- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.161
Ben İpek koyacağımAcelya yada defne diyordum yunancaymis. Türk ismi olsun istiyorum ama bulamadim
Senin durumun biraz daha farklı tabi canım sen biraz önden hazirlanabilirsin. Ben 32 den sonra hazirlamayo düşünüyorum... Memlekete ailemin yanına gideceğim 30 haftalıkken döndüğüm zaman halledeyim diyorumKızlar kıyafetleri yıkayıp utuleyip yerlestirmeyi ne zaman yapacaksınız.ben 20. Haftamdayım acaba başlasam mı diyorum tekrar mi tozlanir bilemedim.erken dogum riskim olduğu için 28. Haftadan sonra hazırlıklı ol dedi doktor.
Ben yaptım bileKızlar kıyafetleri yıkayıp utuleyip yerlestirmeyi ne zaman yapacaksınız.ben 20. Haftamdayım acaba başlasam mı diyorum tekrar mi tozlanir bilemedim.erken dogum riskim olduğu için 28. Haftadan sonra hazırlıklı ol dedi doktor.
Evetİsim Merve 92 dogumlu ve 20li haftalarda misin
Doktora yarin gidicem fazla mi bulcak iyi mi dicek yarin ogrencem
Allah'tan o asitliyi içmedim yedim nutellayu gittimşeker yüklemesini haftasinda yaptırmak önemli .. Kuzenimin bebeğine 3 aylikken yaptirmislar bebeğin kafası baya büyümüş ve kalbi durmuş. Duyunca cok şaşırmıştım.
Tamam o zaman şimdiden çocuk doktoru bakmaya gerek yok. Ben istiyorum ki hamilelik sürecinde nasıl bir doktor her şeyi takip ettiyse bebeği de hep o takip etsin, umarım iyi birine denk geliriz.
Şu hazırlıkları ağzım açık okudumBen yaptım bileayrı valiz yaptım. Hereey yıkadım guneste kurudum çünkü Aralık ocak yağmurlu olabilir Antalyada . Araba ,oto koltuğu ve beşik streçle yaptım kenarda duruyor ben sadece küvet için karar veremedim ve yıkama malzemesi almadım.
Valla kuzum nasil rahat edersen ben baktım hava açtı hemen kurudular zaten yavaş yavaş ütülerini yaparım kaldırırım bizde hiç eşya yok ilk bebiş olunca listedekileri toplamaya başladıkBende bi ay daha bekliyeyim bariheyet raporlu oldugumdan ise gitmiyorum,oglumda kreste bos kaldıkça heves ediyorum bi 24 haftalik olayim bende
Bende doğum düşündüğüm hastaneye bakacağım iyi biri var gibi sankiTamam o zaman şimdiden çocuk doktoru bakmaya gerek yok. Ben istiyorum ki hamilelik sürecinde nasıl bir doktor her şeyi takip ettiyse bebeği de hep o takip etsin, umarım iyi birine denk geliriz.
Kızlar kıyafetleri yıkayıp utuleyip yerlestirmeyi ne zaman yapacaksınız.ben 20. Haftamdayım acaba başlasam mı diyorum tekrar mi tozlanir bilemedim.erken dogum riskim olduğu için 28. Haftadan sonra hazırlıklı ol dedi doktor.
Canım sen nerde doğum yapıcaksınBende doğum düşündüğüm hastaneye bakacağım iyi biri var gibi sanki
Konak hastanesinde yapacağım canımCanım sen nerde doğum yapıcaksın
İnan bakmadıgimiz site kalmadiValla ilk kizimin adı hazal eşim annesinin ismini koymuştu.. Bu da kız ben Zeynep mihra düşünüyorum eşim acele etme başka bulalım diyor.. İnci, Güneş, ipek,Elif, asel, bunlarda güzel hoşuma gidiyor ama ipek kuzenimin adı ona da sıcak bakmıyoruz.. Eşim inciye de karşı çıktı o ne öyle diyorgene dogumdan sonra koymazsak iyi.
Ya ben sonra göbekle dolaşmak uğraşmak istemiyorum ve anneme ve eşime güvenmiyorum saçma sapan alırlarŞu hazırlıkları ağzım açık okudumben daha 3 kapaklı bir dolap aldım kıyafetleri için ha bide bebek arabası ile puset kargoda bu kadar daha bir çöp kıyafet yok
Iyi yaptın kuzumAllah'tan o asitliyi içmedim yedim nutellayu gittim
O değil de gerçekten boş boş randevu alan baya insan var gerçekte randevuya ihtiyaç olanlara randevu kalmiyor ve taa 1 ay sonrasına randevu veriliyor. Kafalarına göre yedekte dursun diye randevu alıyorlar..Kızlar gördünüz mü
Çok iyi yaaa maşallahYa ben sonra göbekle dolaşmak uğraşmak istemiyorum ve anneme ve eşime güvenmiyorum saçma sapan alırlarbenim içim böyle rahat eşim önce kızdı çok erken alıyorsun falan filan .ya ilk çocuğum zaten genç değilim baya yaşlı teyze ben ben hersey araştırdım bebek araba konu mesela ,ben kullancam benim için uygun önemli. Ne giyecek çocuğum da önemli, banyo malzemesi da kalite bakıyorum aslan burcuyum ondan))))) kimse karışamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?