- 20 Ocak 2015
- 9.627
- 14.080
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.541
Ben park yatak diyorumBöyle beşik almayı düşünüyorum kızlar kullanisli olur muben Aşırı kararszm ya
Allah'ım inşallah hepimiz o günlere erelim.Hayirlisiyla alalım kucağımızaBnde sürekli dua ederim rabbim isteyen tüm kadinlarimizi bu duygudan mahrum bırakmasın diye kuzum sen birde ilk ağlama sesini duy şimdiye kadar boşa yaşamışım böyle bir mutluluk ömrümde tatmamisim diyeceksin
Ilk zamanlar icin hani aslinda 8 aya kadar kullanılıyormus canım anne yanı olarak e bebekte gordum ama o kadar küçük gelmediÇok küçük mü sanki
Park beşik daha mantıkli değil miIlk zamanlar icin hani aslinda 8 aya kadar kullanılıyormus canım anne yanı olarak e bebekte gordum a o kadar küçük gelmedi
Bilemedim ki iste canım cok kararsızım benPark beşik daha mantıkli değil mi
Ya bu yatakları bir tarafa eğimli olarak ayarlayabiliyorsun sanırım yan yatsın diye kusma ihtimaline karşı ama park yatak da daha uzun süreli kullanım için iyi. Ben de arada kaldım aslında. Tecrübeli anneler yazar belki.Böyle beşik almayı düşünüyorum kızlar kullanisli olur muben Aşırı kararsızım ya
İlk aylar sallanmak istedikleri için küçük bir beşik almıştım gece uykusu içinde park beşik park beşikte sallanıyordu ama küçük beşik sürekli oturma odamdaydi çok faydasını gördüm hem çok para vermiyosun bebek hızlıca büyüdüğü için verdiğin para içine oturmuyorYa bu yatakları bir tarafa eğimli olarak ayarlayabiliyorsun sanırım yan yatsın diye kusma ihtimaline karşı ama park yatak da daha uzun süreli kullanım için iyi. Ben de arada kaldım aslında. Tecrübeli anneler yazar belki.
Ben bunu beğendim hem anne yanı, hem park yatakİlk aylar sallanmak istedikleri için küçük bir beşik almıştım gece uykusu içinde park beşik park beşikte sallanıyordu ama küçük beşik sürekli oturma odamdaydi çok faydasını gördüm hem çok para vermiyosun bebek hızlıca büyüdüğü için verdiğin para içine oturmuyorpark beşiği de hala kullanıyorum oğlan 24 aylık baya kullanışlı yani
Biri bana mi seslendiYa bu yatakları bir tarafa eğimli olarak ayarlayabiliyorsun sanırım yan yatsın diye kusma ihtimaline karşı ama park yatak da daha uzun süreli kullanım için iyi. Ben de arada kaldım aslında. Tecrübeli anneler yazar belki.
Benim 5 -7 gün önde. İlk tarama testi nasıl çıktı öyle gidiyor . Eğer hersey uyumlu o zaman sıkıntı yokKızlar içinizde bebeği önden giden var mı? Bizim detaylida 10 gün önde çıktık. Bu sorun olur mu acaba?
Park yatak aldım canım bunu gibi bir şey benim annemler aldı oraya gittigimizde bebis rahat yatsın diyeBöyle beşik almayı düşünüyorum kızlar kullanisli olur muben Aşırı kararsızım ya
Sakın aç gitme ben randevum 16:00 diye yemek vs hazırlama süremi ona göre ayarladım tam yemek pişti yiyeceğiz hemen gelseniz olur mu diye acil aradılarGünaydın kızlar
Uzun zamandır yazmıyordum buraya.
Bugün ayrıntılı ultrasona gireceğim, çok heyecanlıyım
Aranızda girenler varsa tecrübelerinizi yazar mısınız
Normal ultrason gibi kontrol ediyorlar bebeğin organına filan detaylı bakiyorlar6o şekilde yani ben de öyle oldu 10 dk bile sürmedi gideceğiniz hastaneye göre değişir tabi kiGünaydın kızlar
Bolca yemek , çikolata ye meyvesuyu iç canım bı yarım saat oncedenGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun canımmGünaydın kizlar... Ben salya sümük çalışmaya başladım. Çocuk evde hasta akşam yine doktora götüreceğiz. Ama buna da şükür diyoruz artıksizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?