2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aynen oyle oluyor. Is yerinde cogu beni birseyler yiyerken goruyor ve masa basi olunca biraz daha rahat diyelim calisirken atistirmak. Oysa sadece yemem gereken porsiyon ogle molasi oncesi ve sonrasi tukketigimse meyve ve kuru yemisler mesela. Annelige hazirlik, tecrubeli anneler vakti geldiginde bebek bizimle oldugunda zaten oyle keyifli keyifli yemek yiyemeyiz sanirim ?! simdiden antrenman olsun

Benim 24. Haftada gelmişti canım normal bir şey şimdi de çok dokunsam veya sıksam gelir. Ama dokunmamak gerekiyormuş

Maşallah canım

Ben de 1 saat arayla kan vereceğim. Aç ve yok olarak. Şeker yüklemesi yapmayacağız. Senin bebişe maşallah. Benim çiçeğim de 30 cm 720 gram 24 haftalık

Ben de 1 saat arayla kan vereceğim. Aç ve yok olarak. Şeker yüklemesi yapmayacağız. Senin bebişe maşallah. Benim çiçeğim de 30 cm 720 gram 24 haftalık
Bizede öyle dedi canim en guzeli aclik tokluk yapalım yarin sabah diye . Masallahh seninkinede uzun olacak galiba bebişin

Bende hep böyle yaptım ve hiçbir zaman 12lere kadar oturmadı cocuklarım hava karardı mi uykuları gelir. hep düzenli oldu uykuları çok şükür. Bu ufakliga da abilerinin düzenini alistiracagim inşallah. Zaten kışın daha düzenli oluyor uyku saatleri

Aynen benim oglum da oyle canim en gec 10da uyur simdi okullu oldu 9da uyur. Kucukken de bize gore degil hep ona gore yasadik biz de düzeni bozmadık sukur.

Bende aynı ya enden de baya genisledim inşallah gider bu kilolar

Karni yukarda olursa oglan asagida olursa kiz diyorlardi,tutmus o zmn sizinki. Benim ki yukarda ve oglan

Yok artik bi doymayan ben mi varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…