- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.581
Ellerini bağlayan yarım kundak var ya selvi bebenin vardı galiba o gözüme takıldı sankı benim canımKızlar herkese merhaba aklıma takılan bir konu var. Bebeği kundaklama konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktorunuza bu konuyu hiç sordunuz mu? Kv ilk başlarda kundak yapalım dedi ama ben pek taraftar değilim. Doktorlarda ikiye ayrılmış durumda bazısı yapın bazısı yapmayın diyor.
Bende öyle düşünerek artık üstünde durmuyorum bir de bir yerde okuduğum yazı aklıma geldi anne bebeğini kaybetme korkusu yaşayıp stres olursa minnak da içerde kendini korumak için kordonuna tutunuyormuş ben korktukça iyice kendini dolamasın çılgın diye artık sakin takılma sürecine gireceğimHiç kafaya takma bence kuzum hiç bir şey olmaz Allahın izniyle belki geri bile çıkarta bilir annesi kordonu boynundan içerde kim bilir neler yapıyorlarbakma bugun çok hareketli bizimkide bazen korkmuyor değilim fazla hareketten bile tedirgin oluyoruz acaba neden diye
Aynısı benimde oldu 29 agustosta ayrintiliya girdim raporlari attim doktora bana 1 ay sonra gel dedi ama bekledim 29 eylüle ne kaldı şurada ama özledim bize 4 boyutluda hiç pozisyon göstermedi bu sefer bir daha deneyin diyeceğimBende öyle düşünerek artık üstünde durmuyorum bir de bir yerde okuduğum yazı aklıma geldi anne bebeğini kaybetme korkusu yaşayıp stres olursa minnak da içerde kendini korumak için kordonuna tutunuyormuş ben korktukça iyice kendini dolamasın çılgın diye artık sakin takılma sürecine gireceğim
Sadece detaylı araya girdi diye doktor randevuyu 17 ekime attı nede olsa bakıldı benim bakmama gerek yok diye ama ben o kadar duramam bir hafta bari öne alırım
Tam bir nazlı böcekler yaa benim ilk iki eli de yüzünde tam kapattı ay doktor yandan şap bir vurdu açtı ama üzüldüm yaaAynısı benimde oldu 29 agustosta ayrintiliya girdim raporlari attim doktora bana 1 ay sonra gel dedi ama bekledim 29 eylüle ne kaldı şurada ama özledim bize 4 boyutluda hiç pozisyon göstermedi bu sefer bir daha deneyin diyeceğim
yook yook korkma asla her doğumun ayrı zorluğu elbette ki var acısız olmuyor. ama normal doğumu sezeryana tercih ederim yine de çünkü doğumdan sonra hiçbir ağrı sızı kalmıyor tamamen yürüyebilip oturup herseyini yapabiliyosunŞimdi bunu duyunca bundan da korktum
Sağol canim sana da kolay gelsin... Misafir ağırlamak zor. Geçen hafta bende o dertteydim doğuran kadar daha misafir ağırlamaya karar verdimÇok geçmiş olsun canımmbende misafirler gelecek aksama ona hazırlanıyorum otur kalk otur kalk iş yapıyorum bebiş çok hareketli maşallah bu ara
Kolay gelsin canımGözüm yolda kargo bekliyorum dağıtıma çıkmış bebek arabası gelecektievin giriş zili bozuk basıp kaçmasınlar diye hem onu takipteyim hem öğlenleri artık eşim yemek yemeye geliyor yeni okul yakın olunca ona hazırlık modundayım o arada da ev dağılırsa başını alamam diye parça parça düzenle toz al modu
Canım o ağrı bazen bende de oluyor ama senin hiç gecmiyorsa istersen bir muayene ol... Ya da rapor versin çalışman böyle zor olurGünaydın canım çok geçmiş olsun sana da bebeğine de çok zor bilirim bir çalışan anne olarak. Benim de sürekli karnımda adet olacağımıza yakın böyle ara ara şiddetli ağrı vurur geçer vurur geçer ya öyle ağrı var ya o ağrı girince karnıma beni kitliyor, hareketlerimi kısıtlıyor doktora sordum kanama vs. yoksa önemli bir şey değildir diyor ama ben bunu her gün özellikle sabahtan öğlene kadar yaşamaya başladım. Bende çikolata kisti var acaba bu yüzden mi ağrım oluyor diye düşünüyorum ama başka böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Benimde karnımı ittirmisti birazcık istedigi pozisyona dönsün diye ben evde dönerken yavaş yavaş dönüyorum yatakta doktor hızlı dürtünce şaşırmıştımTam bir nazlı böcekler yaa benim ilk iki eli de yüzünde tam kapattı ay doktor yandan şap bir vurdu açtı ama üzüldüm yaaserçe parmağı ölçümü için de hadi yavrum aç bakmam lazım dedi yine pat vurdu karnıma eh içerde nasıl açar elini, eşim çıkınca çocuğa bir tane vurmuş gibi zoruma gitti biz ilerde ne yapacağız bu çocuk arkadaşı ile kavga etse bile ben objektif bir baba olamayacağım galiba diyor
Valla son olabilir cat kapı gelenler dışında tabi ama ne zamandır aksamları cay saati yapmamıştım özlemisimSağol canim sana da kolay gelsin... Misafir ağırlamak zor. Geçen hafta bende o dertteydim doğuran kadar daha misafir ağırlamaya karar verdim
Canım o ağrı bazen bende de oluyor ama senin hiç gecmiyorsa istersen bir muayene ol... Ya da rapor versin çalışman böyle zor olurInna ben sürünerek çalışıyorum resmen
Ilk kızımı kundaklamistim benKızlar herkese merhaba aklıma takılan bir konu var. Bebeği kundaklama konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktorunuza bu konuyu hiç sordunuz mu? Kv ilk başlarda kundak yapalım dedi ama ben pek taraftar değilim. Doktorlarda ikiye ayrılmış durumda bazısı yapın bazısı yapmayın diyor.
Kızlar herkese merhaba aklıma takılan bir konu var. Bebeği kundaklama konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktorunuza bu konuyu hiç sordunuz mu? Kv ilk başlarda kundak yapalım dedi ama ben pek taraftar değilim. Doktorlarda ikiye ayrılmış durumda bazısı yapın bazısı yapmayın diyor.
Ben 37 ye kadar dayanmaya çalışacağımÇok şükür hiç geçmiyor değil o yüzden 32'ye kadar dayanmaya çalışıyorum
Ben 37 ye kadar dayanmaya çalışacağımçünkü doğumdan sonra bir ay daha fazla evde kalmak istiyorum oğlumu iki buçuk aylık bıraktım çok zoruma gitti... En azından kızımı 3.5 ay olana kadar yanında duruyum
Sanırım onlar bizim yerimize düşünmeye başlamışBunu benim annem de diyor kundaksız çocuk mu olur ayakları eğri olur diyehatta işte Defne yapraklı yatak yapmayacakmıyız altına modunda ama hiçbiri üstüne daha ciddi düşünmedim
Daha önce 1 yasindaki kizima takim almıştım, güzeldi canım.. Bu tulumlari ilk defa görüyorum bedenine dikkat etmemistimBende gördüm o siteyi henüz almadim ama 0-3 aylık kalmis 0-3 ay cok olmasada olur, guzel duruyor kumaşı alırsaniz haber verin bende alacam eğer sizden once olursa yazarim
Bende bir bakayım ona nasıl birşeymişEllerini bağlayan yarım kundak var ya selvi bebenin vardı galiba o gözüme takıldı sankı benim canım
O zaman kundaklama nasıl olur ona bakmalıyızIlk kızımı kundaklamistim bençünkü uyurken istemsiz elleri ile irkiliyorlar bu da uykusunu bölüyor ağlıyordu kundak yaptiktan sonra hem kolay uykuya daliyordu hem de korkmuyordu.. Ay aklıma birde ilk doğurduğum zaman geldi annem kundaklamisti ama ne kundak öyle genis ki bebeğin elleri ayakları dışarıda hemşire geldi dedi ki bu ne, bu ne biçim bebek aldı bizden onu bir güzel kundakladi, hah dedi verdi kucagimiza alin size bebeeek dedi Annem bana bakakaldı dedi ki ala ala ben neden daha önce böyle yapmıyordum ki iste ilk torunu heyecan da olunca öyle olmuştu tabi artik bebeği o şekilde kundaklamistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?