2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Birde tetenoz aşısını ben sormayı unuttum bu gün hemşireye 26 Eylül'de gel dedi sizce vurdurmalımıyım ateş yapıyor bebek için zararlı olabilir diyorlar
Doktorumun önerisiyle geçen hafta yaptırdım. Sağlık ocağındaki hemşireye duş alabilir miyim diye sordum al hiç bişey olmaz dedi ama ben ağrı olmasın diye oraya su değdirmedim. Şuan hala bölgesel ağrı var ama ateş yapmadı.
Hemşire 2.dozu yaptıracaksan 17 Ekimde gel dedi yapalım.
Aranızda 2.dozu yaptıracak var mı? Etrafıma sordum çoğu yaptırmamış. 3 Ekimde doktor kontrolümüz var o zaman doktora da soracağım.

Günaydın kızlar. Ben galiba isme karar verdim.Esime senin adını koymucam derken kendi kendime koydum Kulağım alisti baktim hic isimde aramıyorum demekki sahiplenmisim bu isme. Esimin ismi Ömer, Ömer Karan koymayı düşünüyorum nasıl sizce?
Tek tedirginligim ilerde büyük oğlum kıskanır mi kardeşinin ismiyle babası ayni diye.Ben zaten Karan diye seslenirim ama yine de emin olamadim.

Ha-ri bebek arabası geldi mi?
Geldi eşim akşam dinlendi etti onsuz kuramam sanıyordum boşa beklemişim o olmadan her şeyini rahat yapabiliyorum göründüğü gibi eksiksiz iyi kargolanmış geldi, daha önce bi bebek arabası incelemedim ama bana geleni kumaşı, modeli beğendim. İçi boş diye mi neden sürerken bana puset minik minik tıngırdar gibi geldi ama sorun değil dağda taşta kullanmayacağım.

Ama sorarsan şuanki indirimsiz fiyatına alınacak kadar şahane özellikleri var mı bence yok gibi ama ben verdiğim paraya aldığım üründen memnun kaldım inşallah kızçe de rahat eder

İyi canim sevindim beğenmene. Güle güle kullan bebisinle valla ortalık ateş pahası iyiki oğlum dan kalanlar var diyorum bende

İyi canim sevindim beğenmene. Güle güle kullan bebisinle valla ortalık ateş pahası iyiki oğlum dan kalanlar var diyorum bende
Bende böyle büyük şeyleri hep ara renk alıp mutlaka kardeşim ile model seçiyorum hanımefendi kendine de yatırım yapıyor erkenden bende ciddi ciddi indirim takip ediyorum yoksa zor misal dün gece alakasız bir saate kıza kıyafet aldım bakalım onu da cidden o fiyata gönderecekler mi

Güzel duruyor canım ama eşinin ismini neden koymak istiyorsun Çocuklar arasında belki problem olabilir ufak çaplı

Burayada yazin bari indirimleri
Ben hiç bulamadim henüz uyguna bisey

Masallah kuzum o zaman hiç takilma birsey olmaz Allahin izniyle

Of ya çocuklar hasta olmasin cok zor. Benim kizimin da oksuruk artti uyutmuyor gece. Okula gondermedim bikac gün. Dun basladi. Oksurukte bi gecse.
Benim de bogazim kizarmis cok acıyor banada geçti papatya cayi ihlamur ne buldum kaynatıyorum.sen bisey kullandin mi? Hepimize gecmis olsun.
Sinifta bütün cocuklar sırayla dökülüyor bizde nasibimizi aldik anneler olarak

2. Dozu yaptıracağım. Haftaya kontrolde dr a danışarak yaptırırım. 19.haftanın içinde yaptırımıştım. Benim kolum da 1 hafta ağrımıştı. Çevremdekiler yaptırmış, hatta doğum sonrasında 6 ay içinde tekrar yaptırdılar. 10 yıl koruyormuş.

Kızlar bi sey sormam lazım size. Benim doktorum bi degisik dün kan verdim bugün sonuçları doktora iletiyorum degerlerimden biliyorum ki enfeksiyon var zaten benim yesil akintim da var. Dr güzel diyo diyorum enfeksiyon yok mu o zaman şu ilacı kullan diyo yazdığı ilac mantar ilacı. Sizde de sıksık enfeksiyon oluyo mu ilac kullanmadan ise yarayan bi yonteminiz var mi

Bende 1 kere oldu, tek şase kullandım 2 gün sonra geçti. Üstelik değerler de kötü değildi. Akıntı çok oluyor diye iç çamaşırına peçete koyup akıntı oldukça değiştiriyorum. Böylece kuru kalıyor. Şükür sıkıntı olmuyor

Bana gynomax fitil verdi bu da mantar için kullanılıyor o yüzden kafam karıştı benim. Siz ne kullanmistiniz

Çok güzeel şeyler var burada bebekleri kış vakti dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ben bulamadım bi türlü
Canım e-bebek e çok güzel kışlık şeyler gelmiş dün mağazada gördüm. Bir de mont tarzı bişeyler diyorsan astronot tulumlar var. Mont tarzı su geçirmeyenleri bile var onlara bakabilirsin.

Evet yeni dogdugunda kundak yaparsanız rahat edersiniz çünkü yenidoğan refleksi olarak sürekli sıçrayıp uyaniyorlar. Ama öyle eski tarz sımsıkı kundak değil tabiki yarım kundak öneriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…