2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sakin ol dinlen yapacak başka bişey yok. Strese girmeyin..benimde agrim artti bu Hafta kasiklarim agridi hic anlamadım

Canım benim de çoğunluğu kasıkta ama göbekte de var.kasıkta ayakları baş ve elleri göbekte.doktor aşağıda falan da demedi yukarda yeri güzel dedi.bence hareketi nerde hissettiğine bakma hareket edip etmemesi önemli

Kizlar sizin bebekler tam nerede hareket ediyo ya bizimki hep kasıklarımda doktor aşağıda oldgnu söylemişti ama hiç mi çıkmaz yani sürekli kasıklarımda hissediyorum göbek deliğine bile denk gelmiyor
Benim bugün detaylı vardı ve çok uzun sürdü.
Kasıklarımdaki bebeğin ayaklarıymış.
Kafasıda tam rahim ağzında.
Öğrendiğimden beri dokunuyorum hala değiştirmemiş.
Zaten sabahta değiştirmediği için uzun sürdü ve sonunda doktor göremiyorum deyip bıraktı…

Ama sana dememiş sonuçta bana dediği günden beri ciimiyo bebek aşağıda biraz kasılma da var dinlen ddgninden beri hiç cikmiyo aklimdn

Peki benm gbi kasılman ve agrin varmi

Ya ben hiç göbekte hissetmiyorum ayaklarını bile yani açaba diyorum çok mu aşağıda ya kasilmalarfa bitmiyo 28nde randevum daha çok var ya

Canm dokunarak nasıl anlıyorsun ki

Devlettede ilgili doktorlar var umarım iyisine denk gelirsiniz

Kizlar sizin bebekler tam nerede hareket ediyo ya bizimki hep kasıklarımda doktor aşağıda oldgnu söylemişti ama hiç mi çıkmaz yani sürekli kasıklarımda hissediyorum göbek deliğine bile denk gelmiyor
Benim de hep göbek deliğinin baya altında kasiklara doğru. Bi sorun yok ama gebeliğimde bence endişe edilecek bir durum yok. Yarın randevum var yine yazarım

Günaydın anneler Size bir şey soracağım.

Her sezeryanda lavman yapılıyor mu ve her sezeryanda karna kum torbası konuyor mu? Bir de sezeryan olursa genel mi tercih edersiniz yoksa belden uyuşturma mı?
Hayır bana lavman da yapılmadı kum torbası da konmadı ama kanı boşaltmak için hemşire bi ara gelip karnına bastırıyor maalesef biraz can yakıcı. Panik atak ya da biyolojik bir engel yoksa kesinlikle belden uyuşturma diğer türlü ayılman uzun sürer anestezinin yan etkisi olur bebişini ilk anda göremezsin. Genel anestezinin en kötü yanı ne diye sorsalar kayınvaliden bebeği senden önce görüyor

Peki benm gbi kasılman ve agrin varmi
Doktor eğer ciddi ağrın varsa 2 sebebi vardır dedi. Ya idrar yolları ya da vajinal iltahap olabilir dedi.
İdrar yollarıma baktırmıştım ben temiz çıktı.
Vajinada ağrı baskı hissediyordum. Bebeğin kafası burada ondan dedi…

Günaydın kızlar,
Sabah ve akşam hem magnezyum hem multivitamin içmeme rağmen geceleri bacaklarıma kramp giriyor, sonra ağrısı da geçmiyor yürüdükçe sizde de oluyor mu?

Günaydın kızlar,
Sabah ve akşam hem magnezyum hem multivitamin içmeme rağmen geceleri bacaklarıma kramp giriyor, sonra ağrısı da geçmiyor yürüdükçe sizde de oluyor mu?
Ben hala hiç birini kullanmıyorum. Sadece demir ilacı alıyorum. Kramp girmiyor şükür. Eltimde kramp oluyor. Yine de ilacı almıyor.

Bende çok vajinada ağrı hissediyorum cikicak gbi oluyo aynı

Günaydın kızlar,
Magnezyum bana da vermedi doktor.karışık vitamin içiyorum ama.benim başlarda bacak ağrım aşırıydı sağdan sola dönemiyordum.sonra multivitaminle geçti.şimdi sadece ara sıra kalçam ağrıyor ama sonra geçiyor.bel ağrılarım başladı ufak ufak.ilk çocuğumda bel ağrısından çok çektim inşallah bunda öyle olmaz

Günaydın anneler Size bir şey soracağım.

Her sezeryanda lavman yapılıyor mu ve her sezeryanda karna kum torbası konuyor mu? Bir de sezeryan olursa genel mi tercih edersiniz yoksa belden uyuşturma mı?
Merhaba bende sezeryan oldum oncelikle lavman yapılmıyor yani bna yapılmadı.
Kum torbasını da senden ilk duyuyorum.
Ben spinal tercih etmistim ama uyusmadim.
Genele aldilar.
Iki anestezi olunca cok kotu oldum doğumdan sonra. Birdaha mi asla belden uyusturmalra bulasmam. Herkeste olmayabilir ama bende oldu ne hikmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…