- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.361
Açlık şekerinden anlaşılır mı benim çok az düşük çıktı geçen hafta sağlık ocağında bakmışlar. Şeker yükleme testi istemedi daha kimse.Ay insallh sağlık ocağına gideceğim ilaç için ona da bakıyorlarsa baksınlar
Sonucunu paylaşırsan çok sevinirimAy insallh sağlık ocağına gideceğim ilaç için ona da bakıyorlarsa baksınlar
Araba 1 ay gibi evde duruyorgüle güle kullan canım
arabayı denedikçe bize de yorumlarmısın canım
geldimi araba netten mi aldın
sürüşü falan nasıl kolaymı hafifmi
güle güle kullan canım
arabayı denedikçe bize de yorumlarmısın canım
geldimi araba netten mi aldın
sürüşü falan
canımm çok teşekkür ederimmmAraba 1 ay gibi evde duruyorevet çok hafif ve kolay .İnternette bakabilirsiniz video var pupa pepp next
Torun ilk değil 4. Ama eşimi hala küçük bebişi gibi görüyor kv. O yüzden ayrılamıyor oğluşundantorun ilkse genelde bu yaşanıyor. Torun cok oluncada hiçkimse cocugumla ilgilenmiyor diyoruz herseyin fazlasi zarar
Daha geçen gün kv diyor ki biz annenle senin odada yatarız eşimde babalarla salonda yatar. Ay esprisi bile tüylerimi diken diken etti :) Ay bir tek annemi istiyorum diye dövme yaptırcam alnımaPandemoden dolayi annemler gelmedi nekadar icerlensemde ilk dogum yalniz girdim hastanede kayinvalideme kaldim desemde kafam rahatti sonrasinda zaten eve gelirke kayinvalideme esim evde bir sikinti olursa seni gelir alir dedim diye kustu bir tas corba bile gondermedi ama esimle bir olduk çok şükür bir sekilde idare ettik. 7 gun sonra kayinvalidem cocuk sevmeye diye geldi esi oglula zaten rahatsiz ve stresliyim geceyi ettiler bende cildirdim. o yuzden kendini once dusun oncelik sen ve bebegin kirmadan dokmeden kisa. Ve oz bir yolunu bulcevap vermelerine elinden geldigince izin verme bemce cunku hersey yorumlar olucak ayy surekli sut mu verilir diyordu kaynanam hastanedeyken sut nasil gelicek baska turlu anlamiyorum ki. Gerci sana diyorum ama bende ikincide ayni drrten yakiniyorum annem gelicek kayinvalidemde kiskanliktan gelir. Annemde kim bilir ne kadar kendince saka yapiyor 4 5 ay kalirim artik diyor gelde delirme
Canım inşallah çok kolay geçirirsin. İnşallah sakin bir bebişin olur nasıl geçtiğini anlamazsın ilk zamanlarınBen de galiba lohusalık dönemini yalnız geçiricem eşim doğum sonrası 1 haftaya izin alacak ama sonrasında nasıl olur bilmiyorum. Ailem Mersin de ben İstanbul'dayım. Kayınvalidem çalışıyor. Annemi Mersinden getirmem zor hasta kadın zaten felç atlattı ama tam iyileşemedi. Kara kara düşünüyorum valla
Benim ilk çocuğum ama onların 4. Torunu yanlış anlaşılma olmasınTorun ilk değil 4. Ama eşimi hala küçük bebişi gibi görüyor kv. O yüzden ayrılamıyor oğluşundan
Aynen doktor başta doktor dedi ama sonra bi daha göremedik.Amaninn oğlan diyorduk tahminlerde ama bu kadar nazlı olmasından da belliydi kız anneleri grubuna hoşgeldin
Benim ilk bebekte genel yapmışlardı. Bebek kordona dolandığı için. Ama lavman yapmadilar. kum torbasıni ilk defa duyuyorumGünaydın annelerSize bir şey soracağım.
Her sezeryanda lavman yapılıyor mu ve her sezeryanda karna kum torbası konuyor mu? Bir de sezeryan olursa genel mi tercih edersiniz yoksa belden uyuşturma mı?
İnşallah canım hepimizin güzel geçsinCanım inşallah çok kolay geçirirsin. İnşallah sakin bir bebişin olur nasıl geçtiğini anlamazsın ilk zamanların
Off acaba onlar isterler mi kayinvalideyiDaha geçen gün kv diyor ki biz annenle senin odada yatarız eşimde babalarla salonda yatar. Ay esprisi bile tüylerimi diken diken etti :) Ay bir tek annemi istiyorum diye dövme yaptırcam alnıma
Hic korkma ilk bebegimde bizde esimle tektik. Bol bol bebek bakim kitaplari oku video izle bir sekilde gelirsiniz ustesinden Allahin izniyleBen de galiba lohusalık dönemini yalnız geçiricem eşim doğum sonrası 1 haftaya izin alacak ama sonrasında nasıl olur bilmiyorum. Ailem Mersin de ben İstanbul'dayım. Kayınvalidem çalışıyor. Annemi Mersinden getirmem zor hasta kadın zaten felç atlattı ama tam iyileşemedi. Kara kara düşünüyorum valla
Benim genelde göbek deligimdeKizlar sizin bebekler tam nerede hareket ediyo ya bizimki hep kasıklarımda doktor aşağıda oldgnu söylemişti ama hiç mi çıkmaz yani sürekli kasıklarımda hissediyorum göbek deliğine bile denk gelmiyor
İnşallah canımHic korkma ilk bebegimde bizde esimle tektik. Bol bol bebek bakim kitaplari oku video izle bir sekilde gelirsiniz ustesinden Allahin izniyle
Anladım okudumda çoğunluk göbek kısmında demişti şu kontrole bı an gitseydim doktor erken doğum riski boşuna dememiş ya ben anlamıyorum ama niye devlet doktoru böyle ilgili dgl dinlen ddi geçti umursamadı şuan napicam kasılma kramp bebek aşağıda kaldım öylece özel desen çok pahaliBenim genelde göbek deligimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?