- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.681
Çok küçükken pek kullanamadım çok sık çıkamadım zaten yürümeye başladığı andan itibaren de kendisi binmek istemedi. Hep bak oğlum milletin çocuğu ne güzel oturuyor sen de binsene dedim durdumBebek arabası benim elim kolum gibiydi çok kullandık.bende de macleren vardı 6 sene önce 1000 liraya almıştık
Doktoruna sor bence için rahatlar enazindan2 saat karnımda durdu alın dedim almadılar, olmaz iyiliğin için duracak dediler onu kaldırdıklarında ağrım 5 kat azaldı vallahi korkuyorum o yüzden yeniden yaşamaktan inşaAllah bu sefer böyle bir şey yaşamam :/
Kalın içi polarli tulumlar var canım dışarı çıkarmak için onlardan alacağım ben hatta onu dolaptan bakıyorum çünkü pahalı ve hergun çıkarmayacagım için gereksiz okadar para. Hem çokta temizleri var ikinci el çünkü az kullanılıyor. Bu mesela dolaptan buldum 135tl ye satılmış ama çok var buna benzerÇok güzeel şeyler var buradabebekleri kış vakti dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ben bulamadım bi türlü
Ahahhaha bende ablamin kizlarinin dolabina sulaniyordum ikinci de oğlan olunca simdi diyorum herşeyi pembe almak zorunda degilsin biraz unisex kıyafetler al diyeBende böyle büyük şeyleri hep ara renk alıp mutlaka kardeşim ile model seçiyorum hanımefendi kendine de yatırım yapıyor erkendenbende ciddi ciddi indirim takip ediyorum yoksa zor misal dün gece alakasız bir saate kıza kıyafet aldım bakalım onu da cidden o fiyata gönderecekler mi
Evettt ben aldım dolaptan çok temizdi yıkadim astım bile askısınaKalın içi polarli tulumlar var canım dışarı çıkarmak için onlardan alacağım ben hatta onu dolaptan bakıyorum çünkü pahalı ve hergun çıkarmayacagım için gereksiz okadar para. Hem çokta temizleri var ikinci el çünkü az kullanılıyor. Bu mesela dolaptan buldum 135tl ye satılmış ama çok var buna benzer
Bende dün gece Hepsiburada dan aldım gece gece indirim vardı ebebekte. 7tane ayaklı kendinden eldiveni olan tulumu ve hepsinin minik beresi var hatta 3tulumun kısa kollu zibini var. Hepsini 500tlye aldım. Mağaza da baktım 2gun önce benim aldığım ikili tulum orada 200tl idi. Ben 116tlye aldım. İlk alisverisimi yaptım. Öyle indirim bakacağım devamlı. Birkaç tane uzun kollu zıbın ve ayaklı alt alacağım hastane çıkışı çok sevmiyorum ben ve gereksiz pahalı olmuşlarBende böyle büyük şeyleri hep ara renk alıp mutlaka kardeşim ile model seçiyorum hanımefendi kendine de yatırım yapıyor erkendenbende ciddi ciddi indirim takip ediyorum yoksa zor misal dün gece alakasız bir saate kıza kıyafet aldım bakalım onu da cidden o fiyata gönderecekler mi
Hepsiburada ve Trendyol dan ebebek sayfasına bak canım hergun. Hellobaby tulumları aldım ben geçen gün. 54tl ye bile aldim bugün geldi hatta hepsi çok güzel. Mağazadan alsam 2katindan fazla tutardıBurayada yazin bari indirimleri
Ben hiç bulamadim henüz uyguna bisey
Oh maşallah sağlıkla giysin ufaklıkEvettt ben aldım dolaptan çok temizdi yıkadim astım bile askısına
Ay o da aynı ben hediye alacaklarımı ona göre alırım modundaAhahhaha bende ablamin kizlarinin dolabina sulaniyordum ikinci de oğlan olunca simdi diyorum herşeyi pembe almak zorunda degilsin biraz unisex kıyafetler al diye
Benim de bugün dolaptan aldığım kıyafetler geldi cidden iyi araştırıp düzgün insanlara denk gelince çok temiz kıyafetler bulunuyor, çok çabuk kullanım dışı kalacak bazı şeyleri oradan bakıyorumBende dün gece Hepsiburada dan aldım gece gece indirim vardı ebebekte. 7tane ayaklı kendinden eldiveni olan tulumu ve hepsinin minik beresi var hatta 3tulumun kısa kollu zibini var. Hepsini 500tlye aldım. Mağaza da baktım 2gun önce benim aldığım ikili tulum orada 200tl idi. Ben 116tlye aldım. İlk alisverisimi yaptım. Öyle indirim bakacağım devamlı. Birkaç tane uzun kollu zıbın ve ayaklı alt alacağım hastane çıkışı çok sevmiyorum ben ve gereksiz pahalı olmuşlar
O hep istiyordu canim ilkindede koymak istiyordu. ama ben babamın ismini koymuştum erken kaybettigim için.Güzel duruyor canım ama eşinin ismini neden koymak istiyorsunÇocuklar arasında belki problem olabilir ufak çaplı
Ben en cicili bicilisini en pembelisini alıyordum hediye alırken. Mahsus takılıyordum yıpratmayin kizim da giyecek diyordumAy o da aynı ben hediye alacaklarımı ona göre alırım modunda
Anladım canım... Belki ergenlik dönemlerinde problem olabilir ama senin oğlanlar arasında yaş farkı var belki sorun olmazO hep istiyordu canim ilkindede koymak istiyordu. ama ben babamın ismini koymuştum erken kaybettigim için.
Karan ismini seviyorum ama tek biraz çıplak durdu gibi geldi ikisini de uyumlu buldugim icin oyle dusundum ama bende cocuklar arasinda sorun olur mu bilemedim
Doktoruna sor bence için rahatlar enazindan
Alışveriş yapan erkek annelerine tavsiye. Pipilik alın çok işe yarıyoryenidoganlarin altı açılınca bir işeme huyu var külah gibi minik bişey koyuyorsun oraya buraya üzerine falan çiş fışkırmamış oluyor
Bu karisimi icicem mi canım sirkeliyi..ögrunuyorum yapabilsem keskeBen son 5 yıldır hiç ilaç kullanmadım ağrı kesici bile doğum ve kürtaj sonrası hariç.
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı limon suyu
Biraz tarçın
Ilık bir bardak suya karıştır
Bunu bir dene bir de tuzlu karbonatlı suyla gargara yapabilirsin. Ben çok ağır bir grip geçirmiştim zaten derler ya ilaç kullanırsan 7 gün kullanmazdan 1 hafta sürünürsün
Malesef fiyatlar epey uçuk temiz 2.el bulursanız kacirmayin derim ama maclaren i tek gecerimBizde eşimle Maclaren ve bagi bebek arabası baktık ama fiyatları uçmuş durumda şuan. Maclaren alacam desem 20.000TL gözden çıkarmam lazım. Şimdilik bebek arabası alımını Aralık ayına bıraktık. Kış geldiği için fiyatlar belki düşer diye düşünüyoruz. İndirimde anne yanı park yatak bulduk Kanzın bir tek onu aldım. Önümüzdeki ayda bebek odasını almayı planlıyoruz.
Hayırlı haberler ile gel inşallah.Hanımlar bugun detaylı kontrolum var prof ta ve kendi doktorumda dualarınızı esirgemeyin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?