- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.141
10 ile 13. Hafta arası kanamalar yaşadım, şuan 19. Haftadayım 6 haftadır kanamam yok şükür. Benim kanama sebebim enfeksiyon kaynaklıydı ilaç tedavsii gördüm. Şuan hala progestan kullanıyorum doktorum yolcuğuna okey verdi. Sorun yok dedi.Canim doktorun izin veriyor mu ki? Ben ilceden merkeze bile yeni yeni izin verildi.ama uzun yolculuga izin vermez doktor. Benimde uc haftadir yok kanama
Hmm enfeksiyondan kaynakliysa problem olmaz canim bencede. Benim dusuk riskim vardi,bir öncekinde de kayıp yasadigim icin doktor temkinli olmak istedi.10 ile 13. Hafta arası kanamalar yaşadım, şuan 19. Haftadayım 6 haftadır kanamam yok şükür. Benim kanama sebebim enfeksiyon kaynaklıydı ilaç tedavsii gördüm. Şuan hala progestan kullanıyorum doktorum yolcuğuna okey verdi. Sorun yok dedi.
Anladım. Çok geçmiş olsun size de.Hmm enfeksiyondan kaynakliysa problem olmaz canim bencede. Benim dusuk riskim vardi,bir öncekinde de kayıp yasadigim icin doktor temkinli olmak istedi.
Sağlık ocağı nasıl böyle hata yaparSağlık ocağı yapmamız lazım dedi yaptı doktorum erken yaptırmışsin bidaha yaptır dedi 10 gün sonra tekrar yaptırıcam.Kilo olarakta 22. Haftadayim 6 kilo aldim
Bence erken ama sizim varsa riskiniz 24 de yapın. Üzerine örtü örtün çantanızı hazırlayın. Ben henüz bisey almadimKızlar kıyafetleri yıkayıp utuleyip yerlestirmeyi ne zaman yapacaksınız.ben 20. Haftamdayım acaba başlasam mı diyorum tekrar mi tozlanir bilemedim.erken dogum riskim olduğu için 28. Haftadan sonra hazırlıklı ol dedi doktor.
Bennnn dün bi posta yıkadımKızlar kıyafetleri yıkayıp utuleyip yerlestirmeyi ne zaman yapacaksınız.ben 20. Haftamdayım acaba başlasam mı diyorum tekrar mi tozlanir bilemedim.erken dogum riskim olduğu için 28. Haftadan sonra hazırlıklı ol dedi doktor.
Allah'tan ilkinde asitli içecek içmedim.Saglik ocağı bunu onermedigini , evde bolca çikolata ve şekerli şeyler yiyip gelmemi söylemişti.Bu sefer içecekten icicemSağlık ocağı nasıl böyle hata yaparminiğe 2 defa yükleme yapılacak..
Siz o zaman yazmstiniz şaşırdım nette 24_28 arasi yazıyordu. Peki yaptırmasan ne olur. Yani 24 den önceki doğru sonuç veremiyor mu?Sağlık ocağı yapmamız lazım dedi yaptı doktorum erken yaptırmışsin bidaha yaptır dedi 10 gün sonra tekrar yaptırıcam.Kilo olarakta 22. Haftadayim 6 kilo aldim
Aynen canımBurada bir sürü kız annesi var mesajınızı gördüklerinde onların da koyacağı isimlerden birkaç isim fikir olur belki size :)
Yani doktorum erken dedi.Ama ben tetonoz için sağlık ocağına gittim salaklar bana dediki şekere geç kalmışsın 4. Ayda yapılması lazımdıSiz o zaman yazmstiniz şaşırdım nette 24_28 arasi yazıyordu. Peki yaptırmasan ne olur. Yani 24 den önceki doğru sonuç veremiyor mu?
senin durumun farklıymış canım ama ben de son haftalarda yapmayı düşünüyorum, hem dediğin gibi toz olmasın hem de bir süre sonra temiz kokuları gidiyor o kalsın diye :) zaten pek fazla şey almadım henüzKızlar kıyafetleri yıkayıp utuleyip yerlestirmeyi ne zaman yapacaksınız.ben 20. Haftamdayım acaba başlasam mı diyorum tekrar mi tozlanir bilemedim.erken dogum riskim olduğu için 28. Haftadan sonra hazırlıklı ol dedi doktor.
Bence erken ama sizim varsa riskiniz 24 de yapın. Üzerine örtü örtün çantanızı hazırlayın. Ben henüz bisey almadimhazırlayacak bisey seyi.yok
Bende bi ay daha bekliyeyim bariBennnn dün bi posta yıkadımherkes son haftalara bırakma fazla şiştiğin için uğraşılması zor oluyor dediler
Valla ilk kizimin adı hazal eşim annesinin ismini koymuştu.. Bu da kız ben Zeynep mihra düşünüyorum eşim acele etme başka bulalım diyor.. İnci, Güneş, ipek,Elif, asel, bunlarda güzel hoşuma gidiyor ama ipek kuzenimin adı ona da sıcak bakmıyoruz.. Eşim inciye de karşı çıktı o ne öyle diyorHanımlar kız isim olarak ne düşünüyorsunuz.
şeker yüklemesini haftasinda yaptırmak önemli .. Kuzenimin bebeğine 3 aylikken yaptirmislar bebeğin kafası baya büyümüş ve kalbi durmuş. Duyunca cok şaşırmıştım.Yani doktorum erken dedi.Ama ben tetonoz için sağlık ocağına gittim salaklar bana dediki şekere geç kalmışsın 4. Ayda yapılması lazımdıkime güveneceğiz biz acaba
Doktora yarin gidicem fazla mi bulcak iyi mi dicek yarin ogrencemO değişiyor ya doktorunuz ne diyor kilonuz ile ilgili fazla mı buluyor ? :) Ben ilk hamileliğimde 58 kg. ile hamile kaldım 80 ile doğurdumsonra kendiliğinden 63'e düştüm tekrar o kiloda hamile kaldım şuan 66 kiloyum
Tamam o zaman şimdiden çocuk doktoru bakmaya gerek yok. Ben istiyorum ki hamilelik sürecinde nasıl bir doktor her şeyi takip ettiyse bebeği de hep o takip etsin, umarım iyi birine denk geliriz.Doğumdan sonra 3. gün bebeği kontrole getirmenizi istiyorlar sonrasında 1 hafta sonra tekrar kontrol için getirmenizi istiyorlar ondan sonra 30 günlük olduğunda yeniden kontrole getir diyorlar yani benim ilk bebeğimde böyle işlemişti süreç. Doğum yapacağım hastanede herhangi bir çocuk doktoruna götüreceğim hastanede genel olarak tüm çocuk doktorları çok iyi o yüzden önceden ayarlamak gibi bir sorunum yok hangisi denk gelirse hepsi de iyi nasılsa :)
Amin canım inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla giyinsinÇok minnoş bende de ananemin ördükleri var çok tatlılar güle güle giysin minik prenses
Biz Asya koyduk ortak Bir ismi çünkü 2 ülkede kullanacağızHanımlar kız isim olarak ne düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?