- 3 Temmuz 2022
- 123
- 110
- 23
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.341
Benim ilk oğlumun adı da Efehan, ben de ikinci oğluma isim arıyorum, uyumlu mu olmalı karar veremedik...Yiğit e uygun mu arıyorsunuz. Herkese aynini diyorum bu ara ama Asil ismi hoşuma gidiyor. Onun dışında Demir, Uras, Yağız, Bora, Egehan...
Ne güzel ne iş yapıyorsunuz, 2 yıl az değil, ben öğretmenim 2. Dönem anca alabilirimYaa zorsağlıklı olsunlar da artık ne yapalım bugünler de geçecek muhakkak ben 2 yıl ücretsiz izne çıkmayı düşünüyorum canım bakabilecek kimse yok oğlumda da öyle yaptım izin bitiminde kreşe verdim işe döndüm yine öyle olur mecbur
32 den sonra heyet raporu alırsak, doğumdan sonraya ekleniyor dediler, siz de bir sorun istersinizCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı tempodayim her gündört gözle bende doğumu bekliyorum çünkü 32 den sonra da çalışacağım ben doğum iznim fazla olsun diye...
Olabilir vallahi zaten yarın başka bı doktordan da fikir alicamm şeker vb ona göre yüklemeyide yaptiricamBen yazmıştım canım gözüm falan kararmıştı benim Bi de gözüm falan kararmıştı. Şeker düşüklüğü olabilir gibi geldi. Senin şeker şüphesi vardı galiba belki birden kestiysen şekerin düşmüştür.
Canim keşke eklense ama eklenmiyor... 32 den sonra devlet seni çalıştırmaya zorlamıyor. İstersen ayrılabilirsin diyor sen kendin istediğin için devam ediyorsun bu yüzden fiilen çalışma şartı var. Yasaya tekrar baktım... Yoksa ben de çok isterim izin rapor alıp süreyi uzaltmayi... Çünkü şimdi bile çok zorlanıyorum. Sen bence kesin sonuç al ondan sonra rapor al sonra boşa gitmesin haftalarin32 den sonra heyet raporu alırsak, doğumdan sonraya ekleniyor dediler, siz de bir sorun istersiniz
Arkadaşımın da bir süre dediğin gibi ara ara oldu o ara tansiyonu değişiyordu havaların sıcaklığına yordular çok sıcaktı o dönem sonra sıcaklığa suya dikkat etti düzelmişti ama onunla mı alakalıydı denk mi geldi hiç fikirleri yok tabi sonra tansiyonu düzene girdiKızlar kahvaltıdan kalktım bulaşık ortalık toparlama falan sonra bı anda buz kestim soğuk ter bosalti midem ağzıma geldi tansiyonuma baktım normal yattım ettim bı tuzlu salatalik yedim ayıldım ama yarım saat kivrandim ağladım ya ilk kez böyle oldu
Tansiyonum normal çıktı kuzu bilemiyorumkkArkadaşımın da bir süre dediğin gibi ara ara oldu o ara tansiyonu değişiyordu havaların sıcaklığına yordular çok sıcaktı o dönem sonra sıcaklığa suya dikkat etti düzelmişti ama onunla mı alakalıydı denk mi geldi hiç fikirleri yok tabi sonra tansiyonu düzene girdi
Ben gece bir vajinal kullanıyorum ben de hiç uyku yapmadı. 30. Haftaya kadar kullanmaya devam edicem.Günaydın kızlar
İki doktora gidiyorum progestani birakabilirsin dedigi icin birakmistim ama diger doktorum erken dogum riskini azalttigi icin gunde bir rahimden devam dedi. Rahimden alinca da uyku yapiyor mu progestan 3 gundur gun icerisindede uyuyakaliyorum. Yoksa bu haftalarda sizde de oldu mu (22. Hafta)
Kalçadan derken regl sancısı gibi mi kuyruk sokumu agrisimi eğer öyleyse yalancı sancılar da olabilir doğum sancısı kuyruk sokumundan vuruyor çünküKizlar sabahtan beri sağ bacağım da bir ağrı var... Kalcamdan başlayıp ayak parmaklarima kadar devam ediyor ve çok canım acıyor...Erken doğum belirtisi falan değildir değil mi?
Regl gibi değil kuyruk sokumundan ayak parmaklarima kadar... Şu an uzandım biraz daha iyi ama neredeyse beni topallatacsk duruma getirdi... Anlamadım bir şeyKalçadan derken regl sancısı gibi mi kuyruk sokumu agrisimi eğer öyleyse yalancı sancılar da olabilir doğum sancısı kuyruk sokumundan vuruyor çünkü
Benim de sol bacağımda var canım dizim özellikle ağrıyor, diğerine göre şiş. Senin de öyleyse ödem falan diye düşündüm benKizlar sabahtan beri sağ bacağım da bir ağrı var... Kalcamdan başlayıp ayak parmaklarima kadar devam ediyor ve çok canım acıyor...Erken doğum belirtisi falan değildir değil mi?
Bel fıtığı var miydı canim, o da yaparRegl gibi değil kuyruk sokumundan ayak parmaklarima kadar... Şu an uzandım biraz daha iyi ama neredeyse beni topallatacsk duruma getirdi... Anlamadım bir şey
Ben de bu akşam hissettim canımKızlar sizinde sağ tarafınızda boşluk yerinde ağrı var mı. Göğsümün biraz alt tarafı. Doktor olabilir demisti ama o zaman daha hafifti. Sizde de oluyor mu
Bunları degerlendir birde. Isim bulmak karar vermek zor is. Tuğhan, Egehan, Asil han koydu arkadas yeni.Benim ilk oğlumun adı da Efehan, ben de ikinci oğluma isim arıyorum, uyumlu mu olmalı karar veremedik...
Bende de oldu ama boslukta degil daha çok yanda bobrege doğru sanki darbe almisim da acımış gibi sızladı bugunKızlar sizinde sağ tarafınızda boşluk yerinde ağrı var mı. Göğsümün biraz alt tarafı. Doktor olabilir demisti ama o zaman daha hafifti. Sizde de oluyor mu
Yok canım öyle şişlik değil zaten her iki.ayagimda akşamları şişiyor benim... Bu baskaydi. Şükür uyuyunca geçtiBenim de sol bacağımda var canım dizim özellikle ağrıyor, diğerine göre şiş. Senin de öyleyse ödem falan diye düşündüm ben
Yok canım bel fıtığıBel fıtığı var miydı canim, o da yapar
İyi geçtiyse canim. Belki magnezyum eksikligi ile ilgili agrilardandir.Yok canım öyle şişlik değil zaten her iki.ayagimda akşamları şişiyor benim... Bu baskaydi. Şükür uyuyunca geçtiinsallah tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?