2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben birkaç doktordan kundaklama yapmayın diye dinlemiştim o yüzden acaba dedim. Ama vardır büyüklerinde bir bildiği

Valla bende senin gibi doguracagim güne kadar çalışmak istiyorum daha fazla evde kalabilmek için doğum sonrası. İnşallah şartlar elverirde çalışırız

Kızlar meraba ben bugün kontrole gittim suyun fazla dedi şeker olabilir şeker yüklemesi yapalım dedi doktor daha önce böyle bir şey söylememişti üstelik bir belirtim de yok şekerle ilgili bilgisi olan var mı suyun fazla olması hakkında korkuyorum

Bugun kaan kocatepenin videosunda denk geldim canım kilolu bebek de , fazla su da hep şüpheleniyorlarmış şekerden valla ben yaptırmayacaktım ama galiba 26 . Haftamda kontrole gittigimde şeker yüklemesi yaptıracak gibiyim canim

Peki canım bir soru daha soracağım eşimin arkadaşı bebeği yan yatırmanız gerekiyor eğimli yatak alın demiş de, kusma durumu falan olursa diye. Bu tarz yataklarda onu nasıl sağlayacağız. Görmediğimiz zamanlarda uzun süre yan pozisyonda yatmasını nasıl sağlayacağız?

Tabi canim istediğinde sor takılanlari aklına. Yan yatis yastiklari var reflu yataklari var onlardan alip beşiğine koyabilirsin. Ben yan yatis yastığı alip kullanmıştım memnunda kaldim hem portatif gittigin yere götürürsün. Oda ev vs. Ilk aylar yan yatirmak onemli

AA iyi bari çok teşekkürler canım

Canım biz oğlumda normal park yatak kullandık.başlarda yastık kullanmadık düz yatırdık yan yatırırdık sırtına yastık koyduk dönmesin diye.bi süre sonra öteki tarafa çeviriyorduk yine sırtına yastık koyuyorduk yoksa kafası şekilsiz oluyor.sürekli böyle döndürüyorduk her yatırdığımızda öbür tarafa

Anladım canım yeğenim büyürken hep yanındaydım ablamın ama mama verme alt değiştirme falan onlarda yardım ediyordum uyku pozisyonuna hiç dikkat etmemiştim. Teşekkürler

Merhava 26 haftama yarın giricem allah nasip ederse ama benek 2 gündür çok sert vuruyor ve sağ tarafta aşırı sert dik duruyor ayaklarıyla göğsümün altına sert tekme atıyor başı aşağıda gibi bazen yan atıyor tekme ama yine aşırı sert korkuyorum düşünün normal mi sizce bu birde nasıl geçer panik bir insanım

Ne güzel keşke o ağrıyı bende hatırlamasaydım şimdi yine kum torbası koyarlar diye korkuyorum
Lavman kum torbası olayı doktoruna göre değişiyor. İlk doktorum 6yil once ikisinide yaptı ikinci doktorum 4yil once ikisinide yapmadı. 3.yü yine 2.sezeryan olduğum doktorum yapacak muhtemelen yapilmaz. O kum torbası olayı berbat gerçekten. bende tam uyuşukluk geçince cektirmistim hemen dayanamamıştim acısına

Canım bence kötü bişey değil güçlenmiştir artık o ondan hareketleri sert geliyordur. Hareket etmesi iyi bişey bence kaslarını çalıştırıyor sonuçta

Selam kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı Nasıl oluyor yaptırmak mı yaptırmamak mı daha iyi
Daha yaptırmadım sanırım 24. Haftadan sonra yapılıyor. Haftaya gidince dr ne önerirse onu yaparım. Ama şeker yüklemesi yaptırmayan arkadaşım çok. Ben de istemiyorum. Zaten şeker çıksa ilac kullanılmıyor , diyet uygulanıyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…