2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kv bakacak inşallah. Yemek de yapar bebek de bakar sağolsun. Kp gelirse de bir odada oturur. Tek zorlanırım, elim ayağıma dolaşır sanırım. En azından 20 gün büyüsün. Benim korkum eşimin tüm akrabaları aynı şehirde. Bebe görmeye gelirlerse ev curcuna olur. Hayırlı olsuna gelmeseler, en azından 1 ay erteleseler keşke kışın aksırıp öksürüp burun çekerek gelenler olacak, hastalık artacak bebeğin hastalanması.. düşüncesi bile korkutuyor. Anne baba kardeş haricinde, müsait değiliz derse sorun yok. Diğer türlü Allah büyük

Olsun kuzum sabret yeter ki o iyi olsun.
Ben gördüm 56 liyi ama gobek disinda gorunurde bisey yok hala

Hanimlar yarin tetenoz aşısı icin saglik ocağından cgrdilar birde kan degerlerime bakacaklarmis.
Tetenozda kolu 5 6 gun cok agritir ya.
Sizlerin nasil gecti?

Hanimlar benim gecen hafta detaylim biraz sıkıntılı çıktı sikintida degilde takip edilecek 1 hfta sonra yine gidicem .cok dillendirmek istemiyorum. Sizlerden bir ricam var lütfen herseyin yolunda gtmesi yavrumun saglikli olmasi icin banada bir dua eder misiniz? Duanın gücüne inanıyorum doktorum cok uzerine düşmedi ama anne yüreği iste.

Nefret ediyorum böyle anlayışı kit insanlardan. Kimse annenin yerini tutamaz bunu akıl etmek bu kadar zor mu ya. Seni niye bı ikilemin arasına sokuyor. Herkesin yanında rahat edebileceği kendi annesidir. Çok mu görmek istiyor torunu akşamları 5 dk uğrar gider. İlle yardım mi etmek mi istiyor bir kap yemek yapıp getirir. Kv anne diyorsak annemiz olduğu için değil herhalde icaben diyoruz

Allah'ım sağlıkla kucağına aldirsin korktuğuna ugratmasin

Eşin nasıl bir adam bilmiyorum ama lohusayken nasıl tahammül edeceksin. En güzeli şimdiden tatlı dille onları bu fikre alıştırmak. Ya eğer eşin ne olursa olsun her zaman benim yanımda dersen lohusayken Sabrinin dolmasına hoşgörüyle bacaksa rahat ol

Kızlar selam bugün tetanoz oldum ama şunu yapın bunu yapmayın diye bişey demediler. Tetanoz ateş yapıyormuş ya bu ateşin bebeğe zararı olur mu? Bi de 2 gün duş almamam gerekiyor di mi?
Ben 2 doz olmuştum ateş falan yapmadı ama 2. Gün ciddi bir kol ağrısı olmuştu araba kullanmakta zorlanmıştım

Olsun kuzum sabret yeter ki o iyi olsun.
Ben gördüm 56 liyi ama gobek disinda gorunurde bisey yok hala
Aynı aynı çok komik bir göbek var bide kilo da bebek de hep göbekte bence baksan 7. Aydayım
Hanimlar yarin tetenoz aşısı icin saglik ocağından cgrdilar birde kan degerlerime bakacaklarmis.
Tetenozda kolu 5 6 gun cok agritir ya.
Sizlerin nasil gecti?
Ben ilk dozu oldum 2. Yaklaşıyor aşı olunca arkadaş o kolun yok gibi düşün hiç oynatma üstüne yatma dedi cidden yeri belli hafif bir ağrı ile atlattım ya işe yaradı ya zaten öyle geçecekti Rabbim cidden hepimize bebeğimiz sağlıklı kendimiz sağlıklı şu süreci atlamayı nasip etsin senin minik kuzun için de inşallah konu her ne ise güzel haberler duyup gönlün rahat yoluna devam etmek nasip olsun

Canım içini ferah tutmaya çalış... Bende iki hafta önce böyle stresliyim şükür tekrar değerlendirildiğinde bir risk görülmedi ama insan yine de stres oluyor inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız

Ederiz tabii ki Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…