bisey seyi.yok

Bennnn dün bi posta yıkadım herkes son haftalara bırakma fazla şiştiğin için uğraşılması zor oluyor dediler

Sağlık ocağı yapmamız lazım dedi yaptı doktorum erken yaptırmışsin bidaha yaptır dedi 10 gün sonra tekrar yaptırıcam.Kilo olarakta 22. Haftadayim 6 kilo aldim
Siz o zaman yazmstiniz şaşırdım nette 24_28 arasi yazıyordu. Peki yaptırmasan ne olur. Yani 24 den önceki doğru sonuç veremiyor mu?

Siz o zaman yazmstiniz şaşırdım nette 24_28 arasi yazıyordu. Peki yaptırmasan ne olur. Yani 24 den önceki doğru sonuç veremiyor mu?
Yani doktorum erken dedi.Ama ben tetonoz için sağlık ocağına gittim salaklar bana dediki şekere geç kalmışsın 4. Ayda yapılması lazımdı kime güveneceğiz biz acaba

senin durumun farklıymış canım ama ben de son haftalarda yapmayı düşünüyorum, hem dediğin gibi toz olmasın hem de bir süre sonra temiz kokuları gidiyor o kalsın diye :) zaten pek fazla şey almadım henüz

Hanımlar kız isim olarak ne düşünüyorsunuz.
Valla ilk kizimin adı hazal eşim annesinin ismini koymuştu.. Bu da kız ben Zeynep mihra düşünüyorum eşim acele etme başka bulalım diyor.. İnci, Güneş, ipek,Elif, asel, bunlarda güzel hoşuma gidiyor ama ipek kuzenimin adı ona da sıcak bakmıyoruz.. Eşim inciye de karşı çıktı o ne öyle diyor gene dogumdan sonra koymazsak iyi.

Son düzenleme:
Yani doktorum erken dedi.Ama ben tetonoz için sağlık ocağına gittim salaklar bana dediki şekere geç kalmışsın 4. Ayda yapılması lazımdı kime güveneceğiz biz acaba
şeker yüklemesini haftasinda yaptırmak önemli .. Kuzenimin bebeğine 3 aylikken yaptirmislar bebeğin kafası baya büyümüş ve kalbi durmuş. Duyunca cok şaşırmıştım.

Tamam o zaman şimdiden çocuk doktoru bakmaya gerek yok. Ben istiyorum ki hamilelik sürecinde nasıl bir doktor her şeyi takip ettiyse bebeği de hep o takip etsin, umarım iyi birine denk geliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…