2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim kizim cabuk kilo aldi bir numarayi bir paket kullandim ikiye gectim diye hatirliyorim iki cok kullaniliyor aslinda stok yapmal gerek fiyatlar uygun bulunca ama ya bedenine alerji yaparsa diye korkuyorum her cocuk farkli cunku.
Aynı şekilde biz de 1 numarayı bir paket kullandik 2 de hemen gitti diye hatırlıyorum 3 baya uzun süre kullaniliyor

Yeni doğan bebek ne yemiste okadar bir paket bitirmis Masallah bence tek ciste degistiislerdir kaka desen ilk gun bir kere yapiyorlar genelde 2 gun kaliniyor sezeryanda ben 20 tane goturdum heosini kullanmadim zaten bir lokma şey yiyorlar cokta birsey cikarmiyorlar aslinda. Sasirdim okadar bez kullanabilmelerine

Pandemoden dolayi annemler gelmedi nekadar icerlensemde ilk dogum yalniz girdim hastanede kayinvalideme kaldim desemde kafam rahatti sonrasinda zaten eve gelirke kayinvalideme esim evde bir sikinti olursa seni gelir alir dedim diye kustu bir tas corba bile gondermedi ama esimle bir olduk çok şükür bir sekilde idare ettik. 7 gun sonra kayinvalidem cocuk sevmeye diye geldi esi oglula zaten rahatsiz ve stresliyim geceyi ettiler bende cildirdim. o yuzden kendini once dusun oncelik sen ve bebegin kirmadan dokmeden kisa. Ve oz bir yolunu bulcevap vermelerine elinden geldigince izin verme bemce cunku hersey yorumlar olucak ayy surekli sut mu verilir diyordu kaynanam hastanedeyken sut nasil gelicek baska turlu anlamiyorum ki. Gerci sana diyorum ama bende ikincide ayni drrten yakiniyorum annem gelicek kayinvalidemde kiskanliktan gelir. Annemde kim bilir ne kadar kendince saka yapiyor 4 5 ay kalirim artik diyor gelde delirme

Arabayı hangi marka model aldın canım ya bende bi sürü şey bakıyorum karar veremiyorum kalıyo bi de merkeze gidince bakarız diyoruz ama fiyatlarda hep artıyo internetten yavaş yavaş almak istiyorum

Ben de galiba lohusalık dönemini yalnız geçiricem eşim doğum sonrası 1 haftaya izin alacak ama sonrasında nasıl olur bilmiyorum. Ailem Mersin de ben İstanbul'dayım. Kayınvalidem çalışıyor. Annemi Mersinden getirmem zor hasta kadın zaten felç atlattı ama tam iyileşemedi. Kara kara düşünüyorum valla

Kızlar merhaba. Bu sabah sol meme ucumdan 2-3 damla kan geldi. Şu an acaba kanser mi oldum diye panikten ölüyorum. Salı günü genel cerrahiden randavu aldım daha erken randevu bulamadım.
Allahim korusun. Lutfen kotuyu cagirma. Bence cilt dokunda tahris olmus ya da kurumus bir alan vardi ve o koptu kanadi. İcini ferah tut, hicbir kotu haber almiycaksin emin ol ama git elbette doktora ki ocin tamamen rahat etsin

Ilk doğumunda ablamla esim hastanede yanimdalardi eve gelince kayinvalidem 40 gun yanimda kaldi. Hakkini yiyemem gercekten guzel bakti. Annem babam hastaydi o dönem gelememisti. Simdi babam vefat etti annem gelecek sanirim ama cok durmaz durduramiyoz kadini cunku yine kayinvalidem gelir sanirim beraber idare ederler diye düşünüyorum. Bi de ilk acemiligim gitti artik kendime daha cok güveniyorum tabi.

Benim de oğlum 6 yaşında.ilk gebelikte de detaylı ultrason istedi doktor bunda da istedi

Kaka çok yapmış bikaç kere

Günaydın kizlar... Bol ağrılı ve mesaili bir güne başladım belimde berbat bir ağrı var sanki doğum yapıyorum ay beynim durdu. Siz nasılsınız?

Arabayı hangi marka model aldın canım ya bende bi sürü şey bakıyorum karar veremiyorum kalıyo bi de merkeze gidince bakarız diyoruz ama fiyatlarda hep artıyo internetten yavaş yavaş almak istiyorum
Nuna pepp next normalde 2800-3000 civarında sonra ebebkte indirime girdi 1700 aldım artı dolapta oto koltuğu adaptör ile beraber 450 TL

Eklentiler

• Screenshot_20220916-112721_Chrome.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20220916-112656_Chrome.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20220916-112646_Chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 52
Benim riskli gebelik artı yaş artı tup bebek. İkili tarama temiz çıktı. Üçlü tarama ben istedim .Devletteki doktor dedi kan vermek gerek yok sadece organ taraması yap

Bebek arabası hakkında hic fikrim yok valla güzel kullanışlı dediğinizi alacağım kızlar
Ben baya İnternet araştırdım tüm dilde yorumlari okudum 4 dilim var ondanebebek cicil babymall heryerde dolaştım tek tek dokundu. Eşime de almaya unutmayın mesela bizimiz boy farklı o yüzden bazen bana uygun araba ama eşime çok kısa geliyor herkesinin farklı şartları . Size hangi daha pratik olacak onu alın . Ben nuna baktım, chicco , maxi-cosi ,kraft ,joie. Joie litetrax var ama 5 bin Ben hiç gerek görmedim .chicco güzel modeller var .Ha siz hangi şehirde önemli. Mesela ben Antakyadayim burda İstanbul gibi soğuk olmuyor, kar da yok . Bazen rüzgar var ve yağmur bir kaç hafta . Eğer siz soğuk bir sehirdesiniz bunu da düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…