2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Komşular kimse yok mu

Günaydın anneler Size bir şey soracağım.

Her sezeryanda lavman yapılıyor mu ve her sezeryanda karna kum torbası konuyor mu? Bir de sezeryan olursa genel mi tercih edersiniz yoksa belden uyuşturma mı?

Çok farklı markalar var zaten ya arada bakınıyorum . Bende kocaelideyim soğuk bir şehir değil aslın da ama ben biraz yukarılardayım esintiler ruzgarlar fazla oluyor

Her sezeryanda lavman yapılıyor mu ve her sezeryanda karna kum torbası konuyor mu? Bir de sezeryan olursa genel mi tercih edersiniz yoksa belden uyuşturma mı?
Benim ilk dogumumda yapıldı ama kum torbası konulmadı karnıma belden Uyusturuldu iyi ki öyle olmuş herşeyi görüyorsun bebeğin ilk anını çok güzeldi inşallah şimdi de öyle olacak belden uyuşma en iyisi bence

Çok farklı markalar var zaten ya arada bakınıyorum . Bende kocaelideyim soğuk bir şehir değil aslın da ama ben biraz yukarılardayım esintiler ruzgarlar fazla oluyor
Bunlar güzel

Eklentiler

• Screenshot_20220916-122606_Chrome.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20220916-122558_Chrome.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20220916-122501_Chrome.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 61
Ve ben bunları baktım şimdi indirimde

Eklentiler

• Screenshot_20220916-122540_Chrome.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20220916-122051_Chrome.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 59
B
Hanimlar yarin tetenoz aşısı icin saglik ocağından cgrdilar birde kan degerlerime bakacaklarmis.
Tetenozda kolu 5 6 gun cok agritir ya.
Sizlerin nasil gecti?
Ben banyomu yapıp gitmiştim, sabahtan vuruldum akşam yatarken üstüne yattım sanırım ertesi gün biraz ağrım olup geçip gitmişti. Öyle günlerce bir ağrım olmadı

Umarım ki herşey yolundadır, rabbim yar ve yardımcımız olsun. Derdi veren rabbim şifayı da verir, kalbini temiz tut. Herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle, dualarım tüm hamişlerin bebeklerine sağlıkla kavuşmaları

Benim ilk doğumum sezeryandı lavman yapılmadı.kum torbası ne ilk defa duydum.sezeryanlar belden uyuşturuluyor canım herhangi bir sıkıntı yoksa genel anestezi vermezler bebek için risk oluşturabilir diye.ama belden uyuşturmalarına rağmen uyuşmazsan ozaman genel verirler

Ya bende ilk doğumumda sezeryan olmuştum ama bana lavman yapıldı ve ameliyat sonrası karnımda 5 kg.'luk kum torbası vardı çok ağrı çekmiştim tekrar aynısı olacak diye korkuyorum açıkcası o yüzden sizlere de tecrübelerinizi sorayım dedim. Bir de anestezi için bana ne olsun istiyorsun diye sorduklarında belden uyuşturmalarını istemiştim ama olmaz bacaklarında çok ödem var genel anestezi uygulamam gerekiyor demişlerdi ve komple uyutmuşlardı ama ikincisini belden uyuşturulmuş olarak yaptırmak istiyorum da hayırlısı bakalım.

Bende bu doğumumda belden uyuşturulmasını istiyorum ama ilk doğumda bacaklarında çok ödem var yarım uyuşturamam deyip genel anestezi uygulamışlardı inşaAllah bu sefer belden uyuştururlar

Arkadaşlar selam bana plesanta Previa dedi doktor . Sorun yok sadece normal doğum olmaz vs dedi ama kafama takıldı dikkat etmem gereken bir şey var mı diye
Cinsel ilişki ağır hareketler vajinal ultrason yasak canım. Kanama olmadığı sürece sıkıntı yok Kan rezervini yükselt inşallah kanamasız sağlıkla doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…