- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.281
Ben de korkudan ayrıntılıyı şartladım sonra dolap ve bebek arabası için yıktım o korkuyuAynı durum bende de var. İlk gebelikte kürtaj olunca bunda hep içimde korku oldu hep temkinli davranmak istedim. En son kendimi ayrıntılı ultrason sonrası alacam diye şartladım. Benim kıza almaya başlamazsam bebe kıyafetsiz kalacak bu gidişle:))
Sağlıklı olsunlar da bu kafa karışıklığı bile güzelmişMerak etme benim 2.ama 8 yıl var arada pek bisey hatırlamıyorumhenüz hicbir seyde almadik. Hayrlisi olsun bakalim
Bu benim daha önce olmuştu bir hafta kadar ama şuan öyle değilKizlar sizde de ağız kuruluğu oluyormu 3 gündür sanki çölde gibiyim resmen ne kadar su içsem 5 dakika sonra boğazım kupkuru oluyor. Hemilelikten olabilirmi
Canım kesin tanı konmuş ise cinsel ilişki kesinlikle yasak. çömelme gibi ağır fiziksel hareketler yasak. gebeliğin sonuna kadar hangi hastaneye gidersen git bunu bu tanını söyle alttan muayene sınırlı olur ilerleyen haftalarda gerekmedıkce alt muayene edilmiceksin. ağır iş yapmama önemli. İleri zamanda sezeryan tanısı konur ve ona göre hazırlıklar yapılır. Previa tanılı hastaların kanama riski var. kanama durumunda doktorunu bilgilendirmelisin. bu dediklerime uyduğun sürece Allahın izniyle bir sıkıntı yaşamazsın yazdıklarım korkutmak amaçlı veya ille de olacak amaçlı değil aksine seni bilgilendirmek amaçlıdır. :)) içini ferah tut ve previalı hastaların da sağlıklı doğum ve sıkıntısız süreç geçirebildiklerini bil ve tedbiri elden bırakma:)Arkadaşlar selam bana plesanta Previa dedi doktor . Sorun yok sadece normal doğum olmaz vs dedi ama kafama takıldı dikkat etmem gereken bir şey var mı diye
Hmm benimde birden böyle oldu daha önce hiç başıma gelmedi böyle biseyBu benim daha önce olmuştu bir hafta kadar ama şuan öyle değil
Umarım öyle bir şeydir, hamile olunca çok tedirgin oluyor insanSaçmalama hemen öyle düşünme Allah korusun. Belki de ucunda yara vardı kabuk olmuştu o koptu? Senin fark etmeyeceğin kadar küçük bir yara kopup kanayabilir benimde aklıma ilk o geldi
23. Haftadayım canım ben de yaptırmadım sağlık ocağında istemediler, geçen gittiğimde normal kan testi ve tetanoz yaptılar sadece. 6 kilo almışımKızlar şeker yuklemesi yaptırdınız mı ?? Bu arada kaç kg aldınız ben 23 haftalığım 7 kg almışım
Ben hala almadım bişeyler ama teyzem almış bir sürüKızlar kıyafetleri yıkayıp utuleyip yerlestirmeyi ne zaman yapacaksınız.ben 20. Haftamdayım acaba başlasam mı diyorum tekrar mi tozlanir bilemedim.erken dogum riskim olduğu için 28. Haftadan sonra hazırlıklı ol dedi doktor.
Bende çok oluyor canım gece sürekli kalkıp su içiyorum dolayısıyla sürekli wc ye çıkıyorum. İçtiğimden daha fazla idrara çıkıyorum Bi deKizlar sizde de ağız kuruluğu oluyormu 3 gündür sanki çölde gibiyim resmen ne kadar su içsem 5 dakika sonra boğazım kupkuru oluyor. Hemilelikten olabilirmi
ben 1 paket pampers aldim /daha once goon baktim almadim 70 tl bugun ebebkte 100tl olmuşlarTecrübeli anneler ve yeni annelerim yeni doğan bezi kaç tane alicaksiniz?
Bebek hemen büyür 1-2 paket al diyo herkes
Ara sıra oluyor maalesef.. Çok rahatsız edici bir durumKizlar sizde de ağız kuruluğu oluyormu 3 gündür sanki çölde gibiyim resmen ne kadar su içsem 5 dakika sonra boğazım kupkuru oluyor. Hemilelikten olabilirmi
2 gün geçti üzerinden hiç ağrı yaşamadım. Sadece ilk gün sağ kolumu kullanırken ağrıdı, solak olduğum için sağa yaptırmıştım. Korktuğum gibi değilmişBen 2 doz olmuştum ateş falan yapmadı ama 2. Gün ciddi bir kol ağrısı olmuştu araba kullanmakta zorlanmıştım
Bende cinsiyet göstermediği için alamıyorum. Bi parça kıyafet alıp ayy bunu mu giyinecek diyemedimBen de korkudan ayrıntılıyı şartladım sonra dolap ve bebek arabası için yıktım o korkuyuama sor bir parça kıyafeti yok onu da başlarız artık yavaş yavaş inşallah pazartesi bizim kız da sağlıklı bir şekilde el sallar da daha çok içimiz rahat eder
yaa aynı ben , alıcam diyip favorilediklerimi , ya da araştırdıklarımı öylee bekliyorumŞu topik olmasa benim yavru valla eşyasız kalırhamilelikten mi ilk hamilelik olunca stresten mi sanki beynim de bir yere bastılar tüm çalışma mekanizması iptal öyle bakıyorum alışveriş sürecine ama burada okudukça bir lamba yanıyor bez konusunda ciddi aydınlandım şuan
Aynı benim de 10 sene oldu ilk çocuktan sonra , hicbirsey almadım, 2 .ler böyle oluyor galiba..Merak etme benim 2.ama 8 yıl var arada pek bisey hatırlamıyorumhenüz hicbir seyde almadik. Hayrlisi olsun bakalim
Allah aşkına lohusa evinde erkeğin ne işi var heleki kayınpeder. Ayıp ya cidden hiç anlamıyorum. Git evi de kal hiç mi yaşayacak kadar yemek bulamıyorsun kendine. Ekmek peynir ye 1-2 hafta. Ki şu zamanda yemek konusu hiçte zor değil herşeyin pratiği var. Bende kendi babamı bile istemem. Hatta yanımda 1kisi olsun bana yeter oda sezeryanloyim diye 1hafta 10gun en fazla. Kimseyi istemiyorum doğum sonrası herkes batıyor gözüme çünküYa inan annem olsun yeter bana da ne güzel annen bakmış sana. Benim annem de hep karşı tarafı düşünür aman ayıp lacak deyip 10 gün kalır gider kv,kp gelsin diye
Ooo cinsiyeti beklemek daha bir ayrıBende cinsiyet göstermediği için alamıyorum. Bi parça kıyafet alıp ayy bunu mu giyinecek diyemedim
Sürekli oyuncak bakmaktan başka birşey yapmadım
Valla aynı bende kıyafetlere sadece baktım o kadaryaa aynı ben , alıcam diyip favorilediklerimi , ya da araştırdıklarımı öylee bekliyorum
Çok teşekkür ederim evet cinsel ilişki yasak dedi ama ağır iş kısmına bir şey dememişti ve biraz daha dikkat etsem iyi olacak . Kasılmalarım da var arada keşke yukarı çıksa plesanta sanırım bu saatten sonra zor. Hayırlısı bilgilendirme için çok sağolCanım kesin tanı konmuş ise cinsel ilişki kesinlikle yasak. çömelme gibi ağır fiziksel hareketler yasak. gebeliğin sonuna kadar hangi hastaneye gidersen git bunu bu tanını söyle alttan muayene sınırlı olur ilerleyen haftalarda gerekmedıkce alt muayene edilmiceksin. ağır iş yapmama önemli. İleri zamanda sezeryan tanısı konur ve ona göre hazırlıklar yapılır. Previa tanılı hastaların kanama riski var. kanama durumunda doktorunu bilgilendirmelisin. bu dediklerime uyduğun sürece Allahın izniyle bir sıkıntı yaşamazsın yazdıklarım korkutmak amaçlı veya ille de olacak amaçlı değil aksine seni bilgilendirmek amaçlıdır. :)) içini ferah tut ve previalı hastaların da sağlıklı doğum ve sıkıntısız süreç geçirebildiklerini bil ve tedbiri elden bırakma:)
GöstermiyorOoo cinsiyeti beklemek daha bir ayrı
Bende de çok oluyor hatta şeker mi var diye şüphelendim şükür çıkmadı. Burnum çok tıkanıyor ağzımdan nefes alıyorum genelde. Sanırım kuruluk ondanKizlar sizde de ağız kuruluğu oluyormu 3 gündür sanki çölde gibiyim resmen ne kadar su içsem 5 dakika sonra boğazım kupkuru oluyor. Hemilelikten olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?