2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ne güzel ne iş yapıyorsunuz, 2 yıl az değil, ben öğretmenim 2. Dönem anca alabilirim

Olabilir vallahi zaten yarın başka bı doktordan da fikir alicamm şeker vb ona göre yüklemeyide yaptiricam

32 den sonra heyet raporu alırsak, doğumdan sonraya ekleniyor dediler, siz de bir sorun istersiniz
Canim keşke eklense ama eklenmiyor... 32 den sonra devlet seni çalıştırmaya zorlamıyor. İstersen ayrılabilirsin diyor sen kendin istediğin için devam ediyorsun bu yüzden fiilen çalışma şartı var. Yasaya tekrar baktım... Yoksa ben de çok isterim izin rapor alıp süreyi uzaltmayi... Çünkü şimdi bile çok zorlanıyorum. Sen bence kesin sonuç al ondan sonra rapor al sonra boşa gitmesin haftalarin

Arkadaşımın da bir süre dediğin gibi ara ara oldu o ara tansiyonu değişiyordu havaların sıcaklığına yordular çok sıcaktı o dönem sonra sıcaklığa suya dikkat etti düzelmişti ama onunla mı alakalıydı denk mi geldi hiç fikirleri yok tabi sonra tansiyonu düzene girdi

Tansiyonum normal çıktı kuzu bilemiyorumkk

Ben gece bir vajinal kullanıyorum ben de hiç uyku yapmadı. 30. Haftaya kadar kullanmaya devam edicem.

Kizlar sabahtan beri sağ bacağım da bir ağrı var... Kalcamdan başlayıp ayak parmaklarima kadar devam ediyor ve çok canım acıyor... Erken doğum belirtisi falan değildir değil mi?

Kizlar sabahtan beri sağ bacağım da bir ağrı var... Kalcamdan başlayıp ayak parmaklarima kadar devam ediyor ve çok canım acıyor... Erken doğum belirtisi falan değildir değil mi?
Kalçadan derken regl sancısı gibi mi kuyruk sokumu agrisimi eğer öyleyse yalancı sancılar da olabilir doğum sancısı kuyruk sokumundan vuruyor çünkü

Kalçadan derken regl sancısı gibi mi kuyruk sokumu agrisimi eğer öyleyse yalancı sancılar da olabilir doğum sancısı kuyruk sokumundan vuruyor çünkü
Regl gibi değil kuyruk sokumundan ayak parmaklarima kadar... Şu an uzandım biraz daha iyi ama neredeyse beni topallatacsk duruma getirdi... Anlamadım bir şey

Benim de sol bacağımda var canım dizim özellikle ağrıyor, diğerine göre şiş. Senin de öyleyse ödem falan diye düşündüm ben

Benim de sol bacağımda var canım dizim özellikle ağrıyor, diğerine göre şiş. Senin de öyleyse ödem falan diye düşündüm ben
Yok canım öyle şişlik değil zaten her iki.ayagimda akşamları şişiyor benim... Bu baskaydi. Şükür uyuyunca geçti insallah tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…