- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.201
Ilki kessinlikle çok farklı oluyor ilk aldığın şeyleri heyecanla alıyorsunBenim ki ilk o yüzden hersey en iyisi bakıyorsun en kaliteli
Eşim asla annesini kırmaz :) O yüzden tedirgin oldum ben de. Ben şunu şunu söyle beni yüz göz etme desem de yapmazBen hiç doğum yapmadım öncesi sonrası neye nasıl ihtiyaç olacak hiç fikrim yok ama doğuma yakın muhtemelen kız kardeşim yakınımda bir ilçede memur hafta sonu işi olmaz ise gelir evi barkı temizler o olmaz ise kardeş gibi büyüdük kuzenim aynı ilde üni okuyor o gelir sonra da annem 15 gün kalabilse yine kuzenim kardeşim uğrar o kadar
Eşin ne diyor asıl o önemli çünkü böyle şeylerde eşimden geçebilirse konu bana gelir. Misal erkek kardeşi var bir tane ve ona göre bir tip hayatta bizle alakası yok şimdi sırf çevreye hava diye yeğenim doğsun anında sizde okurum kalırım moduna girmiş eşim de direk ben çağırınca gelirsin demiş
Evet canim sizin icin cok erkekm ben tozlansa da mecbur önden hazırlayacağım bir ay daha bekliyeyim amaSenin durumun biraz daha farklı tabi canım sen biraz önden hazirlanabilirsin. Ben 32 den sonra hazirlamayo düşünüyorum... Memlekete ailemin yanına gideceğim 30 haftalıkken döndüğüm zaman halledeyim diyorum
İşte o sıkıntı bizde kimse ailesi ile muhatap etmez benimkiler normalde çok küsme modlu tripli tipler olabilirler bazen bize karşı ama bunu asla eşime yapamazlar işlerine gelsin gelmesin o adam akıllı saygılı ve sevgi gösteren bir damat ise yeter bizim aile ve isteklerine göre şekil almak plan yapmak zorunda değil bende aynı şekilde o yüzden bir olay olunca herkes alınsa da kırılsa da kendi ailesine müdahale eder böyle olunca ikimizin de kafası rahatEşim asla annesini kırmaz :) O yüzden tedirgin oldum ben de. Ben şunu şunu söyle beni yüz göz etme desem de yapmaz
YaaaaBen yaptım bileayrı valiz yaptım. Hereey yıkadım guneste kurudum çünkü Aralık ocak yağmurlu olabilir Antalyada . Araba ,oto koltuğu ve beşik streçle yaptım kenarda duruyor ben sadece küvet için karar veremedim ve yıkama malzemesi almadım.
bende hepsiyim
ne güzel keşke benimkiler de konuşsa bunlarıKızlar merak ediyorum sizlerde de doğumdan sonra yanınızda kimin kalacağına dair sürtüşmeler oluyor mu? Ya da sizin adınıza karar veriliyor mu? Biz her iki tarafa da uzağız ve ben haliyle annemi istiyorum ama benden habersiz planlar yapanlar var çok canım sıkılıyor bu konuya sonra diyorum boşver dert etme kendine şimdiden. Sizlerdeki durum nasıl
ben 23. haftadayım, 2 haftadır gün içerisinde sürekli hissediyorum hiç durmuyor sürekli bombardımanKizlar benim gibi gebeligin 20-21. haftalarinda olanlariniz bebek hareketlerini ne kadar hissediyorsunuz? Ya da bu zamanlarda ne kadar hissetmistiniz? Gun icinde ne siklikta mesela...Ben bir gun cok bir gun az hissedersem panik oluyorum da.
Valla Allah yardımcısı olsun sıfırdan bebek eşyası yapanlara , ortalık cok fena cep yakiyorValla kuzum nasil rahat edersen ben baktım hava açtı hemen kurudular zaten yavaş yavaş ütülerini yaparım kaldırırım bizde hiç eşya yok ilk bebiş olunca listedekileri toplamaya başladıkşuan bende boşum hatta yarın şehir dışına annemleri görmeye gidecegiz oradakileride alıp geleceğim gözüm bi görsün nelerim var diye
İns ya insallah tekrar yaşamak istemiyorum o surecleriBende henüz bir şey almamış olanlardanım 30'dan sonra başlayacağım o hazırlıklara :) Sizin erken doğum riskiniz olduğu için doktorun söylediği zamana yakın yıkayıp yerleştirin bari ama umarım 35-36 ları görürsünüz
Dolap uygulamasını bu sürecte cok kullandımValla Allah yardımcısı olsun sıfırdan bebek eşyası yapanlara , ortalık cok fena cep yakiyor
Benim onde plesenta ama bazen ben de gun icinde surekli hissediyorum. Bazi gunler ama daha sakin. Normal mi bilemedim :/ne güzel keşke benimkiler de konuşsa bunlarıbenim de kayınvalidem şehir dışında, liseye giden de kızı var zaten sömestr zamanı oluyor doğum sanırım o zaman gelir ama sonra gider ben de diyorum ki keşke gitmese hep yanımda kalsa annem büyük ihtimal yanımda olur ama 3 ay sonra abimin eşi doğum yapacak, abimin kayınvalidesi de uzakta bilmiyorum annem nasıl yetişecek sen bence şanslısın, ben kim yardımcı olacak onu bile bilmiyorum
ben 23. haftadayım, 2 haftadır gün içerisinde sürekli hissediyorum hiç durmuyor sürekli bombardımanbenim plesantam arkada belki ondan çok hissediyorumdur
en iyisi ve doğrusuİşte o sıkıntı bizde kimse ailesi ile muhatap etmez benimkiler normalde çok küsme modlu tripli tipler olabilirler bazen bize karşı ama bunu asla eşime yapamazlar işlerine gelsin gelmesin o adam akıllı saygılı ve sevgi gösteren bir damat ise yeter bizim aile ve isteklerine göre şekil almak plan yapmak zorunda değil bende aynı şekilde o yüzden bir olay olunca herkes alınsa da kırılsa da kendi ailesine müdahale eder böyle olunca ikimizin de kafası rahat
Öyle olmuyor işte :)ne güzel keşke benimkiler de konuşsa bunlarıbenim de kayınvalidem şehir dışında, liseye giden de kızı var zaten sömestr zamanı oluyor doğum sanırım o zaman gelir ama sonra gider ben de diyorum ki keşke gitmese hep yanımda kalsa annem büyük ihtimal yanımda olur ama 3 ay sonra abimin eşi doğum yapacak, abimin kayınvalidesi de uzakta bilmiyorum annem nasıl yetişecek sen bence şanslısın, ben kim yardımcı olacak onu bile bilmiyorum
ben 23. haftadayım, 2 haftadır gün içerisinde sürekli hissediyorum hiç durmuyor sürekli bombardımanbenim plesantam arkada belki ondan çok hissediyorumdur
Magnezyum eksikliğinden oluyor kramplar kuzumKızlar ya bu bacak krampları için ne yapabilirim yaa hem kramp hemde kasılmam var çok kötü
İns ya insallah tekrar yaşamak istemiyorum o surecleri
Panik olma canım ben bebemi çözmeye başladım mesela yürürken veya dışarda hiç tekmelemiyo.Dusu seviyo sanırım duştan sonra cildiriyoKizlar benim gibi gebeligin 20-21. haftalarinda olanlariniz bebek hareketlerini ne kadar hissediyorsunuz? Ya da bu zamanlarda ne kadar hissetmistiniz? Gun icinde ne siklikta mesela...Ben bir gun cok bir gun az hissedersem panik oluyorum da.
Kızlar ya bu bacak krampları için ne yapabilirim yaa hem kramp hemde kasılmam var çok kötü
Ahhaa eşim boş demiyor bana sürekli kaç ayliksinYaaaasen baya erkenciymissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?