2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Amanın aman ne tatlış bu poncik buruna bak yaa yerim..
Ah yaramaz kız sen kordonunu nasıl doladın şimdiden yaaa.. Canim sorun olmuyor korkma.. Benim ilk kizda dolanmisti bisicik olmadi düzenli kontrolune git ama
Kilosu kalp atışı hızı hepsi normal deyince içim rahatladı kendi doktorum 1 ay sonraya verdi çok mu geç olur daha mı sık takip ettirmem lazım böyle bişeyde

Kilosu kalp atışı hızı hepsi normal deyince içim rahatladı kendi doktorum 1 ay sonraya verdi çok mu geç olur daha mı sık takip ettirmem lazım böyle bişeyde
Ne güzel canım.. Yok yok hiçbir sorun olmuyor yoksa drun söylerdi.. 1 tur hiçbişi olmuyor. Benim kizim 3 tur dolamisti.. Bebisin suan yeri dar olmadığı icin hareket ettikce Kendiliğinden düzelir inşallah..

Ne güzel canım.. Yok yok hiçbir sorun olmuyor yoksa drun söylerdi.. 1 tur hiçbişi olmuyor. Benim kizim 3 tur dolamisti.. Bebisin suan yeri dar olmadığı icin hareket ettikce Kendiliğinden düzelir inşallah..
İçimi rahatlattın Allah razı olsun valla çok şükür en korktuğum detaylıyı da atlattım galiba kıza artık eşya alabilirim

Benim de ilk gebelikte 2 tur dolanmıştı boynuna.doktor hareketleri takip et hareket etmezse hemen gel demişti.ben panikle ertesi gün gitmiştim .ama normal doğuma cesaret edemedim kordondan dolayı.sezeryan yaptırdım

Benim de ilk gebelikte 2 tur dolanmıştı boynuna.doktor hareketleri takip et hareket etmezse hemen gel demişti.ben panikle ertesi gün gitmiştim .ama normal doğuma cesaret edemedim kordondan dolayı.sezeryan yaptırdım
Benim şuan hareketleri zaten ona göre hissettiğim bir haftadayım aşırı hissedemiyorum ki umudum küçük diğer gidişe belki düzelir arkadaşın öyle olmuştu bakalım nasip ha düzelmez ise de nasip Rabbim yeterki sağlıkla doğmasını nasip etsin benim zaten normal doğum zor son haftaları bekleyemem pıhtılaşma korkumdan

Geçen hafta içi bir arkadas yazmıştı memeden kan gelmişti bugün genel cerraha gidecekti ismine bakmamıştım inşallah soncucu güzeldir görür yazar

Aynen çokta takmiycam araştırmıycm anı yasamak lazım hayat çok kısa

Epidural normal doğumdan memnun musunuz? Bende o şekilde düşünüyorum.
Aslinda genel olarak memnundum diyebilirim canim ama 5 cm olana kadar epidural yapılmıyor. O zamana kadar agrim fazlaydi benim. Epidural aldiktan sonra agrim azaldi ama ikinma donemine gelince ikinmak zorlasti biraz. Agrinin pik oldugu an ikinmak gerekiyor hissiyat azaldigindan zorlandim ve epizyo kesisi atip karnimdan bastirdilar o sekilde tamamlandi dogumum.

Bnde sürekli dua ederim rabbim isteyen tüm kadinlarimizi bu duygudan mahrum bırakmasın diye kuzum sen birde ilk ağlama sesini duy şimdiye kadar boşa yaşamışım böyle bir mutluluk ömrümde tatmamisim diyeceksin

Böyle beşik almayı düşünüyorum kızlar kullanisli olur mu ben Aşırı kararsızım ya

Eklentiler

• baby-plus-safe-side-anne-yani-besigi-kahverengi_2558000170141_01_edit_1465874560765387.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…