2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de şuan her şeyiyle Mehmet beyden memnunum aslında hiç bir sıkıntım yok sadece aklıma takılan ani bir durumda vitaleye yetişmek sorun olur mu korkusu önce ne güzel yoktu bu korkular

Ben de şuan her şeyiyle Mehmet beyden memnunum aslında hiç bir sıkıntım yok sadece aklıma takılan ani bir durumda vitaleye yetişmek sorun olur mu korkusu önce ne güzel yoktu bu korkular
Bende cok memnunum ama medstarin yenidogan yogumbakimi cok iyi o yuzden mecburem orda bir doktora gideceğim. Ertugrul beye de dedigin gibi acil bir durum olur diye gidiyorum sen 32 den sonra ertugrula da git arar ara ne olur ne olmaz

Bende cok memnunum ama medstarin yenidogan yogumbakimi cok iyi o yuzden mecburem orda bir doktora gideceğim. Ertugrul beye de dedigin gibi acil bir durum olur diye gidiyorum sen 32 den sonra ertugrula da git arar ara ne olur ne olmaz
Galiba öyle yapacağım gibi

Ben 22. Haftaya girdim canim hamilelik uygulamasinda bu haftadan sonra sese tepki verebilir,ona kitap okuyup muzik dinletebilirsiniz diyor ve ani seslerden korkup ziplaya bilirmis
Aynen eşimin sesine tepki verince bende eşime dedim, kitap okumaya da başlayayım

Yazışmalara baktım ama göremedim test sonucun çıktı mı canım merak ettim. Umarım covid değildir

57 ile kaldım 64üm ilk bebeğime 53le kalıp 64le doğum yapmıştım

Selamlar. Hamile olduğumu ilk öğrendiğim zamandan beri her gün burda sizinleyim sessiz sessiz okuyorum artık bir ses vereyim dedim 28 yaşındayım, kız bebiş bekliyorum :) beni de listeye ekleyebilir misiniz
Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah

Kızlar sizde akıntı durumları nasıl bende aşırı var ya şu resmen beyaz aynı adet oldum sanıyorum Perşembe kontorle gidicem o kadar çok şey var ki soracagm bakalım ne diyck
Bende de çok yoğun beyaz akıntı vardı en başından beri, doktor normal dedi ancak 3 4 haftadır sanırım hiç beyaz olmuyor. Sadece şeffaf su gibi akıntım oluyor. Bende randevuma gidince bunu soracağım

Ilgin icin tesekkurler canım. Cok şükür negatif cikti daha iyiyim. Sen nasilsin hersey yolunda mi?
Çok şükür bende iyiyim canım. Bu sıralar kız bayağı hareketlendi hissetmek çok keyifli oluyor. Benimde ayrıntılı ultrasonda ventrikül genişliğinin biri 7.8mm diğeri 8.7mm çıktı. Radyoloji uzmanı doktorunuz kontrol altında tutsun dedi. Doktoruma sonuçları ilettim bu değerlerle sorun çıkmaz ama gelince bakarız yine de dedi. Şimdi aklım ona takılıp duruyor. Sürekli birşeyler okuyuncada insanın kafası iyice karışıyor. Bakalım haftaya kontrolümüz var. İnşallah bir genişleme filan olmaz onun için dua ediyoruz.

Galiba normal bişe ya bu aylarda çoğu kişide oluyomus bendede baya yoğun
Bende de çok yoğun beyaz akıntı vardı en başından beri, doktor normal dedi ancak 3 4 haftadır sanırım hiç beyaz olmuyor. Sadece şeffaf su gibi akıntım oluyor. Bende randevuma gidince bunu soracağım

Selam canım

Ya hamilelik oncesi sadece yumurtlama zamanı. Şeffaf. Olurdu simdi beyaz ozellikle ayakta kalınca ,bir iş yapınca bu şekilde bembeyaz akıntı geçmedi. Acaba ağrılarım ondan.mi diyorum
Bendede aynı şekilde ve kaşık ağrısıda oluyo acaba enfeksiyon mu var yarın randevum var çok sabirsizim

Kızlar sizde akıntı durumları nasıl bende aşırı var ya şu resmen beyaz aynı adet oldum sanıyorum Perşembe kontorle gidicem o kadar çok şey var ki soracagm bakalım ne diyck

Bende de akıntı var tabii her gebe gibi ama yoğun değil canım normal hiç doktora danışma gereği duymadım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…