2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Dolap uygulamasını bu sürecte cok kullandım
Yaa ordada kargo çok çıkıyor. Oğlana sapka alayim dedim sapka 20 tl kargoyla 40 oluyor büyük seyler alınır anca. Ama ben yeni uye oldum hemen iki ürünum satildi. Baya sirkülasyon var. Daha once gardrops daydim o kadar degil hizli degil orasi.

Ahhaa eşim boş demiyor bana sürekli kaç ayliksin ama huyum bu asla kimse dinlenmem giderim yaparım alırım kimse sormam
Ne güzel,ben ikizler burcuyum cok kararsızlık var. Toka alcak olsam kizlarla whatsap grubuna atıyorum hangisi diye simdi de grupta oglana isim secicez diye ugrasiyoruz kesinlikle şu olsun diyemiyorum

Ya canim gerek var mi birisinin olmasina? Benim ilki 1600 kilo premature dogdu yine kendim baktım,kimseye veremedim .zaten enfeksiyon riski vardi. Sadece bilemediklerimi arayarak sordum birde ilk banyosunu annemle yaptirdik o kadar.

Ya canim gerek var mi birisinin olmasina? Benim ilki 1600 kilo premature dogdu yine kendim baktım,kimseye veremedim .zaten enfeksiyon riski vardi. Sadece bilemediklerimi arayarak sordum birde ilk banyosunu annemle yaptirdik o kadar.
Bana da bir iki hafta annem yardımcı olsun sonrasında kimseyi istemiyorum ama gel gör ki istediğim gibi olmayacak gibi

Ne güzel,ben ikizler burcuyum cok kararsızlık var. Toka alcak olsam kizlarla whatsap grubuna atıyorum hangisi diye simdi de grupta oglana isim secicez diye ugrasiyoruz kesinlikle şu olsun diyemiyorum
Ahhaaa bana ikizler burc nasıl anlatamaya gerek yokiki tane evde var annem ve eşim ne yaptım ben bu hayatta bana bunları ceza verdi ikiside aynı çok zor insanlar. Bi seviyorlar bir birinizi Bi kusuyorlar ben ortada kalıyorum. Diyorum vallah kaçarım bir gün sizden hep hayal kuruyorlar ya arkadaşlar yarın ne olacak belli değil onlar 5 sene 10.sene sonra düşünüyorlar

Bende ikizlerim hiç öyle değilim
Ya da eşim balık olduğu için öyle olamıyorum

Tabi farklı bi durum yoksa lohusalıkta anne olmali. Kv ne alaka diyorum. Tabi kimisi cok iyi bakar ama annenin yaninda olmasi ayri bisey. Benim oğlumda 2 hafta kv evindeydim anne gıbı asla olmadi, ailem yurt disinda annem geldi 1 ay kaldi cok farklıydı. Bizde lohusalıga aslinda cok önem verilir 40 gün o yatak acik yatarsın, her firsatta uyur yemeğin vs hep gelir, bebek uyurken uyursun hatta kırmızı taç cikmaz ( ben. Çıkardım ama annemler 40 gün kalmis) onlari geçtim anne farkli. Simdi annem gelecek yine bu sefer cok 2 3 hafta kalır heralde. Bence açıkça konuşun ben gizli kapali sevmiyorum.

Arkadaşlar selam bana plesanta Previa dedi doktor . Sorun yok sadece normal doğum olmaz vs dedi ama kafama takıldı dikkat etmem gereken bir şey var mı diye

Kv kendince iyi bir şey yaptığını sanıyor büyük ihtimalle belki sadece kv gelecek olsa bu kadar düşünmem ama kp de gelir birlikte nasıl rahat edeceğim bilmiyorum. Emzirmek yatmak kalmak sütün akması falan filan. Bu kadar rahatsız olacağım için bana yemek yapılmasını temizlik yapılmasını falan hiç istemiyorum da düşünmüyorum da bir şekilde hal olur eşimin de elinden geliyor şükür her iş. Geldikten sonra da 10 15 gün geçince hadi git nasıl denir hiç bilmiyorum inşallah kendileri anlar da giderler.

Bacak krampları bende de çok fazla var. Gece uykumdan uyanıyorum. Ben magnezyum da kullanıyorum ama hala devam ediyor. İlaç kullanmaya başladığımda geçmişti 2 gecedir yine başladı. Yarın doktoru arayıp soracağım artık

Çok Felaket bı ağrı gece uyanıyorum resmen aglatiyo yuruyemiyorum

Ya ben kasılma işini çok takıyorum kafama artı bnm akıntım su gbi yani acaba diyorum suyum mu geliyor diyorum vajinamdan bıçak ağrısı aklıma herşey geliyo yanu

Canim benim yaa.. nasil uzuluyorum ve sinir oluyorum boyle durumlara. Daha simdiden kafani neyle bis yere mesgul ettiriyorlar. Canim hic polemige girme, esinle ya da baskaaiyla. Anneni istiyorsan ki kesinlikle hakkindir, annene soyle ayarlasin kendini ve arada esinle esinin ailesiyle filan konusmalari olursa alttan alttan soylesin, kendimi hazirladim limoncik’in dogumunda onunla olucam vs vs. Sen de soyle konusmalarda “annemle konustum onun olmasini cok isterim insallah yanimda olucak” vs gibi. Ya ne bileyim sen kimi istiyorsan ve musaitligi varsa o olur yaninda. Alir herkes mesaji. Alsinlar bi zahmet. Dua et, icini ferah tut ve istedigin seyleri tatli tatli dile getir. Ama esin en onemli husus. Ona tatlica soyle. Benim kayinvalidem bana cok yakin mesela ama ben esime hep dogumda annem Yanimda olssun istiyorum, zaten herkes kendi annesi olsun ister dedim. O da haklisin dedi. Sen de sakin istemedigin bir sey olmasina izin verme ama tatli tatli. Kendini ve hic kimseyi uzmeden yormadan.

Progestan fitil olarak kullanıyorum, biraz ayakta fazla kaldım, okulun ilk günü öğretmenim, haftada bir iki oluyordu, bu kez biraz fazla oldu şimdi iyiyim şükür

Ya ben kasılma işini çok takıyorum kafama artı bnm akıntım su gbi yani acaba diyorum suyum mu geliyor diyorum vajinamdan bıçak ağrısı aklıma herşey geliyo yanu
Ya o su gibi olan akintida suyun sızması mk akıntı mı anlamak icin eczanede bisey satiliyor yanlış bilmiyorsam turnosol gibi değişen rengi göre akıntı mi sızıntı mi anlaşılıyor

Benim de bıçakla kesiyor gibi anlık ağrılar geliyordu. Ağrı sıklaşınca dr arkadaşıma sordum. Kasılma gibi olduğunu söyledi,erken doğum riskini artırdığı için kendi dr uma yazmamı istedi. Sonra Sağlık ocağında idrar testi verdim. Sürekli su gibi akıntı olduğunu ve tuvalete sık çıktığımı söyledim. Yanma yok, renkli akıntı yok. Dr um İdrar yollarını temizleyelim dedi, suyun içine atılan ilaçtan yazdı. 1 defa yatarken içiliyor . 3 saat çişe çıkmamak gerekiyor. Bıçak gibi sağlanan ağrılar 2 gün sonra geçti. İdrar yolu enfeksiyonundanmış. Dr una danış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…