- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.041
İyi yapmışsın canim ya digeri cok bos olunca insan dusunmeden edemiyorÇok düşündüm son gittiğimde de çok ilgilendi bende vazgeçtim o yüzden
Ben de şuan her şeyiyle Mehmet beyden memnunum aslında hiç bir sıkıntım yok sadece aklıma takılan ani bir durumda vitaleye yetişmek sorun olur mu korkusu önce ne güzel yoktu bu korkularDuzenli gittim canim cunku mecburen
Bir heyet raporu alabilmek icin bir de kanamalarimda klinikte birsey yapamadiklari icin hastaneye ihtiyacim var.
Ben artik iki hafta sonra Antalya medstara baslicam kuzum burada yenidogan yogunbakim yok muhtemelen erken doğum olacagi icin. mehmet beye gitmem artik.
Ertugrul bey ve medstar murat beyle devam edecegim.
Bende cok memnunum ama medstarin yenidogan yogumbakimi cok iyi o yuzden mecburem orda bir doktora gideceğim. Ertugrul beye de dedigin gibi acil bir durum olur diye gidiyorumBen de şuan her şeyiyle Mehmet beyden memnunum aslında hiç bir sıkıntım yok sadece aklıma takılan ani bir durumda vitaleye yetişmek sorun olur mu korkusu önce ne güzel yoktu bu korkular
Galiba öyle yapacağım gibiBende cok memnunum ama medstarin yenidogan yogumbakimi cok iyi o yuzden mecburem orda bir doktora gideceğim. Ertugrul beye de dedigin gibi acil bir durum olur diye gidiyorumsen 32 den sonra ertugrula da git arar ara ne olur ne olmaz
Aynen bugün gebe okulunda ebenin sesine tepki verdi. Ya ben sakin olduğum için algılıyorum ya da sese duyarlıArtık dış dünya ile iletişime geçiyorlar her şeyin farkındalar
Aynen eşimin sesine tepki verince bende eşime dedim, kitap okumaya da başlayayımBen 22. Haftaya girdim canim hamilelik uygulamasinda bu haftadan sonra sese tepki verebilir,ona kitap okuyup muzik dinletebilirsiniz diyor ve ani seslerden korkup ziplaya bilirmis
Yazışmalara baktım ama göremedim test sonucun çıktı mı canım merak ettim. Umarım covid değildirKizlar gribimden dolayi acile gittim.Covid testi aldilar. Insallah birsey cikmaz 1 haftadır hastayım kızımdan bulaştı. Ama genel durumum istahim iyi şükür bi gece zorluyor burun tıkanıklığı falan. @Dilyy naptın bebegi hissettin mi biraz daha? Benimki de sakin bugün epeyce
57 ile kaldım 64üm ilk bebeğime 53le kalıp 64le doğum yapmıştım9kilo aldım bugün itibariyle51den 60a çıktım. İlk oğlumda 10kilo ikincide 16kilo almıştım bunda da 5-6 kilo daha alırım muhtemelen gayet normal ki. Sen kaç kiloyla hamile kaldın 7kilo normal aslında şuan için ayda 2kilo alsan bundan sonra ortalama oluyor yine de. 20 25kilo alanlar bile normal toplamda. Herkes aynı olamaz
Ilgin icin tesekkurler canım. Cok şükür negatif cikti daha iyiyim. Sen nasilsin hersey yolunda mi?Yazışmalara baktım ama göremedim test sonucun çıktı mı canım merak ettim. Umarım covid değildir
Akinti bendede yoğun canimKızlar sizde akıntı durumları nasıl bende aşırı var ya şu resmen beyaz aynı adet oldum sanıyorum Perşembe kontorle gidicem o kadar çok şey var ki soracagm bakalım ne diyck
Ya hamilelik oncesi sadece yumurtlama zamanı. Şeffaf. Olurdu simdi beyaz ozellikle ayakta kalınca ,bir iş yapınca bu şekilde bembeyaz akıntı geçmedi. Acaba ağrılarım ondan.mi diyorumAkinti bendede yoğun canim
Bende de çok yoğun beyaz akıntı vardı en başından beri, doktor normal dedi ancak 3 4 haftadır sanırım hiç beyaz olmuyor. Sadece şeffaf su gibi akıntım oluyor. Bende randevuma gidince bunu soracağımKızlar sizde akıntı durumları nasıl bende aşırı var ya şu resmen beyaz aynı adet oldum sanıyorum Perşembe kontorle gidicem o kadar çok şey var ki soracagm bakalım ne diyck
Çok şükür bende iyiyim canım. Bu sıralar kız bayağı hareketlendi hissetmek çok keyifli oluyor. Benimde ayrıntılı ultrasonda ventrikül genişliğinin biri 7.8mm diğeri 8.7mm çıktı. Radyoloji uzmanı doktorunuz kontrol altında tutsun dedi. Doktoruma sonuçları ilettim bu değerlerle sorun çıkmaz ama gelince bakarız yine de dedi. Şimdi aklım ona takılıp duruyor. Sürekli birşeyler okuyuncada insanın kafası iyice karışıyor. Bakalım haftaya kontrolümüz var. İnşallah bir genişleme filan olmaz onun için dua ediyoruz.Ilgin icin tesekkurler canım. Cok şükür negatif cikti daha iyiyim. Sen nasilsin hersey yolunda mi?
Bende de çok yoğun beyaz akıntı vardı en başından beri, doktor normal dedi ancak 3 4 haftadır sanırım hiç beyaz olmuyor. Sadece şeffaf su gibi akıntım oluyor. Bende randevuma gidince bunu soracağım
Selamlar. Hamile olduğumu ilk öğrendiğim zamandan beri her gün burda sizinleyim sessiz sessiz okuyorum artık bir ses vereyim dedim28 yaşındayım, kız bebiş bekliyorum :) beni de listeye ekleyebilir misiniz
Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah
Bendede aynı şekilde ve kaşık ağrısıda oluyo acaba enfeksiyon mu var yarın randevum var çok sabirsizimYa hamilelik oncesi sadece yumurtlama zamanı. Şeffaf. Olurdu simdi beyaz ozellikle ayakta kalınca ,bir iş yapınca bu şekilde bembeyaz akıntı geçmedi. Acaba ağrılarım ondan.mi diyorum
Kızlar sizde akıntı durumları nasıl bende aşırı var ya şu resmen beyaz aynı adet oldum sanıyorum Perşembe kontorle gidicem o kadar çok şey var ki soracagm bakalım ne diyck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?