- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.301
Ay inşallah hem sağlıklı olduğu haberi hem cinsiyet aynı anda olsunGöstermiyor
Yarın detaylı da öğrenirim artık diyorum
Ahaha bu bennnn tuvaletin önünden geçmeye korkuyorum bazen23. Haftadayım canım ben de yaptırmadım sağlık ocağında istemediler, geçen gittiğimde normal kan testi ve tetanoz yaptılar sadece. 6 kilo almışım
Ben hala almadım bişeyler ama teyzem almış bir sürüHala hiç. Bişey yapmadım. Canım detaylıya gittin mi sen ordaki doktor mu dedi erken doğum ihtimali var diye. Bende de bir doktor çift rahim var demişti ama ondan sonra başka hiç bir doktor bakmadı gebelik varken anlayamayız dediler. Detaylı da da erken doğum riski yok dedi doktor.
Bende çok oluyor canım gece sürekli kalkıp su içiyorum dolayısıyla sürekli wc ye çıkıyorum. İçtiğimden daha fazla idrara çıkıyorum Bi de
Hadi ya benim öyle birseyim yok ona rağmen çok kuruyor. Sekerimi olcmedim Bende olceyim insalh çıkmaz biseyBende de çok oluyor hatta şeker mi var diye şüphelendim şükür çıkmadı. Burnum çok tıkanıyor ağzımdan nefes alıyorum genelde. Sanırım kuruluk ondan
Aynen öyle yaAra sıra oluyor maalesef.. Çok rahatsız edici bir durum
İnş o yüzden biraz tedirginim…Ay inşallah hem sağlıklı olduğu haberi hem cinsiyet aynı anda olsun
Biz iyi düşünelim minikler gayet iyi Allah nasip ederse sağlıkla kavuşacağızİnş o yüzden biraz tedirginim…
Detaylı resmen günahların ortalığa saçılması gibi birşey
Canm ilk gebelikte hiç böyle bişe yaşamadım ki bilemiyorumBende senin gibi korkuyordum ama dün ayrıntılı ultrosonda suyum filan herşey iyi çıktı. Doktor yine kasılma gördü rahimde. Kendini kastığın içinde olabilir bu dedi. Sen ilk gebelikten tecrübelisin. Doğum kasılmasını ayırt edebilirsin.
Ay iyice üzülüyorum siz de böyle diyince bilmiyorum ne yapcam benAllah aşkına lohusa evinde erkeğin ne işi var heleki kayınpeder. Ayıp ya cidden hiç anlamıyorum. Git evi de kal hiç mi yaşayacak kadar yemek bulamıyorsun kendine. Ekmek peynir ye 1-2 hafta. Ki şu zamanda yemek konusu hiçte zor değil herşeyin pratiği var. Bende kendi babamı bile istemem. Hatta yanımda 1kisi olsun bana yeter oda sezeryanloyim diye 1hafta 10gun en fazla. Kimseyi istemiyorum doğum sonrası herkes batıyor gözüme çünkü
torun ilkse genelde bu yaşanıyor. Torun cok oluncada hiçkimse cocugumla ilgilenmiyor diyoruz herseyin fazlasi zararBana da bir iki hafta annem yardımcı olsun sonrasında kimseyi istemiyorum ama gel gör ki istediğim gibi olmayacak gibi
Canim benim kalp seklinde rahim.rahmimim bir tarafı esnemedigi icin bebek belli bir büyüklüğe ulaşınca siginamadigi icin erken geliyormuş. Oglum 32. Haftada geldi.bir tanede düşüğüm var. Kesenin yerlestigi yere bagliymis.Dedigin gibi gebelik oldugundan içerinin anotomisini bilemiyoruz diyor doktor. 28. Haftalara kadar dayanabilirsek bir sekilde kurtaririz diye yorum yaptı ama Allah korusun. 32 . Hafta bile cok zordu insallah 32 den sonra olur diye umut ediyorum23. Haftadayım canım ben de yaptırmadım sağlık ocağında istemediler, geçen gittiğimde normal kan testi ve tetanoz yaptılar sadece. 6 kilo almışım
Ben hala almadım bişeyler ama teyzem almış bir sürüHala hiç. Bişey yapmadım. Canım detaylıya gittin mi sen ordaki doktor mu dedi erken doğum ihtimali var diye. Bende de bir doktor çift rahim var demişti ama ondan sonra başka hiç bir doktor bakmadı gebelik varken anlayamayız dediler. Detaylı da da erken doğum riski yok dedi doktor.
Bende çok oluyor canım gece sürekli kalkıp su içiyorum dolayısıyla sürekli wc ye çıkıyorum. İçtiğimden daha fazla idrara çıkıyorum Bi de
Canim sonradan geldi aklima tabi sezeryan iyileşme sürecin olucak. benim ki erken dogumdan 20 gün yogun bakimdaydi ben o surecte iyilesmistim o yüzden kimseyi gerek gormedim.Bana da bir iki hafta annem yardımcı olsun sonrasında kimseyi istemiyorum ama gel gör ki istediğim gibi olmayacak gibi
Canim benim kalp seklinde rahim.rahmimim bir tarafı esnemedigi icin bebek belli bir büyüklüğe ulaşınca siginamadigi icin erken geliyormuş. Oglum 32. Haftada geldi.bir tanede düşüğüm var. Kesenin yerlestigi yere bagliymis.Dedigin gibi gebelik oldugundan içerinin anotomisini bilemiyoruz diyor doktor. 28. Haftalara kadar dayanabilirsek bir sekilde kurtaririz diye yorum yaptı ama Allah korusun. 32 . Hafta bile cok zordu insallah 32 den sonra olur diye umut ediyorumçünkü oglumun doktoru ikincide 32 de degilde 34 de olur mesela demisti.
Bana doktor şart kılmadı maddi gücün varsa yaptirmani öneririm demiştiKizlar bisi sorcam aklima takildi gece gece. Oglum 6 yasinda ona hamileyken detayli ultrason sadece riskli gorunen gebeliklerde isteniyordu. O yuzden oglumda yaptırmamistim stresim de yoktu. Ama simdi genel olarak her gebeden isteniyor sanirim degil mi. Çarşamba gunu randevumuz cok stres oldum malesef
Bana da sart demedi ama istedigin yerde yaptirabilirsen yaptır dedi. E boyle olunca da acabalar geliyo insanin aklina. ABana doktor şart kılmadı maddi gücün varsa yaptirmani öneririm demişti
Detayli ultrason hep yapılıyordu. Yani yapılmasında fayda var. Zaten kötü bişey olacak diye bişey yok. Hic stres olmayinKizlar bisi sorcam aklima takildi gece gece. Oglum 6 yasinda ona hamileyken detayli ultrason sadece riskli gorunen gebeliklerde isteniyordu. O yuzden oglumda yaptırmamistim stresim de yoktu. Ama simdi genel olarak her gebeden isteniyor sanirim degil mi. Çarşamba gunu randevumuz cok stres oldum malesef
Ben de birkaç gündür çok daralıyorum nefes alamıyorum patlayacak gibiyimBende de çok oluyor hatta şeker mi var diye şüphelendim şükür çıkmadı. Burnum çok tıkanıyor ağzımdan nefes alıyorum genelde. Sanırım kuruluk ondan
Ne ayip olucak kayinvalidelere yaaAllah aşkına lohusa evinde erkeğin ne işi var heleki kayınpeder. Ayıp ya cidden hiç anlamıyorum. Git evi de kal hiç mi yaşayacak kadar yemek bulamıyorsun kendine. Ekmek peynir ye 1-2 hafta. Ki şu zamanda yemek konusu hiçte zor değil herşeyin pratiği var. Bende kendi babamı bile istemem. Hatta yanımda 1kisi olsun bana yeter oda sezeryanloyim diye 1hafta 10gun en fazla. Kimseyi istemiyorum doğum sonrası herkes batıyor gözüme çünkü
Benim kizim cabuk kilo aldi bir numarayi bir paket kullandim ikiye gectim diye hatirliyorim iki cok kullaniliyor aslinda stok yapmal gerek fiyatlar uygun bulunca ama ya bedenine alerji yaparsa diye korkuyorum her cocuk farkli cunku.Tecrübeli anneler ve yeni annelerim yeni doğan bezi kaç tane alicaksiniz?
Bebek hemen büyür 1-2 paket al diyo herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?