2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de korkudan ayrıntılıyı şartladım sonra dolap ve bebek arabası için yıktım o korkuyu ama sor bir parça kıyafeti yok onu da başlarız artık yavaş yavaş inşallah pazartesi bizim kız da sağlıklı bir şekilde el sallar da daha çok içimiz rahat eder

Arkadaşlar selam bana plesanta Previa dedi doktor . Sorun yok sadece normal doğum olmaz vs dedi ama kafama takıldı dikkat etmem gereken bir şey var mı diye
Canım kesin tanı konmuş ise cinsel ilişki kesinlikle yasak. çömelme gibi ağır fiziksel hareketler yasak. gebeliğin sonuna kadar hangi hastaneye gidersen git bunu bu tanını söyle alttan muayene sınırlı olur ilerleyen haftalarda gerekmedıkce alt muayene edilmiceksin. ağır iş yapmama önemli. İleri zamanda sezeryan tanısı konur ve ona göre hazırlıklar yapılır. Previa tanılı hastaların kanama riski var. kanama durumunda doktorunu bilgilendirmelisin. bu dediklerime uyduğun sürece Allahın izniyle bir sıkıntı yaşamazsın yazdıklarım korkutmak amaçlı veya ille de olacak amaçlı değil aksine seni bilgilendirmek amaçlıdır. :)) içini ferah tut ve previalı hastaların da sağlıklı doğum ve sıkıntısız süreç geçirebildiklerini bil ve tedbiri elden bırakma:)

Kızlar şeker yuklemesi yaptırdınız mı ?? Bu arada kaç kg aldınız ben 23 haftalığım 7 kg almışım
23. Haftadayım canım ben de yaptırmadım sağlık ocağında istemediler, geçen gittiğimde normal kan testi ve tetanoz yaptılar sadece. 6 kilo almışım
Ben hala almadım bişeyler ama teyzem almış bir sürü Hala hiç. Bişey yapmadım. Canım detaylıya gittin mi sen ordaki doktor mu dedi erken doğum ihtimali var diye. Bende de bir doktor çift rahim var demişti ama ondan sonra başka hiç bir doktor bakmadı gebelik varken anlayamayız dediler. Detaylı da da erken doğum riski yok dedi doktor.
Kizlar sizde de ağız kuruluğu oluyormu 3 gündür sanki çölde gibiyim resmen ne kadar su içsem 5 dakika sonra boğazım kupkuru oluyor. Hemilelikten olabilirmi
Bende çok oluyor canım gece sürekli kalkıp su içiyorum dolayısıyla sürekli wc ye çıkıyorum. İçtiğimden daha fazla idrara çıkıyorum Bi de

Ben 2 doz olmuştum ateş falan yapmadı ama 2. Gün ciddi bir kol ağrısı olmuştu araba kullanmakta zorlanmıştım
2 gün geçti üzerinden hiç ağrı yaşamadım. Sadece ilk gün sağ kolumu kullanırken ağrıdı, solak olduğum için sağa yaptırmıştım. Korktuğum gibi değilmiş

Bende cinsiyet göstermediği için alamıyorum. Bi parça kıyafet alıp ayy bunu mu giyinecek diyemedim
Sürekli oyuncak bakmaktan başka birşey yapmadım

yaa aynı ben , alıcam diyip favorilediklerimi , ya da araştırdıklarımı öylee bekliyorum

Ya inan annem olsun yeter bana da ne güzel annen bakmış sana. Benim annem de hep karşı tarafı düşünür aman ayıp lacak deyip 10 gün kalır gider kv,kp gelsin diye
Allah aşkına lohusa evinde erkeğin ne işi var heleki kayınpeder. Ayıp ya cidden hiç anlamıyorum. Git evi de kal hiç mi yaşayacak kadar yemek bulamıyorsun kendine. Ekmek peynir ye 1-2 hafta. Ki şu zamanda yemek konusu hiçte zor değil herşeyin pratiği var. Bende kendi babamı bile istemem. Hatta yanımda 1kisi olsun bana yeter oda sezeryanloyim diye 1hafta 10gun en fazla. Kimseyi istemiyorum doğum sonrası herkes batıyor gözüme çünkü

Çok teşekkür ederim evet cinsel ilişki yasak dedi ama ağır iş kısmına bir şey dememişti ve biraz daha dikkat etsem iyi olacak . Kasılmalarım da var arada keşke yukarı çıksa plesanta sanırım bu saatten sonra zor. Hayırlısı bilgilendirme için çok sağol

Kizlar sizde de ağız kuruluğu oluyormu 3 gündür sanki çölde gibiyim resmen ne kadar su içsem 5 dakika sonra boğazım kupkuru oluyor. Hemilelikten olabilirmi
Bende de çok oluyor hatta şeker mi var diye şüphelendim şükür çıkmadı. Burnum çok tıkanıyor ağzımdan nefes alıyorum genelde. Sanırım kuruluk ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…