- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.081
Aynen oyle oluyor. Is yerinde cogu beni birseyler yiyerken goruyor ve masa basi olunca biraz daha rahat diyelim calisirken atistirmak. Oysa sadece yemem gereken porsiyon ogle molasi oncesi ve sonrasi tukketigimse meyve ve kuru yemisler mesela. Annelige hazirlik, tecrubeli anneler vakti geldiginde bebek bizimle oldugunda zaten oyle keyifli keyifli yemek yiyemeyiz sanirim ?!Benim hamilelik öncesi ilaçlar yüzünden aldığım kilo direk göbeğimdeydi şimdi hamilelik ile ay belli olmuyor diyecek bir göbeğim yok aleni ortada kısa küçük bir fıçı gibi dolanıyorumneyse hal böyle olunca az bir yemek yesem karnım gerilip devasa birşey oluyor mide asiti sıkıntım da var gibi öyle olunca oh rahat yemek yiyeyim hayal o yüzden öğünleri bölüp az az yiyorum baksan gün içi sürekli yemek yiyor moddayım gibi ama yediğim zaten normal yemem gereken sadece daha fazla parça
Benim 24. Haftada gelmişti canım normal bir şey şimdi de çok dokunsam veya sıksam gelir. Ama dokunmamak gerekiyormuşGüzel anneler hepinize yeniden merhabauzun süredir yazamıyordum Kpss mağduru olduğum için ama tüm konuşmaları okuyorum. Hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Benim sizlere bi sorum olacak birkaç gündür göğüs uçlarımdan şeffaf akıntı geliyor kolostrum olduğunu düşünmek istiyorum ama açıkçası huzursuz oldum bu kadar erken gelmesi normal mi sizce ? Yaşayan var mı? İnternetten araştırınca daha çok tedirgin oldum, bazı yerde erken doğum belirtisi gibi yazanlar olmuş
Maşallah canımKızlar bende simdi çıktım kontrolden çok şükür görüntü verdi bu sefer bize905 gr , 30 cm olmusuz. 26 haftalık olmam gerekiyordu 27 haftalık çıktı bebiş şeker yüklemesi yapmak yerine açlık tokluk kan şekerime bakılacak bir de idrar tahliline bizden şimdilik bu kadar
Ben de 1 saat arayla kan vereceğim. Aç ve yok olarak. Şeker yüklemesi yapmayacağız. Senin bebişe maşallah. Benim çiçeğim de 30 cm 720 gram 24 haftalıkKızlar bende simdi çıktım kontrolden çok şükür görüntü verdi bu sefer bize905 gr , 30 cm olmusuz. 26 haftalık olmam gerekiyordu 27 haftalık çıktı bebiş şeker yüklemesi yapmak yerine açlık tokluk kan şekerime bakılacak bir de idrar tahliline bizden şimdilik bu kadar
Ne kadar kibar göbek kız buuuEki Görüntüle 3137010
Kizlar bu da benim minnak gobek
Elbiseyi cektim, normal durusu bol ve genelde hep bol giydigimden kendi gobegimi gormez oldum
Bizede öyle dedi canim en guzeli aclik tokluk yapalım yarin sabah diye . Masallahh seninkinede uzun olacak galiba bebişinBen de 1 saat arayla kan vereceğim. Aç ve yok olarak. Şeker yüklemesi yapmayacağız. Senin bebişe maşallah. Benim çiçeğim de 30 cm 720 gram 24 haftalık
Bencede zarif bir göbek olmuş ne güzelNe kadar kibar göbek kız buuu
Bende hep böyle yaptım ve hiçbir zaman 12lere kadar oturmadı cocuklarım hava karardı mi uykuları gelir. hep düzenli oldu uykuları çok şükür. Bu ufakliga da abilerinin düzenini alistiracagim inşallah. Zaten kışın daha düzenli oluyor uyku saatleriO konuda oglumda cok basarili olmuştum hanımlar bunda da olurum insallah. Daha hastaneden eve gelir gelmez ilk aksam basladim eğitimegece elbette uyanıyoruz 2 saatte bir beslememiz lazim e altini da değiştiriyoruz. O zamanlarda asla isigi tamamen acmadim. Koridorun isigiyla temizleme ve besleme yaptim. Bi de hic konusmadik. Kaynanam en basta sacma bulmustu ışığı acip sesli konusmaya calisiyodu kesinkes uyardım hayir geceyi gunduzu bilecek diye. 1 aylik oldugunda tamamen biliyordu artik. Kaynanam şok Tamam aglayarak uyanip beslenip ya da bakımı yapip geri uykuya geçiyordu geceleri.
Aynen benim oglum da oyle canim en gec 10da uyur simdi okullu oldu 9da uyur. Kucukken de bize gore degil hep ona gore yasadik biz de düzeni bozmadık sukur.Bende hep böyle yaptım ve hiçbir zaman 12lere kadar oturmadı cocuklarım hava karardı mi uykuları gelir. hep düzenli oldu uykuları çok şükür. Bu ufakliga da abilerinin düzenini alistiracagim inşallah. Zaten kışın daha düzenli oluyor uyku saatleri
Bende aynı ya enden de baya genisledim inşallah gider bu kilolarBu da benden LCW de pantolon denedim her zamanki gibi kararsız kalıp almadım.Yalnız benim göbekle beraber popo da aldı başını gitti belim falan kalınlaştı. Baştan aşağı alıyorum kiloyu 40 beden bu giydiğim pantolon.
Eki Görüntüle 3137101
İnşallah valla canımBende aynı ya enden de baya genisledim inşallah gider bu kilolar
Karni yukarda olursa oglan asagida olursa kiz diyorlardi,tutmus o zmn sizinki. Benim ki yukarda ve oglanBenimde sanki aşağı doğru büyüyormuş gibi hatta bakarken aynadan falan tutasım geliyor göbeğim düşecek sanıyorumOğlumda nerdeyse ağzımdan çıkacak gibiydi göbeğim çok yukardaydı bu kızda çok aşağılarda
Hastlara hasta eklendiKizlar günaydın... Nasılsınız hepiniz? Hastalar iyilesebildi mi? Ben kendi derdime düşüp yazamıyorum çoğu zaman
Yok artik bi doymayan ben mi varımBenim hamilelik öncesi ilaçlar yüzünden aldığım kilo direk göbeğimdeydi şimdi hamilelik ile ay belli olmuyor diyecek bir göbeğim yok aleni ortada kısa küçük bir fıçı gibi dolanıyorumneyse hal böyle olunca az bir yemek yesem karnım gerilip devasa birşey oluyor mide asiti sıkıntım da var gibi öyle olunca oh rahat yemek yiyeyim hayal o yüzden öğünleri bölüp az az yiyorum baksan gün içi sürekli yemek yiyor moddayım gibi ama yediğim zaten normal yemem gereken sadece daha fazla parça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?