2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bebek arabası benim elim kolum gibiydi çok kullandık.bende de macleren vardı 6 sene önce 1000 liraya almıştık
Çok küçükken pek kullanamadım çok sık çıkamadım zaten yürümeye başladığı andan itibaren de kendisi binmek istemedi. Hep bak oğlum milletin çocuğu ne güzel oturuyor sen de binsene dedim durdum

Çok güzeel şeyler var burada bebekleri kış vakti dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ben bulamadım bi türlü
Kalın içi polarli tulumlar var canım dışarı çıkarmak için onlardan alacağım ben hatta onu dolaptan bakıyorum çünkü pahalı ve hergun çıkarmayacagım için gereksiz okadar para. Hem çokta temizleri var ikinci el çünkü az kullanılıyor. Bu mesela dolaptan buldum 135tl ye satılmış ama çok var buna benzer

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-21-21-55-17-219_com.dolap.android.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 74
Ahahhaha bende ablamin kizlarinin dolabina sulaniyordum ikinci de oğlan olunca simdi diyorum herşeyi pembe almak zorunda degilsin biraz unisex kıyafetler al diye

Evettt ben aldım dolaptan çok temizdi yıkadim astım bile askısına

Bende dün gece Hepsiburada dan aldım gece gece indirim vardı ebebekte. 7tane ayaklı kendinden eldiveni olan tulumu ve hepsinin minik beresi var hatta 3tulumun kısa kollu zibini var. Hepsini 500tlye aldım. Mağaza da baktım 2gun önce benim aldığım ikili tulum orada 200tl idi. Ben 116tlye aldım. İlk alisverisimi yaptım. Öyle indirim bakacağım devamlı. Birkaç tane uzun kollu zıbın ve ayaklı alt alacağım hastane çıkışı çok sevmiyorum ben ve gereksiz pahalı olmuşlar

Burayada yazin bari indirimleri
Ben hiç bulamadim henüz uyguna bisey
Hepsiburada ve Trendyol dan ebebek sayfasına bak canım hergun. Hellobaby tulumları aldım ben geçen gün. 54tl ye bile aldim bugün geldi hatta hepsi çok güzel. Mağazadan alsam 2katindan fazla tutardı

Benim de bugün dolaptan aldığım kıyafetler geldi cidden iyi araştırıp düzgün insanlara denk gelince çok temiz kıyafetler bulunuyor, çok çabuk kullanım dışı kalacak bazı şeyleri oradan bakıyorum beni alışverişe başlayınca en çok şok eden lcw oldu ne ara böyle pahalı bir yer oldu hayır üst düzey bir kaliteye çıktı desem ürünler de aynı

Güzel duruyor canım ama eşinin ismini neden koymak istiyorsun Çocuklar arasında belki problem olabilir ufak çaplı
O hep istiyordu canim ilkindede koymak istiyordu. ama ben babamın ismini koymuştum erken kaybettigim için.
Karan ismini seviyorum ama tek biraz çıplak durdu gibi geldi ikisini de uyumlu buldugim icin oyle dusundum ama bende cocuklar arasinda sorun olur mu bilemedim

Anladım canım... Belki ergenlik dönemlerinde problem olabilir ama senin oğlanlar arasında yaş farkı var belki sorun olmaz

Benim ilk bebeğimde her açmamızda her taraf çiş oluyordu yani çişlemediği kimse kalmamıştı çocuğumun diyebilirim dediğiniz şeyden haberim yoktu ama bilseydim kesin alırdım da neyse ki şimdiki kız güzel bir tavsiye olmuş ama

Bu karisimi icicem mi canım sirkeliyi..ögrunuyorum yapabilsem keske

Malesef fiyatlar epey uçuk temiz 2.el bulursanız kacirmayin derim ama maclaren i tek gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…