2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Senin durumun biraz daha farklı tabi canım sen biraz önden hazirlanabilirsin. Ben 32 den sonra hazirlamayo düşünüyorum... Memlekete ailemin yanına gideceğim 30 haftalıkken döndüğüm zaman halledeyim diyorum

Ben yaptım bile ayrı valiz yaptım. Hereey yıkadım guneste kurudum çünkü Aralık ocak yağmurlu olabilir Antalyada . Araba ,oto koltuğu ve beşik streçle yaptım kenarda duruyor ben sadece küvet için karar veremedim ve yıkama malzemesi almadım.

Şu hazırlıkları ağzım açık okudum ben daha 3 kapaklı bir dolap aldım kıyafetleri için ha bide bebek arabası ile puset kargoda bu kadar daha bir çöp kıyafet yok

Bende bi ay daha bekliyeyim bari heyet raporlu oldugumdan ise gitmiyorum,oglumda kreste bos kaldıkça heves ediyorum bi 24 haftalik olayim bende
Valla kuzum nasil rahat edersen ben baktım hava açtı hemen kurudular zaten yavaş yavaş ütülerini yaparım kaldırırım bizde hiç eşya yok ilk bebiş olunca listedekileri toplamaya başladık şuan bende boşum hatta yarın şehir dışına annemleri görmeye gidecegiz oradakileride alıp geleceğim gözüm bi görsün nelerim var diye

Tamam o zaman şimdiden çocuk doktoru bakmaya gerek yok. Ben istiyorum ki hamilelik sürecinde nasıl bir doktor her şeyi takip ettiyse bebeği de hep o takip etsin, umarım iyi birine denk geliriz.
Bende doğum düşündüğüm hastaneye bakacağım iyi biri var gibi sanki

Bende henüz bir şey almamış olanlardanım 30'dan sonra başlayacağım o hazırlıklara :) Sizin erken doğum riskiniz olduğu için doktorun söylediği zamana yakın yıkayıp yerleştirin bari ama umarım 35-36 ları görürsünüz

Son düzenleme:
İnan bakmadıgimiz site kalmadi

Şu hazırlıkları ağzım açık okudum ben daha 3 kapaklı bir dolap aldım kıyafetleri için ha bide bebek arabası ile puset kargoda bu kadar daha bir çöp kıyafet yok
Ya ben sonra göbekle dolaşmak uğraşmak istemiyorum ve anneme ve eşime güvenmiyorum saçma sapan alırlar benim içim böyle rahat eşim önce kızdı çok erken alıyorsun falan filan .ya ilk çocuğum zaten genç değilim baya yaşlı teyze benben hersey araştırdım bebek araba konu mesela ,ben kullancam benim için uygun önemli. Ne giyecek çocuğum da önemli, banyo malzemesi da kalite bakıyorum aslan burcuyum ondan)))))kimse karışamaz

Kızlar merak ediyorum sizlerde de doğumdan sonra yanınızda kimin kalacağına dair sürtüşmeler oluyor mu? Ya da sizin adınıza karar veriliyor mu? Biz her iki tarafa da uzağız ve ben haliyle annemi istiyorum ama benden habersiz planlar yapanlar var çok canım sıkılıyor bu konuya sonra diyorum boşver dert etme kendine şimdiden. Sizlerdeki durum nasıl

Çok iyi yaaa maşallah bende artık yavaş yavaş başlarım bir aksilik olmazsa almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…