2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bakıldı enfeksiyon yok cnm erken doğum riski var kasılma var sürekli dinlen öyle gel ddi ama ben dinlenemiyorum kızım var 3 yasinda

Inşallah allah kalbine göre versin. Inşallah herşey güzel. Olur

Tecrübeli anneler ve yeni annelerim yeni doğan bezi kaç tane alicaksiniz?
Bebek hemen büyür 1-2 paket al diyo herkes

Ben oğlumda 410 tane almıştım toplamda tam yetmişti hata 3 adet artmıştı yeni numaraya geçtiğimizde o 3 taneyi de komşuma vermiştim :) kızıma da o kadar alıcam

Tecrübeli anneler ve yeni annelerim yeni doğan bezi kaç tane alicaksiniz?
Bebek hemen büyür 1-2 paket al diyo herkes
Bende sleepy de indirim vardı 210 lu paket 210 liraya aldım tanesi 1 liraya geldi.günde 10 tane bez gider yani tam 3 hafta gider.bebek 3500 doğsa bile 3 haftada 5 kg ya çıkması zaten mümkün değil diye 3-4 hafta yetecek şekilde aldım.bir sonrakini bi numara büyük alabilirim.indirimde bulursanız alın bence 1-2 paket çok az.1 paketi sadece hastanedeyken bitirirsiniz.kayınbiraderimin çocuğu oldu bir paket bezle gittiler doğuma yetmedi gece gitti bi paket daha aldı.çok da az almamakta fayda var indirim görürseniz bence bikaç paket alın

Şu topik olmasa benim yavru valla eşyasız kalır hamilelikten mi ilk hamilelik olunca stresten mi sanki beynim de bir yere bastılar tüm çalışma mekanizması iptal öyle bakıyorum alışveriş sürecine ama burada okudukça bir lamba yanıyor bez konusunda ciddi aydınlandım şuan

Bende aynıyım kuzu valla kör cahil kaldık

Bende aynıyım kuzu valla kör cahil kaldık
Cidden öyle ama yaa bana o kadar uzak bir alanmış ki öyle ablam yakın kuzenim vs olmadı minik bebekli gördüğüm, nasipse iki tarafın da ilk torunu olacak öyle olunca yaşı küçük bebe de yok etrafta amaa ohh kardeşim sayemde olayları sıra ile öğreniyor

Kızlar merhaba. Bu sabah sol meme ucumdan 2-3 damla kan geldi. Şu an acaba kanser mi oldum diye panikten ölüyorum. Salı günü genel cerrahiden randavu aldım daha erken randevu bulamadım.

Saçmalama hemen öyle düşünme Allah korusun. Belki de ucunda yara vardı kabuk olmuştu o koptu? Senin fark etmeyeceğin kadar küçük bir yara kopup kanayabilir benimde aklıma ilk o geldi

Merak etme benim 2.ama 8 yıl var arada pek bisey hatırlamıyorum henüz hicbir seyde almadik. Hayrlisi olsun bakalim

Ya ben kasılma işini çok takıyorum kafama artı bnm akıntım su gbi yani acaba diyorum suyum mu geliyor diyorum vajinamdan bıçak ağrısı aklıma herşey geliyo yanu
Bende senin gibi korkuyordum ama dün ayrıntılı ultrosonda suyum filan herşey iyi çıktı. Doktor yine kasılma gördü rahimde. Kendini kastığın içinde olabilir bu dedi. Sen ilk gebelikten tecrübelisin. Doğum kasılmasını ayırt edebilirsin.

Aynı durum bende de var. İlk gebelikte kürtaj olunca bunda hep içimde korku oldu hep temkinli davranmak istedim. En son kendimi ayrıntılı ultrason sonrası alacam diye şartladım. Benim kıza almaya başlamazsam bebe kıyafetsiz kalacak bu gidişle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…