- 6 Eylül 2022
- 257
- 210
- 23
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.641
Doktorumun önerisiyle geçen hafta yaptırdım. Sağlık ocağındaki hemşireye duş alabilir miyim diye sordum al hiç bişey olmaz dedi ama ben ağrı olmasın diye oraya su değdirmedim. Şuan hala bölgesel ağrı var ama ateş yapmadı.Birde tetenoz aşısını ben sormayı unuttum bu gün hemşireye 26 Eylül'de gel dedi sizce vurdurmalımıyım ateş yapıyor bebek için zararlı olabilir diyorlar
ben astronot tulumlara bakıyorum canım, zaten fazla çıkaramayız sanırımÇok güzeel şeyler var buradabebekleri kış vakti dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ben bulamadım bi türlü
GeldiHa-ri bebek arabası geldi mi?
İyi canim sevindim beğenmene. Güle güle kullan bebisinleGeldieşim akşam dinlendi etti onsuz kuramam sanıyordum boşa beklemişim o olmadan her şeyini rahat yapabiliyorum göründüğü gibi eksiksiz iyi kargolanmış geldi, daha önce bi bebek arabası incelemedim ama bana geleni kumaşı, modeli beğendim. İçi boş diye mi neden sürerken bana puset minik minik tıngırdar gibi geldi ama sorun değil dağda taşta kullanmayacağım.
Ama sorarsan şuanki indirimsiz fiyatına alınacak kadar şahane özellikleri var mı bence yok gibiama ben verdiğim paraya aldığım üründen memnun kaldım inşallah kızçe de rahat eder
Bende böyle büyük şeyleri hep ara renk alıp mutlaka kardeşim ile model seçiyorum hanımefendi kendine de yatırım yapıyor erkendenİyi canim sevindim beğenmene. Güle güle kullan bebisinlevalla ortalık ateş pahası iyiki oğlum dan kalanlar var diyorum bende
Evet muhtemelen çok çıkamayız ama ben Ankaradayım doktor kontrolüne falan giderken bişey lazım. Ben de bi onlara bakayım. Giydirmesi kolay olur muben astronot tulumlara bakıyorum canım, zaten fazla çıkaramayız sanırım
Güzel duruyor canım ama eşinin ismini neden koymak istiyorsunGünaydın kızlar. Ben galiba isme karar verdim.Esime senin adını koymucam derken kendi kendime koydumKulağım alisti baktim hic isimde aramıyorum demekki sahiplenmisim bu isme. Esimin ismi Ömer, Ömer Karan koymayı düşünüyorum nasıl sizce?
Tek tedirginligim ilerde büyük oğlum kıskanır mi kardeşinin ismiyle babası ayni diye.Ben zaten Karan diye seslenirim ama yine de emin olamadim.
Burayada yazin bari indirimleriBende böyle büyük şeyleri hep ara renk alıp mutlaka kardeşim ile model seçiyorum hanımefendi kendine de yatırım yapıyor erkendenbende ciddi ciddi indirim takip ediyorum yoksa zor misal dün gece alakasız bir saate kıza kıyafet aldım bakalım onu da cidden o fiyata gönderecekler mi
Masallah kuzum o zaman hiç takilma birsey olmaz Allahin izniyleGünaydınçok şükür aslında herşey çok güzel geçti doktor olumsuz bişey görmedi şükürler olsun sadece boynuna bir tur kordon dolandığını belirtti ama onun da üstünde ne o ne benim doktor durmadı erken daha diye
Of ya çocuklar hasta olmasin cok zor. Benim kizimin da oksuruk artti uyutmuyor gece. Okula gondermedim bikac gün. Dun basladi. Oksurukte bi gecse.Canım oğlan yine hiçbir şey yemiyor ama boğazı iyileşme aşamasındaymis. Büyük ihtimal ben ise gittigimden bana kusuyor o yüzden yemiyor. Çünkü ben evdeyken az da olsa yiyor. Bende salya sümük devam çalışmaya.
Tamam haber veririm mutlakaBurayada yazin bari indirimleri
Ben hiç bulamadim henüz uyguna bisey
İnşallah zaten sakin beklemekten başka elden bişey gelmez ki nasip olacaksa her şekil olacakMasallah kuzum o zaman hiç takilma birsey olmaz Allahin izniyle
2. Dozu yaptıracağım. Haftaya kontrolde dr a danışarak yaptırırım. 19.haftanın içinde yaptırımıştım. Benim kolum da 1 hafta ağrımıştı. Çevremdekiler yaptırmış, hatta doğum sonrasında 6 ay içinde tekrar yaptırdılar. 10 yıl koruyormuş.Doktorumun önerisiyle geçen hafta yaptırdım. Sağlık ocağındaki hemşireye duş alabilir miyim diye sordum al hiç bişey olmaz dedi ama ben ağrı olmasın diye oraya su değdirmedim. Şuan hala bölgesel ağrı var ama ateş yapmadı.
Hemşire 2.dozu yaptıracaksan 17 Ekimde gel dedi yapalım.
Aranızda 2.dozu yaptıracak var mı? Etrafıma sordum çoğu yaptırmamış. 3 Ekimde doktor kontrolümüz var o zaman doktora da soracağım.
Bende 1 kere oldu, tek şase kullandım 2 gün sonra geçti. Üstelik değerler de kötü değildi. Akıntı çok oluyor diye iç çamaşırına peçete koyup akıntı oldukça değiştiriyorum. Böylece kuru kalıyor. Şükür sıkıntı olmuyorKızlar bi sey sormam lazım size. Benim doktorum bi degisik dün kan verdim bugün sonuçları doktora iletiyorum degerlerimden biliyorum ki enfeksiyon var zaten benim yesil akintim da var. Dr güzel diyo diyorum enfeksiyon yok mu o zaman şu ilacı kullan diyo yazdığı ilac mantar ilacı. Sizde de sıksık enfeksiyon oluyo mu ilac kullanmadan ise yarayan bi yonteminiz var mi
Bana gynomax fitil verdi bu da mantar için kullanılıyor o yüzden kafam karıştı benim. Siz ne kullanmistinizBende 1 kere oldu, tek şase kullandım 2 gün sonra geçti. Üstelik değerler de kötü değildi. Akıntı çok oluyor diye iç çamaşırına peçete koyup akıntı oldukça değiştiriyorum. Böylece kuru kalıyor. Şükür sıkıntı olmuyor
Canım e-bebek e çok güzel kışlık şeyler gelmiş dün mağazada gördüm. Bir de mont tarzı bişeyler diyorsan astronot tulumlar var. Mont tarzı su geçirmeyenleri bile var onlara bakabilirsin.Çok güzeel şeyler var buradabebekleri kış vakti dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ben bulamadım bi türlü
Evet yeni dogdugunda kundak yaparsanız rahat edersiniz çünkü yenidoğan refleksi olarak sürekli sıçrayıp uyaniyorlar. Ama öyle eski tarz sımsıkı kundak değil tabiki yarım kundak öneriliyorKızlar herkese merhaba aklıma takılan bir konu var. Bebeği kundaklama konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktorunuza bu konuyu hiç sordunuz mu? Kv ilk başlarda kundak yapalım dedi ama ben pek taraftar değilim. Doktorlarda ikiye ayrılmış durumda bazısı yapın bazısı yapmayın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?