2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım şeker hafif yüksekse diyet yapıyorsun ama çok yüksek çıkarsa inüsilin veriyorlar ilaç var yani.şeker hastası olmassan bile gebelikte olabilirsin ve bu bebek için riskli bi durum.benim şekerim alt sınırın altında olmasına rağmen ilk hamilelikte de bunda da doktorlarım mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi.çoğu şeye gerek duymasalar bile buna gerek duydukları için ben de çok önemsiyorum

Aslında istemiyorum ben ilk hamileligimde yaptırmamistim doktor da gerek görmemişti ama şimdi suyu fazla görünce şeker olabilir dedi yükleme yapmamiz lazım dedi çok kararsızım

Ben ilaç verilmiyor diye biliyordum. Risk azaldı, bulantı azaldı, biraz rahatladık derken bir de bunlar çıkıyor Çevreme bakınca da kararsız kalıyorum. Bazısı da 1. Cocukta yaptırmış 2. De gerek duymamış. Dr uma güveniyorum. Ne derse ona göre ilerlerim. Haftaya belli olur

Çok teşekkürler cevaplarınız için bende 3 hafta sonraya randevu vermişti yptırayım ozaman

Birde tetenoz aşısını ben sormayı unuttum bu gün hemşireye 26 Eylül'de gel dedi sizce vurdurmalımıyım ateş yapıyor bebek için zararlı olabilir diyorlar

Evet Aşırı yüksek olursa insülin kullandiriyorlar canim.Benim ilkinde diyetle kontrol altina alinmisti gerek kalmamisti..Bence kesinlikle yaptirmali herkes. Sekerin olup dikkat etmezsen bebege zararı büyük.

Anladım canım yeğenim büyürken hep yanındaydım ablamın ama mama verme alt değiştirme falan onlarda yardım ediyordum uyku pozisyonuna hiç dikkat etmemiştim. Teşekkürler
Yastik onerilmiyor zaten boynuna canim 1 htta 2 yasa kadar. Yan yastığı kullanip yan yatıricaz değişimli canim.yada reflu yatağına ayni sekilde.

Canim nasildu detayli? Kordon fln demissin hayırdır?

Şöyle bir baktim da cogunluk besik bebek arabasi konuşuyor
Ben park yatağın kullanışlı olacağını düşünüyorum. Ilerde ayaklaninca beşikten sarkiyorlar çünkü.
Araba icinse kızıma ilk 1 yas pierre cardin travel sistem araba almistik onu kullandik.
Sonra maclaren baston araba aldik.
Maclaren konforu tartisilmaz eğer varsa maclaren de yeni doğana uygun modeller kesinlikle oneririm.
Sürüşü, cocuk için konforu gerçekten cok iyiydi benim kızıma aldığım. Kullanan arkadaşlarımda vardi cok memnunlardi.

Canim nasildu detayli? Kordon fln demissin hayırdır?
Günaydın çok şükür aslında herşey çok güzel geçti doktor olumsuz bişey görmedi şükürler olsun sadece boynuna bir tur kordon dolandığını belirtti ama onun da üstünde ne o ne benim doktor durmadı erken daha diye

2 saat karnımda durdu alın dedim almadılar, olmaz iyiliğin için duracak dediler onu kaldırdıklarında ağrım 5 kat azaldı vallahi korkuyorum o yüzden yeniden yaşamaktan inşaAllah bu sefer böyle bir şey yaşamam :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…