2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim kizda cok hareketli
Kuzum ondan korkma ben dile getirmedim burada demistim dua istemiştim serebral lv bizimde genis cikmisti biri. Prof. Cok korkuttu fetal dna bile önerdi. Ama doktorum üzerine durmadı2 hfta sonra gel deger dengelenir buyudukce dediler. Şükür 2 hfta snra hersey nornal ölçüldü.
Bebeğin başka bir anomali yoksa bu tek basina birsey ifade etmiyor.icini ferah tut hicbirsey olmaz ondan. Bazen genis ölçülüyor biri diğerinden ama sonra ölçüler dengeleniyor. Hic bunun icin sikintiya girme bix hiç buyutmedik esimle.Allah korktugumuza ugratmasin

Kizlar günaydın... Nasılsınız hepiniz? Hastalar iyilesebildi mi? Ben kendi derdime düşüp yazamıyorum çoğu zaman
Günaydın canim. Ben söyle boyle yim şükür.
Ama kiz gece yine ates öksürük hic uyumadım. Babasi da gorevdeydi.
Mahvolduk benim yatınca burun tıkandı nefesi zor aldim.
Kiz surekli agladi.
Rabbim beterinden korusun doktora goturecegiz onu.
Siz duzeldiniz mi?

Bahsettiğin şey ile ilgili fikrim yok ama internetten bişey okuma demek için geldim, bana da detaylı da bir tur kordon var boynunda ama bu açıladabilir dedi radyoloji doktoru da kendi doktorum da üstünde durmadı ama ben ne yaptım dururmuyum illa okuyacağım okudukça gerildim ben gerildikçe bebek resmen hareketi kesti o zaman anladım hatamı şuan bizim günü gelince kontrolden başka elimizden ne gelir neden kendimize de bebeğe de zehir ediyoruz ki deyip bırakınca bebek bile değişti hareket olarak. Bak minik mis gibi hareketli keyfi yerindeymiş gör bak kontrolde de herşey düzgün çıkacak sen gönlünü ferah tut tevekkül et bu kuzuyu sağlıkla sana Rabbim nasip etmeyecek mi yeterki o istesin

Ya çok üzüldüm... Çocuklar hasta olunca insanın eli ayağı tutmuyor adeta... Oğlan hastayken adeta canımdan can gidiyordu adeta... İnşallah geçecek... Burun tikanikligi da çocukları çok korkutuyor işte. Biz şükür iyiyiz. Sadece hafif okusuruk kaldı. Sabah babannesine bıraktığında balkon camına yapışıp anneciğim çok seviyorum gitmesin diye ağladı o da bana çok koydu. İçim acıdı baya...

Bendede aynı şekilde ve kaşık ağrısıda oluyo acaba enfeksiyon mu var yarın randevum var çok sabirsizim
Benim vajina ağrım beni mahvediyor. Eşim ısrarla hamile korsesi al diyor ama o karin ve bel destekli vajinama ne faydası olacak. Valla altan bile muayne etti bu ağrı icin bisey bulamadı belki varis var dedi ama yok görünen bisey . Bende pazartesi gidecem. Insallah hersey iyidir hersey

Cok haklisin bende hic arastirmiyorum netten asla bakmam açıp yoksa kafayi yer insan.
Benim buyuk kızıma detaylı da bobrek genislemesi var dendi plesenta dar bosluklu dendi gelismez gelisimi durur dendi.
Ama doktorum hpsini tek tek açıkladı.
Şükür doğunca kontrol edildi böbrek idrar geri kaçıyormuş mesela ondan buyuk ölçüyorlarmış. Gayet te kilosu gelisimi iyi dogdu.Rabbime cok şükür gayet saglikli. Kndimize dert edersek karnimizdakiler etkileniyor hemde nasil cok haklisin. Sende dert etme. Sadece tevekkul yapabilrcegimiz baska birşey yok keske olsa keske.

Bu doğuma kadar küçülür diye biliyorum. Siz hangi doktora gidiyordunuz? Ayrıntılıyi kim yaptı?

Yok artık tek cümle bakmıyorum ne büyük hataymış bir de durdum düşündüm ilkinde kaybettim elimden bişey geldi mi hayır çünkü nasibim değildi bu da nasibim değilse şimdi kordon var demeseler bile son dk dolanır olacak olan yine olur elimden bişey gelir mi hayırcidden yürekten tevekkül edebilmeyi başarınca insanın gönlü rahatlıyor çünkü ben kul olarak gerçekten elimden geleni yaptım 2 3 yıldır bebek için. Artık sağlıkla bir evlat nasip olacaksa Rabbime kalmış Yeterki biz de bebekler de sağlıklı olalım sağlıkla kavuşabilmek sonrasında da sağlıkla hayırlı şekilde bakabilmek nasip olsun

Amiinn kuzum çok amiinn
Dogumdan sonrasinda da çok buyuk emek sorumluluk istiyor çocuklar.
Saglikla kavuşalım önce yavrulara.
Allahim bizlere de saglik versin kimselere muhtac olmadan büyütelim

Amin canım inşallah. Benimde doktorum bu sorun olacak bir değer değil dedi. Onun dışında herşey gayet normal. Zaten öncesinde ben fetal dna yaptırmıştım o temiz çıkmıştı. Bende haftaya gitsemde bir rahatlasam. Anne yüreği işte düşünmeden edemiyor :)

Aynen canım ya okumadan önce gayet iyiydim. Yazılanları okudum başladım durup durup ağlamaya. Eşim sana ne oldu deyip duruyor. Bebekte dediğin gibi hemen etkileniyor bu durumdan. Bende senin gibi okumayı bıraktım kontrolümü bekliyorum. Rabbim hepimizin yavrularını korusun korktuklarımız ile karşılaştırmasın inşallah.

Bu doğuma kadar küçülür diye biliyorum. Siz hangi doktora gidiyordunuz? Ayrıntılıyi kim yaptı?
Ben Ankaradayım canım detaylı ultrosonu Sinan Tan yaptı. Çokta memnun kaldım. Herşeyi güzelce açıkladı. Zaten oda bu problem olacak bir değer değil ama yine de doktorun kontrol altında tutsun dedi. Benim detaylı 45 dk sürdü. Bunun dışında hiçbir sıkıntı görülmedi çok şükür.

Malesef düşünüyorsun analık bu.
Ama kontrolun gelince icin rahatlayacak insallah az kaldi

Merhaba kizlar, bir sorum olacak.
Ben yemek yerken bazen cok cabuk doyma hissi oluyor. Yemeklerden once fazla su icmiyorum, migdem "dolmasin" diye :).
Ama nedense hemen doyuyorum (yani az daha yesem kesin istifra ederim gibi oluyor) o yuzden tabaga kenara alip 20 dkk sonra devam ediyorum ya da masada cok uzun sure kaliyorum azar azar heyseyden yiyebilmek icin.
Asit sorunum (simdilik) yok, hamileligimin 5. ayi, karin bolgesi cok abartili sis degil simdilik yeni yeni gorulmeye basladi hamilelik gobegim tabi bebekten dolayi migde ve sindirim sistemi degisiyor..
Kendi kendime dusundum baskalarinda oluyormu boyle diye : kisacasi cok cabuk doyma hissi diyelim buna :) ?

Bazen corbadan sonra tıkanıyorum canım bi tur atıyorum evin içinde merdiven inip çıkıyorum midem rahatlıyor sonra devam ediyorum yemege sık ve az öğünler diyorlar zaten bizim mideye baskı yapıyor minikler

Bazen corbadan sonra tıkanıyorum canım bi tur atıyorum evin içinde merdiven inip çıkıyorum midem rahatlıyor sonra devam ediyorum yemege sık ve az öğünler diyorlar zaten bizim mideye baskı yapıyor minikler
Evet demekki o yuzden oluyor. Migde bulantilardan kurtuldum derken simdi yine porsyonla yemem gerekiyor sonum ne olacak En onemlisi az ve daha sık ta olsa neredeyse herseyden yeniden yiyebilmek

Benim hamilelik öncesi ilaçlar yüzünden aldığım kilo direk göbeğimdeydi şimdi hamilelik ile ay belli olmuyor diyecek bir göbeğim yok aleni ortada kısa küçük bir fıçı gibi dolanıyorum neyse hal böyle olunca az bir yemek yesem karnım gerilip devasa birşey oluyor mide asiti sıkıntım da var gibi öyle olunca oh rahat yemek yiyeyim hayal o yüzden öğünleri bölüp az az yiyorum baksan gün içi sürekli yemek yiyor moddayım gibi ama yediğim zaten normal yemem gereken sadece daha fazla parça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…