- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.341
Komşular kimse yok muBen de galiba lohusalık dönemini yalnız geçiricem eşim doğum sonrası 1 haftaya izin alacak ama sonrasında nasıl olur bilmiyorum. Ailem Mersin de ben İstanbul'dayım. Kayınvalidem çalışıyor. Annemi Mersinden getirmem zor hasta kadın zaten felç atlattı ama tam iyileşemedi. Kara kara düşünüyorum valla
Amaninn oğlan diyorduk tahminlerde ama bu kadar nazlı olmasından da belliydi kız anneleri grubuna hoşgeldin
Yuhuuuuu
Çok farklı markalar var zaten ya arada bakınıyorum . Bende kocaelideyim soğuk bir şehir değil aslın da ama ben biraz yukarılardayım esintiler ruzgarlar fazla oluyorBen baya İnternet araştırdım tüm dilde yorumlari okudum4 dilim var ondan ebebek cicil babymall heryerde dolaştım tek tek dokundu. Eşime de almaya unutmayın mesela bizimiz boy farklı o yüzden bazen bana uygun araba ama eşime çok kısa geliyor herkesinin farklı şartları . Size hangi daha pratik olacak onu alın . Ben nuna baktım, chicco , maxi-cosi ,kraft ,joie. Joie litetrax var ama 5 bin Ben hiç gerek görmedim .chicco güzel modeller var .Ha siz hangi şehirde önemli. Mesela ben Antakyadayim burda İstanbul gibi soğuk olmuyor, kar da yok . Bazen rüzgar var ve yağmur bir kaç hafta . Eğer siz soğuk bir sehirdesiniz bunu da düşünmek lazım
Benim ilk dogumumda yapıldı ama kum torbası konulmadı karnıma belden Uyusturuldu iyi ki öyle olmuş herşeyi görüyorsun bebeğin ilk anını çok güzeldi inşallah şimdi de öyle olacak belden uyuşma en iyisi benceGünaydın annelerSize bir şey soracağım.
Her sezeryanda lavman yapılıyor mu ve her sezeryanda karna kum torbası konuyor mu? Bir de sezeryan olursa genel mi tercih edersiniz yoksa belden uyuşturma mı?
Bunlar güzelÇok farklı markalar var zaten ya arada bakınıyorum . Bende kocaelideyim soğuk bir şehir değil aslın da ama ben biraz yukarılardayım esintiler ruzgarlar fazla oluyor
Gerçekten çok iyi almışsın bırak indirimi ürün bile kalmamışNuna pepp next normalde 2800-3000 civarında sonra ebebkte indirime girdi 1700 aldımartı dolapta oto koltuğu adaptör ile beraber 450 TL
Ama gerçekten kaliteli markaGerçekten çok iyi almışsın bırak indirimi ürün bile kalmamış
Ben banyomu yapıp gitmiştim, sabahtan vuruldum akşam yatarken üstüne yattım sanırım ertesi gün biraz ağrım olup geçip gitmişti. Öyle günlerce bir ağrım olmadıHanimlar yarin tetenoz aşısı icin saglik ocağından cgrdilar birde kan degerlerime bakacaklarmis.
Tetenozda kolu 5 6 gun cok agritir ya.
Sizlerin nasil gecti?
Umarım ki herşey yolundadır, rabbim yar ve yardımcımız olsun. Derdi veren rabbim şifayı da verir, kalbini temiz tut. Herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle, dualarım tüm hamişlerin bebeklerine sağlıkla kavuşmalarıHanimlar benim gecen hafta detaylim biraz sıkıntılı çıktı sikintida degilde takip edilecek 1 hfta sonra yine gidicem .cok dillendirmek istemiyorum. Sizlerden bir ricam var lütfen herseyin yolunda gtmesi yavrumun saglikli olmasi icin banada bir dua eder misiniz? Duanın gücüne inanıyorumdoktorum cok uzerine düşmedi ama anne yüreği iste.
Benim ilk doğumum sezeryandı lavman yapılmadı.kum torbası ne ilk defa duydum.sezeryanlar belden uyuşturuluyor canım herhangi bir sıkıntı yoksa genel anestezi vermezler bebek için risk oluşturabilir diye.ama belden uyuşturmalarına rağmen uyuşmazsan ozaman genel verirlerGünaydın annelerSize bir şey soracağım.
Her sezeryanda lavman yapılıyor mu ve her sezeryanda karna kum torbası konuyor mu? Bir de sezeryan olursa genel mi tercih edersiniz yoksa belden uyuşturma mı?
Benim ilk doğumum sezeryandı lavman yapılmadı.kum torbası ne ilk defa duydum.sezeryanlar belden uyuşturuluyor canım herhangi bir sıkıntı yoksa genel anestezi vermezler bebek için risk oluşturabilir diye.ama belden uyuşturmalarına rağmen uyuşmazsan ozaman genel verirler
Benim ilk dogumumda yapıldı ama kum torbası konulmadı karnıma belden Uyusturuldu iyi ki öyle olmuş herşeyi görüyorsun bebeğin ilk anını çok güzeldi inşallah şimdi de öyle olacak belden uyuşma en iyisi bence
Ay insallh sağlık ocağına gideceğim ilaç için ona da bakıyorlarsa baksınlarbenim de oluyor umarım şeker yüksekliğinden kaynaklı falan değildir
güle güle kullan canımNuna pepp next normalde 2800-3000 civarında sonra ebebkte indirime girdi 1700 aldımartı dolapta oto koltuğu adaptör ile beraber 450 TL
Cinsel ilişki ağır hareketler vajinal ultrason yasak canım. Kanama olmadığı sürece sıkıntı yok Kan rezervini yükselt inşallah kanamasız sağlıkla doğarArkadaşlar selam bana plesanta Previa dedi doktor . Sorun yok sadece normal doğum olmaz vs dedi ama kafama takıldı dikkat etmem gereken bir şey var mı diye
Yakın çevremde arkadaşlarım oturuyor onlar da çalışıyor ara ara gelirler. Teyzemi çağırmayı deniycem belki gelir o.Komşular kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?