2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
kizlar bana cok acil cevap lazım. Simdi ben normalde ilcedeyim ve burda bir doktora gidiyorum ve artik merkezdeki doktora baslayacagim. Bugun whatsapdan yazdim,organ tarama icin gec kaliyorsun 3 gun icinde yaptirman lazim dedi yani 23. Hafta ya giriyorum diye. Ven burda yazanları 24 haftalik felan görüyordum yanlis mi gördüm o yuzden acele etmedim buradaki doktorda 23 e kadar yaptir diye ikaz etmedi,cok sasirdim. Ee radyaloji randevumda yok napicam sasirdim ben mi yanlis gördüm 24. Haftada gidenler vardi sanki ?

Canım ben daha önce Antalya'da ki perinotologa aradigim da 24 u bulmasın demişti...

Ben 21. Hafta yaptırmıştım. Ne zaman gitsen bakarlar. Neden geç kalıyormuşsun ki. Erken olunca bakmıyorlar ama geç dediklerini duymamıştım. Sadece uygun vakitler 21 24 arası diye söylüyorlar

Meehaba arkadaslar bugün doktor muayenem vardi suyumun azaldigini soyledi bol bol su ic dedi bie de on gun once gittiğimde de 25 haftalik çıktı simdide 25-26 haftalik dedi soyledim böyle dediniz diye bakti bebeği inceledi sorun yok dedi kalbi atıyor sadece su azalmis bir de her gün tansiyonuna baktir yaz dedi bir de yatis verdi boyle suyu azalan var mi ilacta vermedi hic

22. Haftamda gitmistim canım 24 . Hafta kadar rahat bakılıyormuş bebek diger haftalarda daha hızlı büyüdüğü için rahatça görünemiyormuş doktor 25 i bulmasın rahat bakalım demişti bana

Benim arkadaşımın azalmıştı bol bol su iç demişti ona da doktor.o da internete bakmış havuç suyu suyu artırıyormuş bol bol havuç suyu içmişti.bi sonraki kontrolde suyu normal çıkmıştı yani öyle anlattı

Bana da ayrıntılı ultrasondaki Dr ve kendi Dr um amniyon sıvısı azın sınırında dedi. En az 3 litre su ve havuç suyu önerdi çevremde yaşayanlar. kimide o sıvıyı bebek kendi yapıyor yapacak bir şey yok dedi. Umarım ilerleyen zamanlarda düzelir ve sıkıntı teşkil etmez.

Canım ben daha önce Antalya'da ki perinotologa aradigim da 24 u bulmasın demişti...
Burda 24 Haftalik hamileler de randevum var yazıyordu bende hic zamani geçer diye dusunmemistim canim ya.
Ben 21. Hafta yaptırmıştım. Ne zaman gitsen bakarlar. Neden geç kalıyormuşsun ki. Erken olunca bakmıyorlar ama geç dediklerini duymamıştım. Sadece uygun vakitler 21 24 arası diye söylüyorlar
bilmiyorum ki canım bende şaşırdım.internette de 18.-23. haftalar arasi yazıyor gercekten.
22. Haftamda gitmistim canım 24 . Hafta kadar rahat bakılıyormuş bebek diger haftalarda daha hızlı büyüdüğü için rahatça görünemiyormuş doktor 25 i bulmasın rahat bakalım demişti bana
Sağol canim icim rahatladi baska doktorun böyle demesi burda radyoloji doktoruna mesaj attim araya almaya calisacak sagolsun

Cok geçmiş olsun canim bol bol su iç düzelir bence.
Bi hafta oncesi sonrasi çıkması cok onemli degil demisti doktor bence haftaya da takılma.

Meehaba arkadaslar bugün doktor muayenem vardi suyumun azaldigini soyledi bol bol su ic dedi bie de on gun once gittiğimde de 25 haftalik çıktı simdide 25-26 haftalik dedi soyledim böyle dediniz diye bakti bebeği inceledi sorun yok dedi kalbi atıyor sadece su azalmis bir de her gün tansiyonuna baktir yaz dedi bir de yatis verdi boyle suyu azalan var mi ilacta vermedi hic
[/QUOTE]
Havuç suyu çoğaltıyor diye biliyorum

Progestanı ben de uzun zamandır rahimden alıyorum, bende uyku değil de gaz çok yapmıştı.

Evet 3 ay olarak bakın, yeni doğanlarin patik kısımları da küçük oluyor e ebebekte, kasabilir. Uzun olacağını söylediyse hiç riske girmeyin

Hanımlar benim kız inanılmaz vajinama vuruyor tekme mi nedir asiri canimi yakıyor yaa. Var mi sizde de bu durum. Gumbur gümbür valla
Benim kızım da öyle bir de sol göbek deliği yakınında yakaladım, bir de bugün sol yukarıdan takla attı herhalde. Onun dışında aşağıyı davul gibi çalıyor.

Kizlar iki üç gündür sürekli ya sezeryan da bana bir şey olursa oğluma ne olacak korkusu var içimde... Geceleri uykum kaçıyor hatta. Önceden de vardı ama bu kadar ciddi değildi şimdi iki üç gündür aşırı yoğun bir duygu karmaşasındayım. Sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum.

Hormonlar , zamanın yaklaşması psikolojimizi etkiliyor.Allahim seni ailene bağışlasın hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi alicaz kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…