2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bana gynomax fitil verdi bu da mantar için kullanılıyor o yüzden kafam karıştı benim. Siz ne kullanmistiniz
İdrar yollarımı temizlemek için monurol tek şase. Gece suya atılıp içiliyor, 3 saat tuvalete çıkılmadan bekleniyor. Ama dr yazmalı yoksa eczane vermiyor. Bende yanma ya da renkli akıntı yoktu. Sürekli tuvalete çıkıyordum ve bıçak kesiği gibi kasıktan ağrı oluyordu.

Canım ben de çok yaşıyorum yaa. Geçen sağlık ocağına gittim kan testi yaptılar idrar enfeksiyonu dedi. Doktoruma sordum monurol kullan dedi kullandım o gün. Bi kaç gün sonra randevum vardı gittim akıntın var mı dedi sadece az bişey sarı akıntı dedim gyno max fitil verdi. Anlamadım ben de sarı akıntı idrar enfeksiyonu değil miydi neden mantar ilacı verdi.

Enfeksiyon hic cikmadi ama hafif yanma ve kaşınma sık idrara cikma oldu tek kullanimlik şase vermişti doktorum birde tek kullanimlik fitil.iyi geldi. Surekli çamaşır degistryrm zaten .akinti normal de rengi kokusu onemli dedigin gibi ise enfeksiyon gibi.

Belki ikisi icinde kullaniliyordur

Reflü yatağı çok rahatlık sağlıyor. Yan pozisyonda yatmasını sağlamak çok kolay olacak çünkü ilk zaman dönemeyecek nasıl yatirirsan o şekil kalacak

Kizlar vajinamda sürekli devam eden kaşıntı var krem kullanıyorum ama geçmiyor bir türlü bugünde vajinamda ağrı vardi acaba kaşıntıdan dolayı mı böyle oluyor

Yeşil renkse ilaçı kullan bence canım kimi vucut mantara çok elverişli oluyormuş mesela doktor bana kesinle su vajina temizleyici köpüklerden falan kullanmayacaksın dedi oranın ph bozarsan surekli enfeksiyona acik olur dedi su ile yıkayacaksın sadece . Akıntı çok oluyor ben bazen günde iki iç camasiri degistiriyorum günlük ped falan asla kullanmadim

Hanımlar boğazım cok kötü acıyor kızarmış napıcam bilmiyorum ilaçta kullanamam
Ben son 5 yıldır hiç ilaç kullanmadım ağrı kesici bile doğum ve kürtaj sonrası hariç.
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı limon suyu
Biraz tarçın
Ilık bir bardak suya karıştır
Bunu bir dene bir de tuzlu karbonatlı suyla gargara yapabilirsin. Ben çok ağır bir grip geçirmiştim zaten derler ya ilaç kullanırsan 7 gün kullanmazdan 1 hafta sürünürsün

Ya akıntı normal mi? Her sabah beyaz geliyor. Vajinal florya düzenleyici fitil yapıyorum ama hep geliyor.

Heh benim de ayni yerde kafam karıştı ya bilmiyorum ki ben de, yarin sağlık ocağına gidicem bi de o doktora sorayim diyorum

Bizde eşimle Maclaren ve bagi bebek arabası baktık ama fiyatları uçmuş durumda şuan. Maclaren alacam desem 20.000TL gözden çıkarmam lazım. Şimdilik bebek arabası alımını Aralık ayına bıraktık. Kış geldiği için fiyatlar belki düşer diye düşünüyoruz. İndirimde anne yanı park yatak bulduk Kanzın bir tek onu aldım. Önümüzdeki ayda bebek odasını almayı planlıyoruz.

Ben oğlumda 10 kere falan kullandım sanırım bebek arabasını. 20.000 verseydim çok üzülürdüm

Canım çay ve su tuektiyorum onun dışında bir şey almıyorum... Yazmışım gondermemisim o ara ard arda hasta yatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…