2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ahaha bu bennnn tuvaletin önünden geçmeye korkuyorum bazen

Bende de çok oluyor hatta şeker mi var diye şüphelendim şükür çıkmadı. Burnum çok tıkanıyor ağzımdan nefes alıyorum genelde. Sanırım kuruluk ondan
Hadi ya benim öyle birseyim yok ona rağmen çok kuruyor. Sekerimi olcmedim Bende olceyim insalh çıkmaz bisey

Canm ilk gebelikte hiç böyle bişe yaşamadım ki bilemiyorum

Ay iyice üzülüyorum siz de böyle diyince bilmiyorum ne yapcam ben

Canim benim kalp seklinde rahim.rahmimim bir tarafı esnemedigi icin bebek belli bir büyüklüğe ulaşınca siginamadigi icin erken geliyormuş. Oglum 32. Haftada geldi.bir tanede düşüğüm var. Kesenin yerlestigi yere bagliymis.Dedigin gibi gebelik oldugundan içerinin anotomisini bilemiyoruz diyor doktor. 28. Haftalara kadar dayanabilirsek bir sekilde kurtaririz diye yorum yaptı ama Allah korusun. 32 . Hafta bile cok zordu insallah 32 den sonra olur diye umut ediyorum çünkü oglumun doktoru ikincide 32 de degilde 34 de olur mesela demisti.

Bana da bir iki hafta annem yardımcı olsun sonrasında kimseyi istemiyorum ama gel gör ki istediğim gibi olmayacak gibi
Canim sonradan geldi aklima tabi sezeryan iyileşme sürecin olucak. benim ki erken dogumdan 20 gün yogun bakimdaydi ben o surecte iyilesmistim o yüzden kimseyi gerek gormedim.

Anladım canım ben de internette okumuştum çift rahim için de erken doğum görülebilir diyorlardı. İnşallah dilediğin gibi olur canım

Kizlar bisi sorcam aklima takildi gece gece. Oglum 6 yasinda ona hamileyken detayli ultrason sadece riskli gorunen gebeliklerde isteniyordu. O yuzden oglumda yaptırmamistim stresim de yoktu. Ama simdi genel olarak her gebeden isteniyor sanirim degil mi. Çarşamba gunu randevumuz cok stres oldum malesef

Bana doktor şart kılmadı maddi gücün varsa yaptirmani öneririm demişti

limoncik, post: 72763546, member: 702234"]
Ay iyice üzülüyorum siz de böyle diyince bilmiyorum ne yapcam ben
[/QUOTE]
Üzülme kötü düşünme belki iyi olur anneniz gelsin ilk hic gelmezse daha çok üzülüyorsunuz. Ama şimdiden kurulmayin. Kötü düşünmeyin

Detayli ultrason hep yapılıyordu. Yani yapılmasında fayda var. Zaten kötü bişey olacak diye bişey yok. Hic stres olmayin

Ne ayip olucak kayinvalidelere yaa beni simdiden stres basti ben aslinda kimseyi istemiyorim ama ikinci sezeryan zor olur diyorlar ve birde cocugum var o yuzden bir hafta aipeden genc biri gelsin istiyorum bizimkiler sehir disinda ablam ayarlarsa gelicek ee annem tutturdu gelicem kalicam baya diyor bunu goren kiskanc kaynanada her gun gelir keisn off offf artik 2 coxuk annem ve kaynanam dusunemiyorum oesin ben deliririm ilkinde kimse zahmet edipte gelmedi annem pandemi korkusundan kaynanam ise kendine gore bulmustur bir sebep sorgulamiyorum ama kafam.rahatti şimdi dogum sonrasi stres beni cok geriyor ozellikle kaynanam kiskancliktan ger gun gelir ilkinde bir tas corba bile gondermezken

Tecrübeli anneler ve yeni annelerim yeni doğan bezi kaç tane alicaksiniz?
Bebek hemen büyür 1-2 paket al diyo herkes
Benim kizim cabuk kilo aldi bir numarayi bir paket kullandim ikiye gectim diye hatirliyorim iki cok kullaniliyor aslinda stok yapmal gerek fiyatlar uygun bulunca ama ya bedenine alerji yaparsa diye korkuyorum her cocuk farkli cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…