2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kizlar... Ben salya sümük çalışmaya başladım. Çocuk evde hasta akşam yine doktora götüreceğiz. Ama buna da şükür diyoruz artık sizler nasılsınız?
Gözüm yolda kargo bekliyorum dağıtıma çıkmış bebek arabası gelecekti evin giriş zili bozuk basıp kaçmasınlar diye hem onu takipteyim hem öğlenleri artık eşim yemek yemeye geliyor yeni okul yakın olunca ona hazırlık modundayım o arada da ev dağılırsa başını alamam diye parça parça düzenle toz al modu

Çok geçmiş olsun canımm bende misafirler gelecek aksama ona hazırlanıyorum otur kalk otur kalk iş yapıyorum bebiş çok hareketli maşallah bu ara
Ay maşallah hareketli olsunlar valla öyle insanın aklı daha rahat oluyor hele ben duydum ya dün boynunda kordon var diye artık bir aklım sürekli ne kadar kıpırdıyorda olur kesin

Kızlar ilkim bebe diye bir site keşfettim cok cici tulumlar var 2li 3 lu satılıyor bir bakın derim ordan da sipariş etmeyi düşünüyorum
Bende gördüm o siteyi henüz almadim ama 0-3 aylık kalmis 0-3 ay cok olmasada olur, guzel duruyor kumaşı alırsaniz haber verin bende alacam eğer sizden once olursa yazarim

hangi arabayı aldınız?

hangi arabayı aldınız?
Aslında aşırı araştırarak aldım desem yalan olur yoyko city aldım bir ara normal fiyatının yarısından bile aşağıda saatlik indirime girmiş son dk gördüm arkadaş söyledi, hatta göndermezler o fiyata dedim ama arkadaşıma geldi sağlamdı da bir eksiği geldiği yok benimki de bugün gelecek bakalım inşallah kullanışlı olur

Merhaba kizlar, üzün bir aradan sonra tekrar aranizdayim.
2Eylülden 11 eylüle kadar tatildeydik, uzun araba(ve gemi) yolculuklari oldu benimde ilk kez ayaklarim sisti. Mola da verdik yurudum falan ama yinede oldu. Neyse ayaklarin altina yastik koyup uyuyorum bir daha olmasin diye, cunku isim masa basi ve butun gun oturunca yine olabilir sanirim. Allahtan migde bulantisi sadece o gunden bugune iki defa oldu. Cok sukur buda gecti kazasiz belasiz.

Icimi ferah tutmaya calisiyorum bu yolculuk beni cok yordu tatilden sonra hemen ise dondum ve sonrasinda her gun azar azar evin duzeniyle ugrastik. Bir valiz ailelerimiz sagolsun bebise hediyelerle eve donduk ve onlari yerlestirdim, ne guzel herkes cok mutluydu, surprizi sonuna kadar soylemedik ve plajda balon patlattik cinsiyetti icin .

Bu cuma detayli ultrason var dua edin kizlar . Bebegin hareketlerini asagida hissediyorum onlarda tekme, kolunu gobek deliginin altinda hissetmistim ama fazla degil, en cok ayaklarini hissediyorum sanirim, umarim pozisyonu duzgundur. Her zamanki gibi cok heycanliyim ve dediginiz gibi cikolata yiyip giderim randevuya .
Sag saglim gelsin bebislerimiz

Günaydın kizlar... Ben salya sümük çalışmaya başladım. Çocuk evde hasta akşam yine doktora götüreceğiz. Ama buna da şükür diyoruz artık sizler nasılsınız?

Günaydın canım çok geçmiş olsun sana da bebeğine de çok zor bilirim bir çalışan anne olarak. Benim de sürekli karnımda adet olacağımıza yakın böyle ara ara şiddetli ağrı vurur geçer vurur geçer ya öyle ağrı var ya o ağrı girince karnıma beni kitliyor, hareketlerimi kısıtlıyor doktora sordum kanama vs. yoksa önemli bir şey değildir diyor ama ben bunu her gün özellikle sabahtan öğlene kadar yaşamaya başladım. Bende çikolata kisti var acaba bu yüzden mi ağrım oluyor diye düşünüyorum ama başka böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?

Şimdi bunu duyunca bundan da korktum

aa ben de bakmıştım o arabaya. geldiğinde güzelse bana da söyler misiniz?

Evet ayak şişmesine yüksekte tutmak çok fayda ediyor gerçekten bende işteyken ayağımın altına yüksek tabure tarzı bir şey yaptırdım onu koyuyorum gerçekten fark ediyor. Detaylınız da güzel geçer umarım çikolata taktiği çok işe yarıyor

Benim 5 -7 gün önde. İlk tarama testi nasıl çıktı öyle gidiyor . Eğer hersey uyumlu o zaman sıkıntı yok
Çok şükür herşey yolunda. Tarama testi değilde fetal DNA yaptırdık bir sorun çıkmadı. Bakalım 2 hafta sonra şeker yüklemesi var inşallah onda da sorun çıkmaz. 21 haftalık detaylı ultrasonda kilosu 510gr çıktı çünkü.

Merhaba, iyiki is yerimde masa alti ayaklik var . Offf yolculuk sonrasinda son gunlerinde oldu, ayaklar o kadar sis olduki sanki patlayacaklardi

Böyle beşik almayı düşünüyorum kızlar kullanisli olur mu ben Aşırı kararsızım ya

Bize sepet beşik hediye gelmişti o yüzden tekrar beşik almamıştık oğlumda hemen yatağımın yanındaydı zaten anne yanı gibiydi bir nevi ama onu 10 aylık oluncaya kadar kullanabildim çünkü o zamandan sonra hiç ses çıkartmadan uyanıp içinden atlamaya, kendi başına inmeye çalışmaya, beşikten sarkmaya falan başlamıştı korktuk söktük ve ona yer yatağı yaptım yine yatağımın hemen yanında öyleyiz 6 aydır şimdi kardeşi olacak kardeşine de o sepet beşiği kullanacağım ama park yataklar çok kullanışlı onu kullanan arkadaşlarımdan biliyorum. Bir de onların kolayca sökülüp yanda taşınabilirleri falan var seyahatlerde götürülebiliyor.

Merhaba, iyiki is yerimde masa alti ayaklik var . Offf yolculuk sonrasinda son gunlerinde oldu, ayaklar o kadar sis olduki sanki patlayacaklardi

Oğlumda öyleydi benim felaket şişiyordu ayaklarım hatta hastalık mı var diye test bile yapmışlardı ama bir şey çıkmamıştı çok şükür :) Seyahat uzun olunca bebişde siz de yorulmuşsunuzdur illaki normal :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Kızlar herkese merhaba aklıma takılan bir konu var. Bebeği kundaklama konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktorunuza bu konuyu hiç sordunuz mu? Kv ilk başlarda kundak yapalım dedi ama ben pek taraftar değilim. Doktorlarda ikiye ayrılmış durumda bazısı yapın bazısı yapmayın diyor.

Böyle beşik almayı düşünüyorum kızlar kullanisli olur mu ben Aşırı kararsızım ya
Bunun aynısını dün eşimin arkadaşı kendi kullanıp göndermiş kurdum baktım hoşuma gitti heleki reflü vs olayına karşı yatağın pozisyon alması iyi bişey ha onlar göndermese anne yanı park yatak alırdım kesin ilerde alacağım gibi de ama şimdilik bu beni çok rahat idare eder

Bunu benim annem de diyor kundaksız çocuk mu olur ayakları eğri olur diye hatta işte Defne yapraklı yatak yapmayacakmıyız altına modunda ama hiçbiri üstüne daha ciddi düşünmedim

Ay maşallah hareketli olsunlar valla öyle insanın aklı daha rahat oluyor hele ben duydum ya dün boynunda kordon var diye artık bir aklım sürekli ne kadar kıpırdıyorda olur kesin
Hiç kafaya takma bence kuzum hiç bir şey olmaz Allahın izniyle belki geri bile çıkarta bilir annesi kordonu boynundan içerde kim bilir neler yapıyorlar bakma bugun çok hareketli bizimkide bazen korkmuyor değilim fazla hareketten bile tedirgin oluyoruz acaba neden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…