- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.621
Canım şeker hafif yüksekse diyet yapıyorsun ama çok yüksek çıkarsa inüsilin veriyorlar ilaç var yani.şeker hastası olmassan bile gebelikte olabilirsin ve bu bebek için riskli bi durum.benim şekerim alt sınırın altında olmasına rağmen ilk hamilelikte de bunda da doktorlarım mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi.çoğu şeye gerek duymasalar bile buna gerek duydukları için ben de çok önemsiyorumDaha yaptırmadım sanırım 24. Haftadan sonra yapılıyor. Haftaya gidince dr ne önerirse onu yaparım. Ama şeker yüklemesi yaptırmayan arkadaşım çok. Ben de istemiyorum. Zaten şeker çıksa ilac kullanılmıyor , diyet uygulanıyor diyorlar.
Aslında istemiyorum ben ilk hamileligimde yaptırmamistim doktor da gerek görmemişti ama şimdi suyu fazla görünce şeker olabilir dedi yükleme yapmamiz lazım dedi çok kararsızımBugun kaan kocatepenin videosunda denk geldim canım kilolu bebek de , fazla su da hep şüpheleniyorlarmış şekerden valla ben yaptırmayacaktım ama galiba 26 . Haftamda kontrole gittigimde şeker yüklemesi yaptıracak gibiyim canim
Ben ilaç verilmiyor diye biliyordum. Risk azaldı, bulantı azaldı, biraz rahatladık derken bir de bunlar çıkıyorCanım şeker hafif yüksekse diyet yapıyorsun ama çok yüksek çıkarsa inüsilin veriyorlar ilaç var yani.şeker hastası olmassan bile gebelikte olabilirsin ve bu bebek için riskli bi durum.benim şekerim alt sınırın altında olmasına rağmen ilk hamilelikte de bunda da doktorlarım mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi.çoğu şeye gerek duymasalar bile buna gerek duydukları için ben de çok önemsiyorum
Çok teşekkürler cevaplarınız için bende 3 hafta sonraya randevu vermişti yptırayım ozamanBen ilaç verilmiyor diye biliyordum. Risk azaldı, bulantı azaldı, biraz rahatladık derken bir de bunlar çıkıyorÇevreme bakınca da kararsız kalıyorum. Bazısı da 1. Cocukta yaptırmış 2. De gerek duymamış. Dr uma güveniyorum. Ne derse ona göre ilerlerim. Haftaya belli olur
2 gün suya degdirmedim duş almadım ağrı ateş yapmadıBirde tetenoz aşısını ben sormayı unuttum bu gün hemşireye 26 Eylül'de gel dedi sizce vurdurmalımıyım ateş yapıyor bebek için zararlı olabilir diyorlar
Ben yaptiracagim şeker varsa ve bilinmiyorsa çok kötü sonuçlar çıkabiliyor hiç gerek yok risk almaya bu kadar emek vermişkenSelam kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı Nasıl oluyor yaptırmak mı yaptırmamak mı daha iyi
Cogumuz yaptirdik canım bolgesel agrı yapti bende o kadar sonra gecti iki gun su değmesin yeter demişlerdiBirde tetenoz aşısını ben sormayı unuttum bu gün hemşireye 26 Eylül'de gel dedi sizce vurdurmalımıyım ateş yapıyor bebek için zararlı olabilir diyorlar
Evet Aşırı yüksek olursa insülin kullandiriyorlar canim.Benim ilkinde diyetle kontrol altina alinmisti gerek kalmamisti..Bence kesinlikle yaptirmali herkes. Sekerin olup dikkat etmezsen bebege zararı büyük.Ben ilaç verilmiyor diye biliyordum. Risk azaldı, bulantı azaldı, biraz rahatladık derken bir de bunlar çıkıyorÇevreme bakınca da kararsız kalıyorum. Bazısı da 1. Cocukta yaptırmış 2. De gerek duymamış. Dr uma güveniyorum. Ne derse ona göre ilerlerim. Haftaya belli olur
Yastik onerilmiyor zaten boynuna canim 1 htta 2 yasa kadar. Yan yastığı kullanip yan yatıricaz değişimli canim.yada reflu yatağına ayni sekilde.Anladım canım yeğenim büyürken hep yanındaydım ablamın ama mama verme alt değiştirme falan onlarda yardım ediyordum uyku pozisyonuna hiç dikkat etmemiştim. Teşekkürler
Canim nasildu detayli? Kordon fln demissin hayırdır?Bende öyle düşünerek artık üstünde durmuyorum bir de bir yerde okuduğum yazı aklıma geldi anne bebeğini kaybetme korkusu yaşayıp stres olursa minnak da içerde kendini korumak için kordonuna tutunuyormuş ben korktukça iyice kendini dolamasın çılgın diye artık sakin takılma sürecine gireceğim
Sadece detaylı araya girdi diye doktor randevuyu 17 ekime attı nede olsa bakıldı benim bakmama gerek yok diye ama ben o kadar duramam bir hafta bari öne alırım
Doktor un ne dedi bu duruma canım?Kızlar 75 lik şeker yüklemesi yaptırdım 2.saatim biraz yüksek çıktı hiç beklemiyordum 50 kiloyum henüz 3 kilo aldım ailede de kimsede yok
GünaydınCanim nasildu detayli? Kordon fln demissin hayırdır?
Ben yaptırdım sadece kol ağrısı oldu. Ateş olmadı. 2.yi de vurduracağım.Birde tetenoz aşısını ben sormayı unuttum bu gün hemşireye 26 Eylül'de gel dedi sizce vurdurmalımıyım ateş yapıyor bebek için zararlı olabilir diyorlar
Lavman kum torbası olayı doktoruna göre değişiyor. İlk doktorum 6yil once ikisinide yaptı ikinci doktorum 4yil once ikisinide yapmadı. 3.yü yine 2.sezeryan olduğum doktorum yapacak muhtemelen yapilmaz. O kum torbası olayı berbat gerçekten. bende tam uyuşukluk geçince cektirmistim hemen dayanamamıştim acısına
Canım oğlan yine hiçbir şey yemiyor ama boğazı iyileşme aşamasındaymis. Büyük ihtimal ben ise gittigimden bana kusuyor o yüzden yemiyor. Çünkü ben evdeyken az da olsa yiyor. Bende salya sümük devam çalışmaya.Dilyy nasil oldun oglun ve sen?
Çok güzeel şeyler var buradaKızlar instagramda şöyle bir sayfa gördüm şöyle şeyler örüyor bayıldım sizinle de paylaşayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?