- 30 Ağustos 2015
- 267
- 318
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.181
Valla ben de aldım hemen hemen her şeyi ve şu an iyi ki almışım diyorum aldığım her şeyin fiyatı uçtu şimdi. Özellikle bebek arabasını aldım 2 hafta sonra fiyatı 1500 lira arttı.Ya ben sonra göbekle dolaşmak uğraşmak istemiyorum ve anneme ve eşime güvenmiyorum saçma sapan alırlarbenim içim böyle rahat eşim önce kızdı çok erken alıyorsun falan filan .ya ilk çocuğum zaten genç değilim baya yaşlı teyze ben ben hersey araştırdım bebek araba konu mesela ,ben kullancam benim için uygun önemli. Ne giyecek çocuğum da önemli, banyo malzemesi da kalite bakıyorum aslan burcuyum ondan))))) kimse karışamaz
Benim kv gelemez öyle bakabilecek durumda değil kendi de bunun farkında bir de bana mı bakacaksınız o telaşın içinde der hatta şaka yapınca ama kp bıraksan işi olmasa ben ne alaka erkek halim ile demez gelir her işe de karışıp ünlü bir prof gibi akıl verir. Şuan bile kendini zor tutuyor tam anlamı ile müdahale edemediği için. Eşim nasıl korkuttu ise o okuldayken beni asla aramıyorKızlar merak ediyorum sizlerde de doğumdan sonra yanınızda kimin kalacağına dair sürtüşmeler oluyor mu? Ya da sizin adınıza karar veriliyor mu? Biz her iki tarafa da uzağız ve ben haliyle annemi istiyorum ama benden habersiz planlar yapanlar var çok canım sıkılıyor bu konuya sonra diyorum boşver dert etme kendine şimdiden. Sizlerdeki durum nasıl
Ilk doğumumda iste 35 haftamda Annem gelmişti.. Ama ailecek gelmislerdi. Evim küçük oldugu icin kardesim ve babamda gelmisti zor sigdik ama 1,5 ay kadar yanımda kaldılar bu süreçte annemin cok yardımı oluyordu.yemegi temizliği yapti Sezeryandan sonra da refakatçim oldu baya ilgilendi sagolsun bebeğim 20 gunluk olduktan sonra annemlerde kaldim. Onlar 6 saatlik uzaklikta işte Bebeğim 3 aylik oluncaya kadar kalmıştım..Kızlar merak ediyorum sizlerde de doğumdan sonra yanınızda kimin kalacağına dair sürtüşmeler oluyor mu? Ya da sizin adınıza karar veriliyor mu? Biz her iki tarafa da uzağız ve ben haliyle annemi istiyorum ama benden habersiz planlar yapanlar var çok canım sıkılıyor bu konuya sonra diyorum boşver dert etme kendine şimdiden. Sizlerdeki durum nasıl
Valla benim kızımdan kalma kiyafet var belki bir tane hastane çıkışı alırım o kadar.. Erkek olsaydi sil baştan alirdik herhalde kiyafetleriYa ben sonra göbekle dolaşmak uğraşmak istemiyorum ve anneme ve eşime güvenmiyorum saçma sapan alırlarbenim içim böyle rahat eşim önce kızdı çok erken alıyorsun falan filan .ya ilk çocuğum zaten genç değilim baya yaşlı teyze ben ben hersey araştırdım bebek araba konu mesela ,ben kullancam benim için uygun önemli. Ne giyecek çocuğum da önemli, banyo malzemesi da kalite bakıyorum aslan burcuyum ondan))))) kimse karışamaz
Kendi planımı söylüyorum bu seferde o zaman ben doğumdan önce geleyim doğumdan sonra annen gelsin o gidince ben tekrar gelirim diyor. Sanki benim hangi gün doğuracağım kesin mi de doğumdan önce sen geliyorsun ben haliyle doğuma annemle gitmek istiyorum ne gerek var böyle bir şeye. Ayrıca kayınpederimin yanında da hiç rahat edeceğimi sanmıyorum. Bir de 40 gün yalnız bırakmayalım düşüncesi var ya ben sağlıklı olayım bebeğim sağlıklı olsun ne gerek var benim başımı 40 gün bekliyorsun asıl o zaman rahat edemem ben. Ama kendime kızıyorum hiç cevap veremiyorum aman kırgınlık olmasın diye.Benim kv gelemez öyle bakabilecek durumda değil kendi de bunun farkında bir de bana mı bakacaksınız o telaşın içinde der hatta şaka yapınca ama kp bıraksan işi olmasa ben ne alaka erkek halim ile demez gelir her işe de karışıp ünlü bir prof gibi akıl verir. Şuan bile kendini zor tutuyor tam anlamı ile müdahale edemediği için. Eşim nasıl korkuttu ise o okuldayken beni asla aramıyoryoksa şimdiye yüz kez akıl verirdi
Benim gelebilirse annem gelecek ama o da kısıtlı babam evi dedemi bırakamaz yemek yapmayı da bilmez annem yokken baya işi zor
Kulağına gelme değilde yüzüne plan yapılırsa hiç eğilip bükülme ilk etap için anneni istemek kadar normal bişey yok ki direk kendi planını izzah et
Ya inan annem olsun yeter bana da ne güzel annen bakmış sana. Benim annem de hep karşı tarafı düşünür aman ayıp lacak deyip 10 gün kalır gider kv,kp gelsin diyeIlk doğumumda iste 35 haftamda Annem gelmişti.. Ama ailecek gelmislerdi. Evim küçük oldugu icin kardesim ve babamda gelmisti zor sigdik ama 1,5 ay kadar yanımda kaldılar bu süreçte annemin cok yardımı oluyordu.yemegi temizliği yapti Sezeryandan sonra da refakatçim oldu baya ilgilendi sagolsun bebeğim 20 gunluk olduktan sonra annemlerde kaldim. Onlar 6 saatlik uzaklikta işte Bebeğim 3 aylik oluncaya kadar kalmıştım..
Inanki lohusayken ben kendi babamdan bile cekiniyordum yani bebeği alip emzirceksin filan gerçekten zor oluyor birde gece uyuyunca acayip horlardiKendi planımı söylüyorum bu seferde o zaman ben doğumdan önce geleyim doğumdan sonra annen gelsin o gidince ben tekrar gelirim diyor. Sanki benim hangi gün doğuracağım kesin mi de doğumdan önce sen geliyorsun ben haliyle doğuma annemle gitmek istiyorum ne gerek var böyle bir şeye. Ayrıca kayınpederimin yanında da hiç rahat edeceğimi sanmıyorum. Bir de 40 gün yalnız bırakmayalım düşüncesi var ya ben sağlıklı olayım bebeğim sağlıklı olsun ne gerek var benim başımı 40 gün bekliyorsun asıl o zaman rahat edemem ben. Ama kendime kızıyorum hiç cevap veremiyorum aman kırgınlık olmasın diye.
Nasıl yani sizden habersiz ???Kızlar merak ediyorum sizlerde de doğumdan sonra yanınızda kimin kalacağına dair sürtüşmeler oluyor mu? Ya da sizin adınıza karar veriliyor mu? Biz her iki tarafa da uzağız ve ben haliyle annemi istiyorum ama benden habersiz planlar yapanlar var çok canım sıkılıyor bu konuya sonra diyorum boşver dert etme kendine şimdiden. Sizlerdeki durum nasıl
Evet o da var . Mesela benim doktorum geçen poliklinik muayene ediyordu. Ona randevu almak çok zor. Neyse ben oraya aldım biraz uzak ama yapacak birsey yok. Ve o gün boş randevu yoktu. Poliklinik gelince şok oldum bom boş. Yani liste var dolu ama kimse yokO değil de gerçekten boş boş randevu alan baya insan var gerçekte randevuya ihtiyaç olanlara randevu kalmiyor ve taa 1 ay sonrasına randevu veriliyor. Kafalarına göre yedekte dursun diye randevu alıyorlar..
Evet ben de eşime bunuda söyledim yani her gün zam sonra kabul ettiValla ben de aldım hemen hemen her şeyi ve şu an iyi ki almışım diyorum aldığım her şeyin fiyatı uçtu şimdi. Özellikle bebek arabasını aldım 2 hafta sonra fiyatı 1500 lira arttı.
Ay görsen küçücük evim var ne yapcam bilmiyorum. Babam zaten çalışıyor çok duramaz da kp ile kv ayrılmaz ikili asla ayrı bir yere gitmezlerInanki lohusayken ben kendi babamdan bile cekiniyordum yani bebeği alip emzirceksin filan gerçekten zor oluyor birde gece uyuyunca acayip horlardiAnnem çok gıcık kapmışti babama yani tamam annemleri biraktin 1 hafta kaldın git yani o surede yaşadığım sehirde iş bulmuştuda gitmişti gerçekten zor oluyor birde bebeğim ağlıyordu diye rahatsız da oluyordu.
Sence canım :) Kayınvalideler bilirsin ki her şeyin en iyisini bilirNasıl yani sizden habersiz ???kim yapar?
Kızlar merak ediyorum sizlerde de doğumdan sonra yanınızda kimin kalacağına dair sürtüşmeler oluyor mu? Ya da sizin adınıza karar veriliyor mu? Biz her iki tarafa da uzağız ve ben haliyle annemi istiyorum ama benden habersiz planlar yapanlar var çok canım sıkılıyor bu konuya sonra diyorum boşver dert etme kendine şimdiden. Sizlerdeki durum nasıl
Benim ki ilk o yüzden hersey en iyisi bakıyorsun en kaliteliValla benim kızımdan kalma kiyafet var belki bir tane hastane çıkışı alırım o kadar.. Erkek olsaydi sil baştan alirdik herhalde kiyafetleri
Benim kendi annemler uzakta canım onlar gelecek zaten , kayınvalidemlerle alt üst oturuyorum oda gelip gider zaten problem çıkacağını düşünmüyorum ama bende ilk olarak annemi isterim o bana bakarken kayinvalidemde bebisle ilgilenir . Yani insallah evdeki hesap çarşıya uyarKızlar merak ediyorum sizlerde de doğumdan sonra yanınızda kimin kalacağına dair sürtüşmeler oluyor mu? Ya da sizin adınıza karar veriliyor mu? Biz her iki tarafa da uzağız ve ben haliyle annemi istiyorum ama benden habersiz planlar yapanlar var çok canım sıkılıyor bu konuya sonra diyorum boşver dert etme kendine şimdiden. Sizlerdeki durum nasıl
Ilk aylarda ister istemez ihtiyaç oluyor ya.. Hele sezeryansa.. Valla annem gelmeseydi eşim birini getircekti asla istemem yani arkadaşlarinin kızkardeşleri oluyor simdiden ihtiyacin olursa geliriz diyorlar ama ben istemem kesinlikle rahat edemem.. Esimin ailesi de cok uzak sehirdeler zaten kaynanam yaşlı yemeklerini bile diger gelinleri goturuyor. İnşallah ustesinden gelirsiniz canım benim de Annem çalışıyor busefer gelir mi gelmez mi ben de bilmiyorum çünkü iki kardeşim de okul okuyor nasıl olur bilmiyorum.. Ocakta sanırım okul kapanir gelirler ama işte çalışıyor olmasi var.. Bakalım umarım hepimiz atlatırız o zamanları guzelce bisekilde..Ay görsen küçücük evim var ne yapcam bilmiyorum. Babam zaten çalışıyor çok duramaz da kp ile kv ayrılmaz ikili asla ayrı bir yere gitmezlerŞimdiden bana bunun derdi düştü. Halbuki tek isteğim stressiz bir şekilde bebeğime bakayım sağlıklı olalım da kimse bana bakmasın inşallah geliriz üstesinden
İnşallah :)Benim kendi annemler uzakta canım onlar gelecek zaten , kayınvalidemlerle alt üst oturuyorum oda gelip gider zaten problem çıkacağını düşünmüyorum ama bende ilk olarak annemi isterim o bana bakarken kayinvalidemde bebisle ilgilenir . Yani insallah evdeki hesap çarşıya uyar
Ben hiç doğum yapmadım öncesi sonrası neye nasıl ihtiyaç olacak hiç fikrim yok ama doğuma yakın muhtemelen kız kardeşim yakınımda bir ilçede memur hafta sonu işi olmaz ise gelir evi barkı temizler o olmaz ise kardeş gibi büyüdük kuzenim aynı ilde üni okuyor o gelir sonra da annem 15 gün kalabilse yine kuzenim kardeşim uğrar o kadarKendi planımı söylüyorum bu seferde o zaman ben doğumdan önce geleyim doğumdan sonra annen gelsin o gidince ben tekrar gelirim diyor. Sanki benim hangi gün doğuracağım kesin mi de doğumdan önce sen geliyorsun ben haliyle doğuma annemle gitmek istiyorum ne gerek var böyle bir şeye. Ayrıca kayınpederimin yanında da hiç rahat edeceğimi sanmıyorum. Bir de 40 gün yalnız bırakmayalım düşüncesi var ya ben sağlıklı olayım bebeğim sağlıklı olsun ne gerek var benim başımı 40 gün bekliyorsun asıl o zaman rahat edemem ben. Ama kendime kızıyorum hiç cevap veremiyorum aman kırgınlık olmasın diye.
Amin inşallahhIlk aylarda ister istemez ihtiyaç oluyor ya.. Hele sezeryansa.. Valla annem gelmeseydi eşim birini getircekti asla istemem yani arkadaşlarinin kızkardeşleri oluyor simdiden ihtiyacin olursa geliriz diyorlar ama ben istemem kesinlikle rahat edemem.. Esimin ailesi de cok uzak sehirdeler zaten kaynanam yaşlı yemeklerini bile diger gelinleri goturuyor. İnşallah ustesinden gelirsiniz canım benim de Annem çalışıyor busefer gelir mi gelmez mi ben de bilmiyorum çünkü iki kardeşim de okul okuyor nasıl olur bilmiyorum.. Ocakta sanırım okul kapanir gelirler ama işte çalışıyor olmasi var.. Bakalım umarım hepimiz atlatırız o zamanları guzelce bisekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?