2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Eşim asla annesini kırmaz :) O yüzden tedirgin oldum ben de. Ben şunu şunu söyle beni yüz göz etme desem de yapmaz

Senin durumun biraz daha farklı tabi canım sen biraz önden hazirlanabilirsin. Ben 32 den sonra hazirlamayo düşünüyorum... Memlekete ailemin yanına gideceğim 30 haftalıkken döndüğüm zaman halledeyim diyorum
Evet canim sizin icin cok erkekm ben tozlansa da mecbur önden hazırlayacağım bir ay daha bekliyeyim ama

Eşim asla annesini kırmaz :) O yüzden tedirgin oldum ben de. Ben şunu şunu söyle beni yüz göz etme desem de yapmaz
İşte o sıkıntı bizde kimse ailesi ile muhatap etmez benimkiler normalde çok küsme modlu tripli tipler olabilirler bazen bize karşı ama bunu asla eşime yapamazlar işlerine gelsin gelmesin o adam akıllı saygılı ve sevgi gösteren bir damat ise yeter bizim aile ve isteklerine göre şekil almak plan yapmak zorunda değil bende aynı şekilde o yüzden bir olay olunca herkes alınsa da kırılsa da kendi ailesine müdahale eder böyle olunca ikimizin de kafası rahat

Yaaaa sen baya erkenciymissin

ne güzel keşke benimkiler de konuşsa bunları benim de kayınvalidem şehir dışında, liseye giden de kızı var zaten sömestr zamanı oluyor doğum sanırım o zaman gelir ama sonra gider ben de diyorum ki keşke gitmese hep yanımda kalsa annem büyük ihtimal yanımda olur ama 3 ay sonra abimin eşi doğum yapacak, abimin kayınvalidesi de uzakta bilmiyorum annem nasıl yetişecek sen bence şanslısın, ben kim yardımcı olacak onu bile bilmiyorum

Kizlar benim gibi gebeligin 20-21. haftalarinda olanlariniz bebek hareketlerini ne kadar hissediyorsunuz? Ya da bu zamanlarda ne kadar hissetmistiniz? Gun icinde ne siklikta mesela...Ben bir gun cok bir gun az hissedersem panik oluyorum da.
ben 23. haftadayım, 2 haftadır gün içerisinde sürekli hissediyorum hiç durmuyor sürekli bombardıman benim plesantam arkada belki ondan çok hissediyorumdur

Valla Allah yardımcısı olsun sıfırdan bebek eşyası yapanlara , ortalık cok fena cep yakiyor

İns ya insallah tekrar yaşamak istemiyorum o surecleri

Benim onde plesenta ama bazen ben de gun icinde surekli hissediyorum. Bazi gunler ama daha sakin. Normal mi bilemedim :/

en iyisi ve doğrusu

Öyle olmuyor işte :)

Kizlar benim gibi gebeligin 20-21. haftalarinda olanlariniz bebek hareketlerini ne kadar hissediyorsunuz? Ya da bu zamanlarda ne kadar hissetmistiniz? Gun icinde ne siklikta mesela...Ben bir gun cok bir gun az hissedersem panik oluyorum da.
Panik olma canım ben bebemi çözmeye başladım mesela yürürken veya dışarda hiç tekmelemiyo.Dusu seviyo sanırım duştan sonra cildiriyo geceleri çok çok aktif yani anı anını tutmuyo panik yapma hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…