- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.561
Gözüm yolda kargo bekliyorum dağıtıma çıkmış bebek arabası gelecektiGünaydın kizlar... Ben salya sümük çalışmaya başladım. Çocuk evde hasta akşam yine doktora götüreceğiz. Ama buna da şükür diyoruz artıksizler nasılsınız?
Ay maşallah hareketli olsunlar valla öyle insanın aklı daha rahat oluyorÇok geçmiş olsun canımmbende misafirler gelecek aksama ona hazırlanıyorum otur kalk otur kalk iş yapıyorum bebiş çok hareketli maşallah bu ara
Bende gördüm o siteyi henüz almadim ama 0-3 aylık kalmis 0-3 ay cok olmasada olur, guzel duruyor kumaşı alırsaniz haber verin bende alacam eğer sizden once olursa yazarimKızlar ilkim bebe diye bir site keşfettim cok cici tulumlar var 2li 3 lu satılıyor bir bakın derimordan da sipariş etmeyi düşünüyorum
hangi arabayı aldınız?Gözüm yolda kargo bekliyorum dağıtıma çıkmış bebek arabası gelecektievin giriş zili bozuk basıp kaçmasınlar diye hem onu takipteyim hem öğlenleri artık eşim yemek yemeye geliyor yeni okul yakın olunca ona hazırlık modundayım o arada da ev dağılırsa başını alamam diye parça parça düzenle toz al modu
Aslında aşırı araştırarak aldım desem yalan olur yoyko city aldım bir ara normal fiyatının yarısından bile aşağıda saatlik indirime girmiş son dk gördüm arkadaş söyledi, hatta göndermezler o fiyata dedim ama arkadaşıma geldi sağlamdı da bir eksiği geldiği yok benimki de bugün gelecek bakalım inşallah kullanışlı olurhangi arabayı aldınız?
Günaydın kizlar... Ben salya sümük çalışmaya başladım. Çocuk evde hasta akşam yine doktora götüreceğiz. Ama buna da şükür diyoruz artıksizler nasılsınız?
Şimdi bunu duyunca bundan da korktumAslinda genel olarak memnundum diyebilirim canim ama 5 cm olana kadar epidural yapılmıyor. O zamana kadar agrim fazlaydi benim. Epidural aldiktan sonra agrim azaldi ama ikinma donemine gelince ikinmak zorlasti biraz. Agrinin pik oldugu an ikinmak gerekiyor hissiyat azaldigindan zorlandim ve epizyo kesisi atip karnimdan bastirdilar o sekilde tamamlandi dogumum.
aa ben de bakmıştım o arabaya. geldiğinde güzelse bana da söyler misiniz?Aslında aşırı araştırarak aldım desem yalan olur yoyko city aldım bir ara normal fiyatının yarısından bile aşağıda saatlik indirime girmiş son dk gördüm arkadaş söyledi, hatta göndermezler o fiyata dedim ama arkadaşıma geldi sağlamdı da bir eksiği geldiği yok benimki de bugün gelecek bakalım inşallah kullanışlı olur
Ben anne yanı olan park yatak aldım daha kullanışlı olacağını düşünüyorumBöyle beşik almayı düşünüyorum kızlar kullanisli olur muben Aşırı kararsızım ya
Merhaba kizlar, üzün bir aradan sonra tekrar aranizdayim.
2Eylülden 11 eylüle kadar tatildeydik, uzun araba(ve gemi) yolculuklari oldu benimde ilk kez ayaklarim sisti. Mola da verdik yurudum falan ama yinede oldu. Neyse ayaklarin altina yastik koyup uyuyorum bir daha olmasin diye, cunku isim masa basi ve butun gun oturunca yine olabilir sanirim. Allahtan migde bulantisi sadece o gunden bugune iki defa oldu. Cok sukur buda gecti kazasiz belasiz.
Icimi ferah tutmaya calisiyorum bu yolculuk beni cok yordu tatilden sonra hemen ise dondum ve sonrasinda her gun azar azar evin duzeniyle ugrastik. Bir valiz ailelerimiz sagolsun bebise hediyelerle eve donduk ve onlari yerlestirdim, ne guzel herkes cok mutluydu, surprizi sonuna kadar soylemedik ve plajda balon patlattik cinsiyetti icin.
Bu cuma detayli ultrason var dua edin kizlar. Bebegin hareketlerini asagida hissediyorum onlarda tekme, kolunu gobek deliginin altinda hissetmistim ama fazla degil, en cok ayaklarini hissediyorum sanirim, umarim pozisyonu duzgundur. Her zamanki gibi cok heycanliyim ve dediginiz gibi cikolata yiyip giderim randevuya .
Sag saglim gelsin bebislerimiz
Çok şükür herşey yolunda. Tarama testi değilde fetal DNA yaptırdık bir sorun çıkmadı. Bakalım 2 hafta sonra şeker yüklemesi var inşallah onda da sorun çıkmaz. 21 haftalık detaylı ultrasonda kilosu 510gr çıktı çünkü.Benim 5 -7 gün önde. İlk tarama testi nasıl çıktı öyle gidiyor . Eğer hersey uyumlu o zaman sıkıntı yok
Merhaba, iyiki is yerimde masa alti ayaklik varEvet ayak şişmesine yüksekte tutmak çok fayda ediyor gerçekten bende işteyken ayağımın altına yüksek tabure tarzı bir şey yaptırdım onu koyuyorum gerçekten fark ediyor. Detaylınız da güzel geçer umarım çikolata taktiği çok işe yarıyor
Böyle beşik almayı düşünüyorum kızlar kullanisli olur muben Aşırı kararsızım ya
Merhaba, iyiki is yerimde masa alti ayaklik var. Offf yolculuk sonrasinda son gunlerinde oldu, ayaklar o kadar sis olduki sanki patlayacaklardi
Tabiki kargo gelsin eşim de akşam kursun resim atarım, yorumlarda ön tekerlekler bir engele takılınca sıkıntı oluyor demişlerdi aklınızda bulunsun tabiaa ben de bakmıştım o arabaya. geldiğinde güzelse bana da söyler misiniz?
Bunun aynısını dün eşimin arkadaşı kendi kullanıp göndermiş kurdum baktım hoşuma gitti heleki reflü vs olayına karşı yatağın pozisyon alması iyi bişey ha onlar göndermese anne yanı park yatak alırdım kesin ilerde alacağım gibi de ama şimdilik bu beni çok rahat idare ederBöyle beşik almayı düşünüyorum kızlar kullanisli olur muben Aşırı kararsızım ya
Bunu benim annem de diyor kundaksız çocuk mu olur ayakları eğri olur diyeKızlar herkese merhaba aklıma takılan bir konu var. Bebeği kundaklama konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktorunuza bu konuyu hiç sordunuz mu? Kv ilk başlarda kundak yapalım dedi ama ben pek taraftar değilim. Doktorlarda ikiye ayrılmış durumda bazısı yapın bazısı yapmayın diyor.
Hiç kafaya takma bence kuzum hiç bir şey olmaz Allahın izniyle belki geri bile çıkarta bilir annesi kordonu boynundan içerde kim bilir neler yapıyorlarAy maşallah hareketli olsunlar valla öyle insanın aklı daha rahat oluyorhele ben duydum ya dün boynunda kordon var diye artık bir aklım sürekli ne kadar kıpırdıyorda olur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?