- 11 Nisan 2022
- 3.062
- 2.706
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.661
İdrar yollarımı temizlemek için monurol tek şase. Gece suya atılıp içiliyor, 3 saat tuvalete çıkılmadan bekleniyor. Ama dr yazmalı yoksa eczane vermiyor. Bende yanma ya da renkli akıntı yoktu. Sürekli tuvalete çıkıyordum ve bıçak kesiği gibi kasıktan ağrı oluyordu.Bana gynomax fitil verdi bu da mantar için kullanılıyor o yüzden kafam karıştı benim. Siz ne kullanmistiniz
Canım ben de çok yaşıyorum yaa. Geçen sağlık ocağına gittim kan testi yaptılar idrar enfeksiyonu dedi. Doktoruma sordum monurol kullan dedi kullandım o gün. Bi kaç gün sonra randevum vardı gittim akıntın var mı dedi sadece az bişey sarı akıntı dedim gyno max fitil verdi. Anlamadım ben de sarı akıntı idrar enfeksiyonu değil miydi neden mantar ilacı verdi.Kızlar bi sey sormam lazım size. Benim doktorum bi degisik dün kan verdim bugün sonuçları doktora iletiyorum degerlerimden biliyorum ki enfeksiyon var zaten benim yesil akintim da var. Dr güzel diyo diyorum enfeksiyon yok mu o zaman şu ilacı kullan diyo yazdığı ilac mantar ilacı. Sizde de sıksık enfeksiyon oluyo mu ilac kullanmadan ise yarayan bi yonteminiz var mi
Enfeksiyon hic cikmadi ama hafif yanma ve kaşınma sık idrara cikma oldu tek kullanimlik şase vermişti doktorum birde tek kullanimlik fitil.iyi geldi. Surekli çamaşır degistryrm zaten .akinti normal de rengi kokusu onemli dedigin gibi ise enfeksiyon gibi.Kızlar bi sey sormam lazım size. Benim doktorum bi degisik dün kan verdim bugün sonuçları doktora iletiyorum degerlerimden biliyorum ki enfeksiyon var zaten benim yesil akintim da var. Dr güzel diyo diyorum enfeksiyon yok mu o zaman şu ilacı kullan diyo yazdığı ilac mantar ilacı. Sizde de sıksık enfeksiyon oluyo mu ilac kullanmadan ise yarayan bi yonteminiz var mi
Belki ikisi icinde kullaniliyordurCanım ben de çok yaşıyorum yaa. Geçen sağlık ocağına gittim kan testi yaptılar idrar enfeksiyonu dedi. Doktoruma sordum monurol kullan dedi kullandım o gün. Bi kaç gün sonra randevum vardı gittim akıntın var mı dedi sadece az bişey sarı akıntı dedim gyno max fitil verdi. Anlamadım ben de sarı akıntı idrar enfeksiyonu değil miydi neden mantar ilacı verdi.
Olabilir canım ben de öyle düşündümBelki ikisi icinde kullaniliyordur
Reflü yatağı çok rahatlık sağlıyor. Yan pozisyonda yatmasını sağlamak çok kolay olacak çünkü ilk zaman dönemeyecek nasıl yatirirsan o şekil kalacakPeki canım bir soru daha soracağımeşimin arkadaşı bebeği yan yatırmanız gerekiyor eğimli yatak alın demiş de, kusma durumu falan olursa diye. Bu tarz yataklarda onu nasıl sağlayacağız. Görmediğimiz zamanlarda uzun süre yan pozisyonda yatmasını nasıl sağlayacağız?
Benim doktorum evde doğum yapmayacaksın çok da gerekli değil demiştiBirde tetenoz aşısını ben sormayı unuttum bu gün hemşireye 26 Eylül'de gel dedi sizce vurdurmalımıyım ateş yapıyor bebek için zararlı olabilir diyorlar
Bizim 3 tane içi penye dışı peluş tulumumuz var abiden kalmaÇok güzeel şeyler var buradabebekleri kış vakti dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ben bulamadım bi türlü
Yeşil renkse ilaçı kullan bence canım kimi vucut mantara çok elverişli oluyormuş mesela doktor bana kesinle su vajina temizleyici köpüklerden falan kullanmayacaksın dedi oranın ph bozarsan surekli enfeksiyona acik olur dedi su ile yıkayacaksın sadece . Akıntı çok oluyor ben bazen günde iki iç camasiri degistiriyorum günlük ped falan asla kullanmadimKızlar bi sey sormam lazım size. Benim doktorum bi degisik dün kan verdim bugün sonuçları doktora iletiyorum degerlerimden biliyorum ki enfeksiyon var zaten benim yesil akintim da var. Dr güzel diyo diyorum enfeksiyon yok mu o zaman şu ilacı kullan diyo yazdığı ilac mantar ilacı. Sizde de sıksık enfeksiyon oluyo mu ilac kullanmadan ise yarayan bi yonteminiz var mi
Ben son 5 yıldır hiç ilaç kullanmadım ağrı kesici bile doğum ve kürtaj sonrası hariç.Hanımlar boğazım cok kötü acıyor kızarmış napıcam bilmiyorum ilaçta kullanamam
Ya akıntı normal mi? Her sabah beyaz geliyor. Vajinal florya düzenleyici fitil yapıyorum ama hep geliyor.Canım ben de çok yaşıyorum yaa. Geçen sağlık ocağına gittim kan testi yaptılar idrar enfeksiyonu dedi. Doktoruma sordum monurol kullan dedi kullandım o gün. Bi kaç gün sonra randevum vardı gittim akıntın var mı dedi sadece az bişey sarı akıntı dedim gyno max fitil verdi. Anlamadım ben de sarı akıntı idrar enfeksiyonu değil miydi neden mantar ilacı verdi.
Canım akıntı şeffaf sa sıkıntı yok sarı ya da yeşile enfeksiyon göstergesi.Ya akıntı normal mi? Her sabah beyaz geliyor. Vajinal florya düzenleyici fitil yapıyorum ama hep geliyor.
Heh benim de ayni yerde kafam karıştı ya bilmiyorum ki ben de, yarin sağlık ocağına gidicem bi de o doktora sorayim diyorumCanım ben de çok yaşıyorum yaa. Geçen sağlık ocağına gittim kan testi yaptılar idrar enfeksiyonu dedi. Doktoruma sordum monurol kullan dedi kullandım o gün. Bi kaç gün sonra randevum vardı gittim akıntın var mı dedi sadece az bişey sarı akıntı dedim gyno max fitil verdi. Anlamadım ben de sarı akıntı idrar enfeksiyonu değil miydi neden mantar ilacı verdi.
Bizde eşimle Maclaren ve bagi bebek arabası baktık ama fiyatları uçmuş durumda şuan. Maclaren alacam desem 20.000TL gözden çıkarmam lazım. Şimdilik bebek arabası alımını Aralık ayına bıraktık. Kış geldiği için fiyatlar belki düşer diye düşünüyoruz. İndirimde anne yanı park yatak bulduk Kanzın bir tek onu aldım. Önümüzdeki ayda bebek odasını almayı planlıyoruz.Şöyle bir baktim da cogunluk besik bebek arabasi konuşuyor
Ben park yatağın kullanışlı olacağını düşünüyorum. Ilerde ayaklaninca beşikten sarkiyorlar çünkü.
Araba icinse kızıma ilk 1 yas pierre cardin travel sistem araba almistik onu kullandik.
Sonra maclaren baston araba aldik.
Maclaren konforu tartisilmaz eğer varsa maclaren de yeni doğana uygun modeller kesinlikle oneririm.
Sürüşü, cocuk için konforu gerçekten cok iyiydi benim kızıma aldığım. Kullanan arkadaşlarımda vardi cok memnunlardi.
Ben oğlumda 10 kere falan kullandım sanırım bebek arabasını. 20.000 verseydim çok üzülürdümBizde eşimle Maclaren ve bagi bebek arabası baktık ama fiyatları uçmuş durumda şuan. Maclaren alacam desem 20.000TL gözden çıkarmam lazım. Şimdilik bebek arabası alımını Aralık ayına bıraktık. Kış geldiği için fiyatlar belki düşer diye düşünüyoruz. İndirimde anne yanı park yatak bulduk Kanzın bir tek onu aldım. Önümüzdeki ayda bebek odasını almayı planlıyoruz.
Canım çay ve su tuektiyorum onun dışında bir şey almıyorum... Yazmışım gondermemisim o ara ard arda hasta yattiOf ya çocuklar hasta olmasin cok zor. Benim kizimin da oksuruk artti uyutmuyor gece. Okula gondermedim bikac gün. Dun basladi. Oksurukte bi gecse.
Benim de bogazim kizarmis cok acıyor banada geçtipapatya cayi ihlamur ne buldum kaynatıyorum.sen bisey kullandin mi? Hepimize gecmis olsun.
Sinifta bütün cocuklar sırayla dökülüyor bizde nasibimizi aldik anneler olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?