- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.241
Maden suyu iç kuzum kizilayin icinde Magnezyum var idareten..Ya sağlık ocağına indim vermedi kdoguma daha var randevuma kasılmalar vardı oda artı doktor erken doğum riski var diye 3hafta sonra geri çağırdı bide şimdi kramp çıktı. W Wonriafionawoody
Kv bakacak inşallah. Yemek de yapar bebek de bakar sağolsun. Kp gelirse de bir odada oturur. Tek zorlanırım, elim ayağıma dolaşır sanırım. En azından 20 gün büyüsün. Benim korkum eşimin tüm akrabaları aynı şehirde. Bebe görmeye gelirlerse ev curcuna olur. Hayırlı olsuna gelmeseler, en azından 1 ay erteleseler keşkeKızlar merak ediyorum sizlerde de doğumdan sonra yanınızda kimin kalacağına dair sürtüşmeler oluyor mu? Ya da sizin adınıza karar veriliyor mu? Biz her iki tarafa da uzağız ve ben haliyle annemi istiyorum ama benden habersiz planlar yapanlar var çok canım sıkılıyor bu konuya sonra diyorum boşver dert etme kendine şimdiden. Sizlerdeki durum nasıl
Olsun kuzum sabret yeter ki o iyi olsun.Olduğumuz yerde ilçede özel bir radyoloji uzmanı aslında iyi bir doktor herkes beğeniyor ama işi çıkmıştamam hadi çıksın bari o kadar ileri atma bizim yüzümüzden oldu diye bu hafta içinde ver o da yok
Aman artık bebek iyi olsun da beklerim o şekilde düşünüyorum sakinleştimvalla bu ara farkındayım yemem içmem bi arttı düzenim bozuldu ondan da kilo aldım gibi ama şimdilik net 56 görmüyorum tartıda bakalım
Ben dün oldum canım hic ağrımadi korkma seninde ağrımazHanimlar yarin tetenoz aşısı icin saglik ocağından cgrdilar birde kan degerlerime bakacaklarmis.
Tetenozda kolu 5 6 gun cok agritir ya.
Sizlerin nasil gecti?
2 gün bölgesel ağrıdı canım sonra geçti benimHanimlar yarin tetenoz aşısı icin saglik ocağından cgrdilar birde kan degerlerime bakacaklarmis.
Sizlerin nasil gecti?
Ayy 4 yil once kizimda oldugumda ustune yatamıyordum ya insallah agrimazBen dün oldum canım hic ağrımadi korkma seninde ağrımaz
Nefret ediyorum böyle anlayışı kit insanlardan. Kimse annenin yerini tutamaz bunu akıl etmek bu kadar zor mu ya. Seni niye bı ikilemin arasına sokuyor. Herkesin yanında rahat edebileceği kendi annesidir. Çok mu görmek istiyor torunu akşamları 5 dk uğrar gider. İlle yardım mi etmek mi istiyor bir kap yemek yapıp getirir. Kv anne diyorsak annemiz olduğu için değil herhalde icaben diyoruzKendi planımı söylüyorum bu seferde o zaman ben doğumdan önce geleyim doğumdan sonra annen gelsin o gidince ben tekrar gelirim diyor. Sanki benim hangi gün doğuracağım kesin mi de doğumdan önce sen geliyorsun ben haliyle doğuma annemle gitmek istiyorum ne gerek var böyle bir şeye. Ayrıca kayınpederimin yanında da hiç rahat edeceğimi sanmıyorum. Bir de 40 gün yalnız bırakmayalım düşüncesi var ya ben sağlıklı olayım bebeğim sağlıklı olsun ne gerek var benim başımı 40 gün bekliyorsun asıl o zaman rahat edemem ben. Ama kendime kızıyorum hiç cevap veremiyorum aman kırgınlık olmasın diye.
Allah'ım sağlıkla kucağına aldirsin korktuğuna ugratmasinHanimlar benim gecen hafta detaylim biraz sıkıntılı çıktı sikintida degilde takip edilecek 1 hfta sonra yine gidicem .cok dillendirmek istemiyorum. Sizlerden bir ricam var lütfen herseyin yolunda gtmesi yavrumun saglikli olmasi icin banada bir dua eder misiniz? Duanın gücüne inanıyorumdoktorum cok uzerine düşmedi ama anne yüreği iste.
Eşin nasıl bir adam bilmiyorum ama lohusayken nasıl tahammül edeceksin. En güzeli şimdiden tatlı dille onları bu fikre alıştırmak. Ya eğer eşin ne olursa olsun her zaman benim yanımda dersen lohusayken Sabrinin dolmasına hoşgörüyle bacaksa rahat olAy görsen küçücük evim var ne yapcam bilmiyorum. Babam zaten çalışıyor çok duramaz da kp ile kv ayrılmaz ikili asla ayrı bir yere gitmezlerŞimdiden bana bunun derdi düştü. Halbuki tek isteğim stressiz bir şekilde bebeğime bakayım sağlıklı olalım da kimse bana bakmasın inşallah geliriz üstesinden
Ben 2 doz olmuştum ateş falan yapmadı ama 2. Gün ciddi bir kol ağrısı olmuştu araba kullanmakta zorlanmıştımKızlar selam bugün tetanoz oldum ama şunu yapın bunu yapmayın diye bişey demediler. Tetanoz ateş yapıyormuş ya bu ateşin bebeğe zararı olur mu? Bi de 2 gün duş almamam gerekiyor di mi?
Aynı aynı çok komik bir göbek var bide kilo da bebek de hep göbekte bence baksan 7. AydayımOlsun kuzum sabret yeter ki o iyi olsun.
Ben gördüm 56 liyiama gobek disinda gorunurde bisey yok hala
Ben ilk dozu oldum 2. Yaklaşıyor aşı olunca arkadaş o kolun yok gibi düşün hiç oynatma üstüne yatma dedi cidden yeri belli hafif bir ağrı ile atlattım ya işe yaradı ya zaten öyle geçecektiHanimlar yarin tetenoz aşısı icin saglik ocağından cgrdilar birde kan degerlerime bakacaklarmis.
Sizlerin nasil gecti?
Rabbim cidden hepimize bebeğimiz sağlıklı kendimiz sağlıklı şu süreci atlamayı nasip etsinHanimlar benim gecen hafta detaylim biraz sıkıntılı çıktı sikintida degilde takip edilecek 1 hfta sonra yine gidicem .cok dillendirmek istemiyorum. Sizlerden bir ricam var lütfen herseyin yolunda gtmesi yavrumun saglikli olmasi icin banada bir dua eder misiniz? Duanın gücüne inanıyorumdoktorum cok uzerine düşmedi ama anne yüreği iste.
Ya sağlık ocağına indim vermedi kdoguma daha var randevuma kasılmalar vardı oda artı doktor erken doğum riski var diye 3hafta sonra geri çağırdı bide şimdi kramp çıktı. W Wonriafionawoody
Hanimlar yarin tetenoz aşısı icin saglik ocağından cgrdilar birde kan degerlerime bakacaklarmis.
Sizlerin nasil gecti?
Canım içini ferah tutmaya çalış... Bende iki hafta önce böyle stresliyim şükür tekrar değerlendirildiğinde bir risk görülmedi ama insan yine de stres oluyor inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırızHanimlar benim gecen hafta detaylim biraz sıkıntılı çıktı sikintida degilde takip edilecek 1 hfta sonra yine gidicem .cok dillendirmek istemiyorum. Sizlerden bir ricam var lütfen herseyin yolunda gtmesi yavrumun saglikli olmasi icin banada bir dua eder misiniz? Duanın gücüne inanıyorumdoktorum cok uzerine düşmedi ama anne yüreği iste.
Yeminle 22 haftadır cekmedigim ağrıları bulantıları çekiyorum 2 gündür19. Haftadan miğde yanmasi ve bulantısı bugün itibariyle tekrar başladı. Bir hafta mola verdirip bir hafta sonra tekrar başlıyor
Hanimlar benim gecen hafta detaylim biraz sıkıntılı çıktı sikintida degilde takip edilecek 1 hfta sonra yine gidicem .cok dillendirmek istemiyorum. Sizlerden bir ricam var lütfen herseyin yolunda gtmesi yavrumun saglikli olmasi icin banada bir dua eder misiniz? Duanın gücüne inanıyorumdoktorum cok uzerine düşmedi ama anne yüreği iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?