- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.321
Aynı şekilde biz de 1 numarayı bir paket kullandik 2 de hemen gitti diye hatırlıyorum 3 baya uzun süre kullaniliyorBenim kizim cabuk kilo aldi bir numarayi bir paket kullandim ikiye gectim diye hatirliyorim iki cok kullaniliyor aslinda stok yapmal gerek fiyatlar uygun bulunca ama ya bedenine alerji yaparsa diye korkuyorum her cocuk farkli cunku.
Yeni doğan bebek ne yemiste okadar bir paket bitirmis MasallahBende sleepy de indirim vardı 210 lu paket 210 liraya aldım tanesi 1 liraya geldi.günde 10 tane bez gider yani tam 3 hafta gider.bebek 3500 doğsa bile 3 haftada 5 kg ya çıkması zaten mümkün değil diye 3-4 hafta yetecek şekilde aldım.bir sonrakini bi numara büyük alabilirim.indirimde bulursanız alın bence 1-2 paket çok az.1 paketi sadece hastanedeyken bitirirsiniz.kayınbiraderimin çocuğu oldu bir paket bezle gittiler doğuma yetmedi gece gitti bi paket daha aldı.çok da az almamakta fayda var indirim görürseniz bence bikaç paket alın
Pandemoden dolayi annemler gelmedi nekadar icerlensemde ilk dogum yalniz girdim hastanede kayinvalideme kaldim desemde kafam rahatti sonrasinda zaten eve gelirke kayinvalideme esim evde bir sikinti olursa seni gelir alir dedim diye kustu bir tas corba bile gondermedi ama esimle bir olduk çok şükür bir sekilde idare ettik. 7 gun sonra kayinvalidem cocuk sevmeye diye geldi esi oglula zaten rahatsiz ve stresliyim geceyi ettiler bende cildirdim. o yuzden kendini once dusun oncelik sen ve bebegin kirmadan dokmeden kisa. Ve oz bir yolunu bulcevap vermelerine elinden geldigince izin verme bemce cunku hersey yorumlar olucak ayy surekli sut mu verilir diyordu kaynanam hastanedeyken sut nasil gelicek baska turlu anlamiyorum ki. Gerci sana diyorum ama bende ikincide ayni drrten yakiniyorum annem gelicek kayinvalidemde kiskanliktan gelir. Annemde kim bilir ne kadar kendince saka yapiyor 4 5 ay kalirim artik diyor gelde delirmeAy görsen küçücük evim var ne yapcam bilmiyorum. Babam zaten çalışıyor çok duramaz da kp ile kv ayrılmaz ikili asla ayrı bir yere gitmezlerŞimdiden bana bunun derdi düştü. Halbuki tek isteğim stressiz bir şekilde bebeğime bakayım sağlıklı olalım da kimse bana bakmasın inşallah geliriz üstesinden
3 muydu uzun kullanilan benim aklimda iki kalmis en uzun biz 4 du kullandikbir yildir resmen 4 kullandikheraldeAynı şekilde biz de 1 numarayı bir paket kullandik 2 de hemen gitti diye hatırlıyorum 3 baya uzun süre kullaniliyor
Arabayı hangi marka model aldın canım ya bende bi sürü şey bakıyorum karar veremiyorum kalıyoYa ben sonra göbekle dolaşmak uğraşmak istemiyorum ve anneme ve eşime güvenmiyorum saçma sapan alırlarbenim içim böyle rahat eşim önce kızdı çok erken alıyorsun falan filan .ya ilk çocuğum zaten genç değilim baya yaşlı teyze ben ben hersey araştırdım bebek araba konu mesela ,ben kullancam benim için uygun önemli. Ne giyecek çocuğum da önemli, banyo malzemesi da kalite bakıyorum aslan burcuyum ondan))))) kimse karışamaz
Bebişin gelişimine bağlı tabi ama 3 numara rahat bı 3 4 ay kullanılıyor3 muydu uzun kullanilan benim aklimda iki kalmis en uzun biz 4 du kullandikbir yildir resmen 4 kullandikheralde
Allahim korusun. Lutfen kotuyu cagirma. Bence cilt dokunda tahris olmus ya da kurumus bir alan vardi ve o koptu kanadi. İcini ferah tut, hicbir kotu haber almiycaksin emin ol ama git elbette doktora ki ocin tamamen rahat etsinKızlar merhaba. Bu sabah sol meme ucumdan 2-3 damla kan geldi. Şu an acaba kanser mi oldum diye panikten ölüyorum. Salı günü genel cerrahiden randavu aldımdaha erken randevu bulamadım.
Benim de oğlum 6 yaşında.ilk gebelikte de detaylı ultrason istedi doktor bunda da istediKizlar bisi sorcam aklima takildi gece gece. Oglum 6 yasinda ona hamileyken detayli ultrason sadece riskli gorunen gebeliklerde isteniyordu. O yuzden oglumda yaptırmamistim stresim de yoktu. Ama simdi genel olarak her gebeden isteniyor sanirim degil mi. Çarşamba gunu randevumuz cok stres oldum malesef
Kaka çok yapmış bikaç kereYeni doğan bebek ne yemiste okadar bir paket bitirmis Masallahbence tek ciste degistiislerdir kaka desen ilk gun bir kere yapiyorlar genelde 2 gun kaliniyor sezeryanda ben 20 tane goturdum heosini kullanmadim zaten bir lokma şey yiyorlar cokta birsey cikarmiyorlar aslinda. Sasirdim okadar bez kullanabilmelerine
Biz günde 10 tane değiştirsek diye düşünerek sadece 1 aylık aldık. 2 farklı marka aldık bebek poposu hangisini severse onunla devam edeceğizTecrübeli anneler ve yeni annelerim yeni doğan bezi kaç tane alicaksiniz?
Bebek hemen büyür 1-2 paket al diyo herkes
benim de oluyor umarım şeker yüksekliğinden kaynaklı falan değildirKizlar sizde de ağız kuruluğu oluyormu 3 gündür sanki çölde gibiyim resmen ne kadar su içsem 5 dakika sonra boğazım kupkuru oluyor. Hemilelikten olabilirmi
Nuna pepp next normalde 2800-3000 civarında sonra ebebkte indirime girdi 1700 aldımArabayı hangi marka model aldın canım ya bende bi sürü şey bakıyorum karar veremiyorum kalıyobi de merkeze gidince bakarız diyoruz ama fiyatlarda hep artıyo internetten yavaş yavaş almak istiyorum
Bebek arabası hakkında hic fikrim yok valla güzel kullanışlı dediğinizi alacağım kızlarNuna pepp next normalde 2800-3000 civarında sonra ebebkte indirime girdi 1700 aldımartı dolapta oto koltuğu adaptör ile beraber 450 TL
Benim riskli gebelik artı yaş artı tup bebek. İkili tarama temiz çıktı. Üçlü tarama ben istedim .Devletteki doktor dedi kan vermek gerek yok sadece organ taraması yapKizlar bisi sorcam aklima takildi gece gece. Oglum 6 yasinda ona hamileyken detayli ultrason sadece riskli gorunen gebeliklerde isteniyordu. O yuzden oglumda yaptırmamistim stresim de yoktu. Ama simdi genel olarak her gebeden isteniyor sanirim degil mi. Çarşamba gunu randevumuz cok stres oldum malesef
Ben baya İnternet araştırdım tüm dilde yorumlari okudumBebek arabası hakkında hic fikrim yok valla güzel kullanışlı dediğinizi alacağım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?